- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stangli #14996 üzenetére
Hat nalunk ez se szamit, faxom tudja mibol van ez a kutya. Rugtam mar en is tokon, epp ugy sikerult, 1-2 percig hatasos, utana mintha semmi sem tortent volna.
Ha visszarantod ugy a szegessel, hogy majdnem elvalik a feje a testetol, az szintugy. Nehany perc es ha meglat egy kutyat, veged mint a botnak.
-
stangli
senior tag
sok sikert és kitartást hozzá
nálam az volt a fordulópont, amikor sehogy sem tudtam kizökkenteni, mert játszotta a kisasszony, hogy pórázról majd széttépjük a szembejövő tacskót, rászólásra, kiabálásra semmi, még jobban belehergelte magát, majd idegből oldalba basztam olyan cézár milánosan, csak durvábban, onnantól beindult a javulás pozitív irányba... -
stangli
senior tag
akkor is ugyanez a módszer, csak akkor erélyesebben kell rászólni, vagy kizökkenteni abból az állapotból, hogy rád figyeljen, oszt idővel megérti, hogy mit akarsz és rutinná válik... nekem bő fél évembe telt, hogyha kis yorkikat, bologneseket éstb szőrpamacsokat lát a kutya, akkor a lábamhoz bejöjjön és ne ugasson veszettül és pórázt szaggatva támadjon kifele... most ott tartunk, hogy a lábam mellett vakkantgat az orra alatt, de már ugatásnak nem nevezném...
-
stangli
senior tag
válasz
joey0235 #14984 üzenetére
húzz de nagyon és egyszerűen se hogy sem bírom leszoktatni
leszoktatni úgy tudod, hogyha elkezd húzd húzni, megállsz és behívod lábhoz, majd ha lábnál van rádicsérsz, és elindulsz ismét, ha megint elkezd húzni, akkor megállsz és akkor indulsz el, ha lábhoz jött ismét dicséret és elindulsz... fontos, akkor állj meg, amikor a póráz feszül, így egy idő után ráérez, hogy ne feszítse a pórázt... igaz egy kis időbe beletelik, nem egyik napról a másikra megy, de a türelem meghozza a gyümölcsét.
-
joey0235
aktív tag
ja veszélyes biciklivel
néha biciklistől húzz... XDD de van egy hely ahol nem jár senki, meg semmi sehol 5-6km hosszú jó bicikli úttal ott szoktam futtatni faluba vagy olyan helyen ahol sokan járkálnak én se viszem... mindig másik kutyákat nézi meg ilyenek elkezd húzni másik irányba
-
qdak
addikt
válasz
joey0235 #14984 üzenetére
fel eves, mar kezd hejre jonni, o is nagyon tud huzni, amig nincs kuutya ugatas addig vele lehet birni, de tegnap en is kuzdottem 1-2x
az se erdekelte ha fulladt...
nem tom merjem e bicikli mellet, stem athuzna az arkon xD
inkabb en nekem kellene vele futni.
amugy igen hamar recimbizett a kicsivel, egyedul az nem teccet neki mikor reggel a kicsi aktiv lett -
-
joey0235
aktív tag
válasz
Bjørgersson #14981 üzenetére
szeret lustálkodni az enyém is
pláni mikor azt hiszi hogy nem látom
Mai futás után
-
qdak
addikt
-
stangli
senior tag
-
Huu de jo kepek!
-
qdak
addikt
még 1 el többen lettünk:
Killer ^^
-
Jo kepek, ez mindenkinek szol!
TripleB johet a szokerol is kep.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #14968 üzenetére
Van jópár kép csak nem jutottam el odáig hogy feltegyem ide.
-
Bjørgersson
félisten
Nagyon szép mind a négy.
(#14967) Winner_hun: Újabb kép nincs?
-
TripleB
senior tag
Sajnos már átkelt a szivárványhídon...
-
kenwood3
addikt
válasz
Tothgera30 #14942 üzenetére
Nagyon szép lett
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14958 üzenetére
A borzosnak jó a fodrásza, a másik "trógernek" a kozmetikusa, aki a szemét festette ki (kár, hogy afele fölött nem látszik a fehér farka vége).
-
canniball
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14957 üzenetére
Na jó, itt egy másik amit szintén még tavaly tettem be ide.
-
canniball
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14955 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14952 üzenetére
Én meg azt hittem hogy "csak" folyamatosan be van tépve...
-
válasz
Bjørgersson #14952 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #14948 üzenetére
Kabito lovedek.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14948 üzenetére
Naná, ebben a jó időben...
-
válasz
Bjørgersson #14945 üzenetére
Hajra!
-
canniball
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14942 üzenetére
Csak úgy sugárzik az értelem.
-
válasz
Bjørgersson #14943 üzenetére
En semmit, a tularado aktivitasa teszi faradtta.
-
Kicsit lemaradtam... tehát most Alvinka...
-
-
stangli
senior tag
A teknőssel szórakozik, az megjárja.
-
stangli
senior tag
-
joey0235
aktív tag
Ma csak poénból mondom kipróbálom már hogy biciklivel sétáltatom a kutyát, nagyon tetszett neki vagy 3km-en át tekernem sem kellet
ez a 3km nem tudom hogy sok-e de első próbálkozásra szerintem nem rossz
Most már vinni fogom mindig így sétálni nagyon tetszett neki
-
canniball
nagyúr
Ráadásul ebben a shopban a minden hó első hétfőjén leadott rendelésekre értéktől függetlenül ingyenes a kiszállítás; ha valakinek nincs szüksége egyszerre ekkora adagra/nem akarna egyben ennyit fizetni.
Mi is innen szoktuk ezt a tápot rendelni, vagy a húsmixet, mikor-hogy. -
V.Stryker
nagyúr
Dog Chow-ról vélemény?
-
Daffni2
addikt
válasz
Bjørgersson #14918 üzenetére
Nem tesz rosszat.
Az orvosi költséget a nem megfelelő táplálék miatt kialakuló "betegségek" esetére értettem.
Dehát az embernél is ez van.
"Műanyagon" felnőni nem igazán eredményez hosszú egészséget életet.
Izületi és gerinc problémák, igen súlyosan érinthetik ezért, a nem kielégítően működő immunrendszer miatti betegségek úgyszintén.
Az előző Dobim 13 évesen ment el szívínfarktus következtében, néhány perc alatt, nem szenvedett.
Addig teljesen egészséges volt, 6-7 évesnek nézett ki játékos volt ugyanúgy ugyanannyit rogangászott mint fiatal korában.
Gyakorlatilag nem lehetett észrevenni a korát.Magamnak is ilyen véget kívánok 85-90 évesen
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Daffni2 #14917 üzenetére
Pl. azokhoz képest, amivel mi etetjük a mieinket.
Tudomásom szerint még egy kutyánk sem kapott ilyen drága tápot, viszont még nem is kellett a "rossz" kaja miatt orvoshoz vinni őket.
Nem tesz rosszat a szervezetének, hogy mindig ugyanazt kap enni? Vagy mást is adsz neki?
-
Daffni2
addikt
válasz
Bjørgersson #14914 üzenetére
Drága? mihez képest?
Napi 400-450 Ft egy 35 kg-os Dobermannak szerintem egyáltalán nem drága.
Persze lehetne moslékkal is etetni az olcsóbb lenne, viszont lehet hogy az állatorvosi költségek idővel többe kerülnének. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
A már 10 éves németjuhászunknak most van másodszor csípőízületi diszpláziája. Szegény húzza a két hátsó lábát, s ahogy néztem sokáig nem is bírja magát tartani velük.
Állatorvos talán még a délelőtt folyamán ide fog érni, kérdésem: tudtok javasolni valamiféle ízületerősítő táplálékkiegészítőt neki?
Google-ban kutakodva ezt találtam: Luposan GelenkkraftKöszönöm!
-
stangli
senior tag
válasz
Bjørgersson #14914 üzenetére
tápértéket
a gyenge minőségű pedigreeből naponta 10kilót is megenne a kutyám, mert annyira nincs benne semmi...
-
Bjørgersson
félisten
Mit tesznek ezekbe a tápokba, hogy ilyen drágák?
-
fattyu
veterán
orijen red.
Mondjuk kollegának meg akármit adott a kutyának vézna volt. azóta gyarapodik mióta acana grasslandet eszik.De a red bitang jó. A nagyaim azt eszik.
-
Daffni2
addikt
válasz
V.Stryker #14910 üzenetére
Orijen egyértelműen.
Adult 13.5 kg 16 940 Ft díjmentesen házhoz szállítva.http://www.acanashop.hu -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudtok ajánlani 10kg-os kutyának valami normális tápot? Eddig Virbac-ot kapott, szereti is, de nincs kedvem kimászni az állatorvoshoz érte és hátha örül egy kis változatosságnak. Az orijen-t és acana-t kicsit drágállom, de ilyen 9k/7kg még belefér.
Adjatok ötleteket, mert már annyi fajta van, hogy csak nézek, mint Rozi a moziban.
-
Idiofil
aktív tag
Így első hallásra amit leírtál, nagyon messze van a tudatos keresztezéstől...
Ez nem úgy megy, hogy tetszik X fajtában 1.es és 2.es tulajdonság, aztán Y-ban a 3.as és 4. és ha ez a 2 faj kereszteződik, akkor a keletkezett "fajta" fogja a 1-2-3-4 tulajdonságokat hordozni...
Amerikai staffordshire spániel, Boxador, Dobermudi... -
qdak
addikt
válasz
fattyu #14904 üzenetére
igazabol, nekem a kialitas dolog nem fexik a tenyesztesbol, szoval en se lehetnek(lehetek majd) teljeserteku, bar kitudja, ha onnan nezem meg ott is lehhet tanulni, tapasztalatot szerezni a regebbi motorosokotol, csak a bajolgas nem fexik masok elott
amugy arrol tudsz vmit h lehet e uj fajtat tenyeszteni, lattam 1 oldalt ahol a srac ezzel foglalkozott, tudatosan keresztezett x et y al, es teleg szep kutyai lettek, az erdekelne h egy ilyen uj ebnek lehet uj neve ?
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN