Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
Bjørgersson
félisten
Behalok ezeken a videókon. Az a kacsa nem szarral gurigázik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hirdetni tilos itt, törölve!
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz TazLeacher #14253 üzenetére
"Ha a tulajdonos megrendeli, és kifizeti, akkor 10 napon belül el kell végeznie a regisztrációt a www.petvetdata.hu rendszerben."
Igen, én is így tudtam, de tőlem nem kérdezte.(#14256) philoxenia!
Köszi!Úgy látszik kissé lassabban de felkerült a rendszerbe. Viszont ha mix kutyáról van szó mindig megadják azt is hogy milyen keverék?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
joey0235
aktív tag
Oké köszönöm a segítséget! Pont ezt csináltam egyébként a múltkori dolog hogy a kapunk ne szökjön ki már kezd működni
... No sacrifice, No victory ...
-
joey0235
aktív tag
Hogy tudnám megtanítani a kutyámnak a dolgát ne össze vissza végezze el hanem egy helyre?
-
joey0235
aktív tag
válasz TazLeacher #14265 üzenetére
Értem köszönöm mindenkinek a segítséget!
Egyébként miért szökik el? nyitva hagyom a kaput vagy valami egyből el szökik de egyszerűen nem tudom miért napi 30-40 perc séta megvan, még sosem bántottam semmi.Ez ellen mit tudnék tenni?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz joey0235 #14262 üzenetére
Ebből a fajtából elég sokat kapni.
Van 1-2-3 és talán még 4 soros is, különböző láncszem méretekkel és talán még formával is. Ezek ilyen 1-3.000 Ft-ig vannak általában. Ez a teljesen lánc változat.
Van, ami anyaggal, vagy bőrrel van kombinálva. Anno a Fresnapf-ban láttam olyat, ami vastag bőr nyakörv volt lánccal kombinálva. A bőr része ment körbe, és a kis darab lánc adta a "félfojtást". Nagyon jól nézett ki, de arra is emlékszem, hogy rohadt drága volt.
Mi ezt a Karlie Ranger nyakörv + póráz párosítást használjuk, de nekünk lényegében csak dísz. Napközben nincs rajta, séta alatt általában póráz nélkül megyünk, csak a nyakörv lóg a nyakában, de ha rajta is van a póráz, akkor sem húz egyáltalán, tehát nálunk nem kopik.
-
joey0235
aktív tag
válasz TazLeacher #14261 üzenetére
De szóba jöhet. Esetleg tudnál nekem linkelni ha megkérlek?
-
joey0235
aktív tag
válasz canniball #14259 üzenetére
Egyébként ez a nyakörv is egyszerű kínai sz*r Csak az a baj hogy kb 2 havonta vehetek neki új nyakörvet(eddig 2-t kellet csak ), és ezért most jó lenne valami tartósabbat venni neki. Esetleg valaki tud valami jó fajtát ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
-
joey0235
aktív tag
Egyébként ti mennyire erős/jó minőségű nyakörvet használtok?
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz TazLeacher #14249 üzenetére
Kötelessége kérdezni vagy regisztrálni?
Igen, philoxenia az előbb linkelte a honlapot.
philoxenia!
Az OK, de van alatta 15 karakter nagyobb mérette, majd space, végül 3 karakter kisebb mérettel.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz philoxenia #14246 üzenetére
Hmm, mi másfél hete voltunk de még nincs találat.
Bár minden verziót próbáltam de hogy tudjam legközelebb hogy próbálkozzak: a számsor végén lévő három kicsivel szedett számot be kell-e írni és ha igen hogyan, space-szel vagy anélkül?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz philoxenia #14244 üzenetére
Hogy on is legyek még egyszer érdeklődnék: aki már chipeltetett attól megkérdezte-e a doki hogy regisztráció is legyen-e? Vagy rosszul tudom hogy az nem kötelező?
[ Módosította: philoxenia ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azért ez nem az APEH mostmár NAV topik, azaz itt kutyákról kéne beszélni inkább, nem adóról.
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
public73
senior tag
apa kezdődik....
-
canniball
nagyúr
válasz Daffni2 #14227 üzenetére
Nem az értelmét kérdeztem, hanem azt hogy megkérdezte-e egyáltalán...
Merthogy úgy tudom csupán a chip kötelező, de a regisztráció csak kérhető opció. Ennek ellenére tőlem nem kérdezte a doki hogy kérjük-e. Félreértések elkerülése végett: ha megkérdezi akkor is kértem volna.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz joey0235 #14218 üzenetére
Chip minden képen kell.
6-8 hónapos kor után már mehet a dolog. Én annak a "híve" vagyok, hogy még a "kanos" időszak előtt érdemes, hogy meg se jelenjen nála az ösztön. Felső korhatár nincs, akár 12 éves korban is meg lehet csinálni.
Megj.: tegnap volt a kollégám az argentin dogjával dokinál, mert a kutyának tenyérnyi lett a micsodája, begyulladt és tele volt kiütéssel. Röviden az oka: a kutya túl kanos, sokszor kint van a rúzs, sokat nyalogatja, meg minden, így szépen elfertőződött, begyulladt. El kellett altatni, hogy ki tudják tisztítani, antibotikum injekció + gyógyszer és vissza is kell menni. Jó kis anyagi kanyar lesz. Már most belekerült az ivartalanítás duplájába.
degu: miért, mi a baj a chip-el? Nem értem.
megj.: muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
-
degu
senior tag
válasz joey0235 #14216 üzenetére
Hat igaz,ami igaz...
Az enyem is egesz ejjel bulizik a haverjaival!
Eleg egy macska,vagy egy kobor kutya.Legtobb szomszed nem csinal belole problemat,hogy kiszokik a kutyaja az utcara,es egesz ejjel hergelik egymast a keritesnel...[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
TazLeacher
nagyúr
válasz joey0235 #14210 üzenetére
Reggel-este 2,5 km-2,5 km (múltkor direkt megnéztem ilyen edzőprogrammal), ez nagyjából fél-fél órát vesz igénybe. A napközbeni séta ennél kevesebb, kb. 1 km-es. Most kicsit fáj a lába, így a reggeli és esti sétát lefeleztem, de 4-5 nap után most muszáj volt visszaállnunk, mert állandóan fel volt pörögve, ugri-bugrizhatnékja volt egész nap...most, hogy megkapta a kellő mozgást megint, visszaállta minden a nyugodt kerékvágásba.
-
joey0235
aktív tag
válasz philoxenia #14212 üzenetére
Nem semmit sem evett meg figyeltem rá séta közbe, remélem holnapra vissza jön az étvágya ha nem változik marad a doki sajnos
-
-
joey0235
aktív tag
válasz philoxenia #14209 üzenetére
Értem már akkor
Ti mennyi időt szoktátok sétáltatni a kutyátokat? Vagy mekkora távot tesztek meg vele? és milyen gyorsan sétáltatjátok?
Tegnap hosszabb távon sétáltattam meg a kutyám és ma alig evett, ez lehet a sétától? ha holnap sem eszik csak keveset szólok az állat orvosnak.... No sacrifice, No victory ...
-
titán
válasz philoxenia #14205 üzenetére
Ez igy van, ha nincs otthon/kint a gazda, alszanak egesz nap.
-
degu
senior tag
válasz philoxenia #14202 üzenetére
Ezen vitatkozunk a parommal.O azt mondja,hattal legyen az udvarnak,hogy szelvedett legyen,en meg azt gondolom,hogy biztosan szemmel akarja tartani a birodalmat a hazikobol,tehat az udvar fele legyen az ajtaja.Tartok tole,ha hattal az udvarnak lesz az ajtaja,akkor kinnt fog *orkodni* allandoan.
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest