Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fattyu
veterán
válasz kenwood3 #15483 üzenetére
attól hogy rajzolnak egy hasonló sziluettet a zacsira mint a kutyád még nem lesz az a legjobb táp neki.
Acana ranchland grassland illetve orijen red hármasnál jobb táppal nekem még nem volt dolgom.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném táp témában. Dog chow-ról váltanék valami prémium tápra, és szeretnék mindenképp fajtatápot venni. De annyi fajta gyártó van, hogy fogalmam sincs melyiknek vannak fajtatápjai(eddig talán kettőt találtam Acana és Royal Canin). Mondjatok már még néhány ilyen gyártót ha tudtok még. Esetleg ha valakinek van tapasztalata az ilyen tápokkal azt szívesen olvasnám Ja és német juhásznak kellene .
Segítségeteket előre is köszönöm
Mi az az ekezet dragasag??
-
Okuyama
tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Okuyama #15470 üzenetére
De aranyosak. Szagolgatni szoktad-e őket? Vagy még mindig csak én vagyok ilyen perverz?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Okuyama
tag
Fejlődnek a picik
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Bjørgersson #15464 üzenetére
Pár hsz-el ezelőtt leírtam.
Amit használunk cseppeket, az pl. jó ez ellen is....[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
titán
válasz Motion_Blur #15446 üzenetére
Valoszinuleg semmit, hivj fel esetleg helyi allatvedoket. De az ilyenektol kitelik, hogy inkabb mergezi meg a kutyat, mint hogy elvigyek tole es megbuntessek. Keresni kene neki egy jo gazdat es ejszaka megoldani a dolgot.
-
fattyu
veterán
angol cikk a szívférgességről. érdemes.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
canniball
nagyúr
válasz Bjørgersson #15464 üzenetére
A Híradóban azt mondták ha időben kiderül akkor gyógyítható; a bibi csak ott van hogy amíg nincs nagy gond addig tünetmentes.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
fattyu
veterán
csak mondom hogy lábszáron röhögve átszúrnak a bundán bármin. Első oldalon véna fölött semminek nincs elég bundája.
Én nem értek a lovakhoz de mintha amcsi műsorokban lett volna említés szívférgesség elleni oltásról.
-
Bjørgersson
félisten
És a szúnyogcsípés helyett a férgek kifejlődését nem lehet megakadályozni valami oltással vagy mittudoménmivel?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ro_bert17
őstag
válasz Bjørgersson #15456 üzenetére
Szerintem nem nagyon lehet. A hétvégén én is pipultam, mert soha nem volt még ennyi szúnyog a lakott településen mint most. A miénknek (bullmasztiff) legfőképp az pofáját támadták. Ott egész rövid a szőr. Próbáltunk a kezünkre szúnyogriasztót fújni, és azzal óvatosan átsimogatni a szőrét, de a fejét kerültük, mert a kemikália biztos irritálta volna nagyon. Egyszer a pofáját hozzá nyomta a bekent lábamhoz, szegény vagy 5 percig prüszkölt.
A cikkel kapcsolatban déli régióról van szó. Az elmúlt időszakban próbálták felhívni a figyelmet arra, hogy a európa déli részéről feljebb húzódnak másfajta élősködök. Talán ezen fertőzöttségre is inkább abban térségben kell számolni. (bár az elmúlt tizen évek kullancs szaporodása alapján nem kell sok idő, hogy könnyen országos probléma legyen ebből)[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Bjørgersson #15460 üzenetére
Jó hosszú, igen rövid szőrrel ellátott orra van.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #15460 üzenetére
Meg az orrán
Egyébként nem lehet megelőzni, max. ha úgy befújod szúnyogriasztóval, hogy csöpög róla, de az sem 100%-os.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Winner_hun #15459 üzenetére
Max a hasán tudom elképzelni, hogy kevesebb legyen a szőr.
-
Winner_hun
titán
válasz Bjørgersson #15458 üzenetére
Szerinted egy kutya kívülről full bunda? Pláne egy németjuhász?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bjørgersson
félisten
válasz Winner_hun #15457 üzenetére
Átrágja magát a bundán? Engem sem szoktak megcsípni a fejem tetején.
-
Winner_hun
titán
-
Bjørgersson
félisten
válasz djfulness #15455 üzenetére
Szerencsétlen kutyu. Kezelés helyett egyébként jobban érdekelne a megelőzés. Kutyákat egyáltalán hogyan tudják megcsípni a szúnyogok?
-
djfulness
csendes tag
Mindenki vigyázzon a kedvenceire: [Szúnyogtól szívféreg]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Motion_Blur #15452 üzenetére
Állatvédő liga.
Neten az elérhetőségük, először megpróbálnak szépen beszélni velük, utánna elveszik a kutyát.
Szerk: nem a kutya tehet róla, hogy ilyen gazdája van, én nagyon sok embertől elvenném a kutyáját.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
jooker82
nagyúr
válasz Motion_Blur #15452 üzenetére
Igyse úgyse vesznek visszább a kutya hangerejéből.....Ha még nem tudattad velük,hogy téged zavar,tedd meg... Hihetetlen,h egyes emberek,hogy nem veszik észre magukat..
Minket egyszer kioktatott a szomszéd az utca kellős közepén,mert mikor mentünk elfele munkába,hajnaltájt veszettül ugatott utánunk a kutya. Kénytelenek voltunk hátra egy keritést csinálni....Igen,amúgy,jól gondoltam,emberhiány...
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Motion_Blur
félisten
válasz jooker82 #15451 üzenetére
Amikor a gazdák otthon vannak akkor is ez megy. Ha kint vannak a kertben akkor nem ugat annak ellenére hogy semmit nem foglalkoznak vele. Hozzá tenném, az előző kutyájukat addig éheztették amíg el nem pusztult... számomra ezek nem is emberek, ezért se beszélek velük.
Én arra gondoltam hogy amikor bent van a kutya és pihennek, akkor kirakom nekik az 1000W-ot és elindítom a fentebb linkelt videót folyamatos ismétlődéssel bár alapvetően ez nem oldaná meg a problémát, csak olaj lenne a tűzre.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
jooker82
nagyúr
válasz Motion_Blur #15450 üzenetére
Ja,igen,akkor emberhiány,gondolom a gazdák elmentek dolgozni,az meg vagy azok után ugat,vagy a megszokott hely hiányzik. Elkényeztetett kis jószág.
Mikor hazamennek elhallgat? Ha nem,szoktak rászólni?
A következőt teheted,ha nem vagy különösebben beszélőviszonyban a szomszéddal,hogy kiteszel,pár hangfalat,mikor otthon vannak és megdőngeted, Csak tudatod velük,hogy téged is zavar egy dolog. Lehetőleg akkor amikor sejted,h pihennek.. De én megtenném éjszaka is..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Motion_Blur
félisten
válasz jooker82 #15449 üzenetére
Minden órában, minden nap, hetek óta? (+ tavaly egész nyáron is ez volt) Hidd el, nincs célpont. Annyi baja van hogy be akar menni a házba, és képtelen megszokni, megtanulni hogy nem teheti meg.
+ ha lenne célpont, rajtam az nem segítene..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
jooker82
nagyúr
válasz Motion_Blur #15448 üzenetére
De ott nagyon egyfele néz,valami célpontot ugat.. Gondolom arra van a lakás..Tanyázik ott vmi macska v ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Motion_Blur
félisten
válasz canniball #15447 üzenetére
Ameddig nem voltak a békák addig is ugyanez volt, semmi köze hozzá. Titkon bízom azért a készülékben, mert kb. 5 méterről rá tudom irányítani, és mivel egy helyben van, ezért el se tud előle menni.
-
canniball
nagyúr
válasz Motion_Blur #15446 üzenetére
A felvételen nem indok nélkül ugat: a békával "beszélget".
Első körben próbáld ki azt a készüléket, talán megoldja a problémát. Mert ha jól értem a szomszédokkal nem lehet megbeszélni a dolgot...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Motion_Blur
félisten
Mit lehet tenni törvényes kereteken belül egy idegbeteg kutya ellen, aki idegileg már kezd teljesen kicsinálni. Reggeltől estig több órás etapokban megállás nélkül ugat INDOK nélkül. Ezalatt azt értem, hogy nem történik semmilyen aktivitás amiért neki idegbeteg módjára csaholnia kelljen, a büdösparaszt gazdái otthon sincsenek, kib*sszák az udvarra egy 3-4 méteres láncra, had ugasson (mivel alapvetően a házban tartják). Akármikor hazajövök, mindig ez fogad, nem tudok se zenét hallgatni, se TV-zni olyan hangerővel hogy ne ezt kelljen hallgatnom. Ha 'nem szól semmi' akkor természetesen az egész ház zárt ablakoknál is ettől a nyomorult dögtől zeng, pihenni teljesen lehetetlen, az alvásról már nem is beszélek. Finom dolog vasárnap reggel 6kor erre kelni... Ez minden nap így van mióta nem esik a hó, reggeltől estig, kisebb megszakításokkal. Mi tehetek a magam nyugalma érdekében? Köteles vagyok én ezt eltűrni?
Csak hogy megnyugtassam magam rendeltem egy ilyen készüléket, ami a hozzászólások alapján hatékonynak tűnik, de nem hinném hogy egy ennyire agybeteg kutya ellen bármennyire is hatásos lenne.. de természetesen megpróbálom.
Van valami ötletetek? Nekem több is lenne, de nem akarok börtönbe kerülni, se azt hogy az én kutyámon bármit is megbosszuljanak...
-
Bjørgersson
félisten
-
joey0235
aktív tag
válasz jooker82 #15441 üzenetére
a következtetést nem abból vontunk le hogy korcs, vagy fajtiszta hanem abból hogy a keverékre sem időt , sem pénzt nem szánsz, és a legnagyobb probléma itt az idő foglalkoznál vele nem lenne olyan, nehéz lenne megváltoztatni de ha akarnád simán sikerülne.
... No sacrifice, No victory ...
-
jooker82
nagyúr
válasz joey0235 #15438 üzenetére
Nem,de ettől még a csirkéket ölné. Volt egyébként,hogy kiszökött az utcára és 3 nap múlva 2 utcával lejebbről hozták haza rokonok. Szóval ebbe a kutyába mi sokat nem akartunk és akarunk fektetni,mert lehet,hogy rá 2 napra már nem lenne nálunk.
A mudit viszont egyszer a halálából hoztam vissza,amit más nem tett volna meg,a fél fizetésem ráköltöttem,hogy meggyógyuljon. Az orvos se igért sok jót.De én csak nem adtam fel. és azóta is egészséges.
És az,ha lehet 5 méternél sose lenne távolabb tőlem,azért a kutyáért érdemes élni. ezért sem tudjuk a másik kutyát úgy szeretni.kovy29: Igy van,jobban,sokkal jobban a szivünkhöz nőtt a mudi,de,ha az lenne a korcs a másik pedig a fajtatiszta,ez akkor is igy lenne. Nem pénzért vettük a mudit ,nem is szaporitás céljából és nem is kivánjuk eladni. Azért szeretjük,mert az igazán hűséges... Az,hogy kiemeltem,hogy fajtatiszta,vagy korcs,még nem kell következtetéseket levonni,
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Bjørgersson
félisten
válasz jooker82 #15437 üzenetére
"a másik fajtatiszta kutyát féltem ez miatt."
"a másikat sokkal jobban szereted."Ezekből nekem még mindig az jön le.
(#15436) joey0235: Aztabüdöskurvaeget. Mennyit ehetnek ezek egy nap?
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz Bjørgersson #15433 üzenetére
Nem is nézem le amiatt,mert nem fajtatiszta.Volt 15 évig egy keverék kutyám vele nőttem fel,a mai napig az emlékeimben van.Szóval azt nem arrafel irtam,hogy másként kezelném.Csak pl,mig a mudim,tanitható és azt csinálja amit szeretnék,addig a másik az a legkevésbé sem.
Úgy nehéz nevelni egy kutyát,hogy van mellette egy másik is. Még nehezebb,hogy a másikat sokkal jobban szereted. Milliószor próbáltam nevelni,hogy befele(azaz menjen be a házába)...Szegény mudim minden alkalommal bement,mintha rá haragudnék,a másik meg csak loholt össze vissza. Ja és kifáraszthatatlanok amúgy mindketten .én hamarabb elfáradok mint ők.
Egyébként úgy 2 évig nem volt baj vele,szabadon volt,most az utóbbi 2 évben lett kalandvágya,mely ellen nehéz tenni.[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
joey0235
aktív tag
... No sacrifice, No victory ...
-
joey0235
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz jooker82 #15431 üzenetére
Foglalkozni kellene vele, sétálni, lefárasztani, hogy ne vandálkodjon. Nem pedig megkötni, azzal nem oldasz meg semmit. Az meg megint egy dolog, hogy keverék vagy fajtatiszta, ugyanolyan kutya, mint bármelyik más, ugyanolyan bánásmódot érdemel, mint bármelyik más.
-
jooker82
nagyúr
Állatbarát,hogy nem mondható el? Mikor ennek a kutyának az anyját,mi fogadtuk be,mert kóborként,mindig a mi keritésünk előtt ált meg és tőlünk várta az ételt.Mi beengedtük,hátha valaki jelenkezik érte,közbe rá 2 hétre megláttuk,hogy hasas,innentől már nem adtuk tovább.Megszületett 3 kölyök,rá 3 hétre,vélhetően mérgezés miatt,a befogadott kutya elpusztult,az anyatej által 2 kölyökkutya is beteg lett,csak az egyik élte túl,a másikat egy ismerős átvette és a 3.meg ez a kis rongykutya,melyet nem kivánok senkinek,már az összes szomszéd összeveszett velünk és ez nem neveletlenség kérdése. Ha nem kössük meg átugrik a keritéseken vagy épp alul kapar és megy az rendezkedni a szomszédokba,hol csirkét öl,hol már vagy 3 családja van,meg egyebek,a pinceajtónkat szétrágja,a kocsimat megkarcolta.. Ha meg megkössük,pechünkre,mindig elaszabadul. Múltkor 2 szijat tettem rá és rá 2 napra szabad volt.Szóval én már többet nem költök rá,igy már erősebb a gyűlölet bennünk,mint a szeretet,pedig mondom egyedül az utcából mi fogadtuk be az anyját.
És nem pont csak azért nem akarom otthon tartani,mert nem vagyok állatbarát vagy ilyesmi,hanem félek,ha újra elszabadul és valamelyik szomszédnál kárt csinál,képesek átdobni mérget és a másik fajtatiszta kutyát féltem ez miatt.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Bjørgersson #15424 üzenetére
Nem hinném,hogy átvállalja bárki is,a chipeltetés meg oltás elég drága és nem egy fajtiszta kutyáról van szó,ráadásul csak a baj van vele.Szeretem a kutyákat,van is egy másik 10 éves mudim,melyet egy kocsiért se adnék oda,de amit ez a másik leművel...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
titán
válasz Bjørgersson #15426 üzenetére
Biztonsagba helyezte.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz jooker82 #15421 üzenetére
Nem tudnád inkább ismerősnek vagy családtagnak adni menhely helyett?
-
titán
-
Viszlát
addikt
Három vizsla alapján tudom mondani, hogy csak rajtad múlik mit csinál a vizsla és mit nem. Ez a három vizsla a mezőn rendszeresen 60-70 cm mély gödröket ás ürgék után kutatva, de a kertben, az udvarban, a veteményesben még semmihez nem nyúltak. Nálunk is ki van húzva egy vékony zöld zsinór (ruhaszárítókötél), amikor kihúztuk, akkor párszor használtam a tiltó szót (ez ugye saját választás, nálunk rendkívül fantáziadúsan a "nem szabad" lett ), azóta nincs vele gond. Sőt, most egy darabon újra kellett a tavalyi szárazság miatt füvesíteni az udvart és csak annyit tettem, hogy levertem a négy sarkára kis cöveket, körbehúztam a zöld zsinórral és nem mennek oda. De ami még durvább, hogy még a labda után se ugrik be arra a területre, még játék közben is tudja, hogy az tilos! Ott toporog a zsinór mellett, nyüszít, szenved, de bemenni nem megy be.
A vizsla kapcsán inkább azt gondold át, hogy van-e annyi energiád, energiátok, amit ez a fajta igényel. Illetve van akinek nem jön be a vizsla személyisége, ugyanis ő a nap 24 órájában veled akar majd lenni, szünet nélkül. Nagyon nem is kell neki más a komfortérzetéhez, csak, hogy a gazdái közelében lehessen. Ha van kedved, olvasd el a blogbejegyzésem a saját vizslákról.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Az egyik kutyámat szeretném leadni menhelyre. Ennek mik a feltételei ,mennyit kell fizetni érte?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
iwu
addikt
nálunk van egy kis "veteményes". Simán egy szál zsinórral körbekerítve, és tudja a kutya, hogy oda nem mehet be, és nem is megy. A virágoskert nincs bekerítve, és oda sem megy be, ez tanítható, felfogja.
A szabadon kitett rózsákat vmiért nem kedvelte, egytől egyig ledarálta a juhász, de minden mást békén hagynak.
Egy nagy gödröt ásott csak, de azt is a háza mögé, még kis korában.ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
giigz
veterán
válasz fattyu #15416 üzenetére
Azt Olyan természetesen nincs, hogy na ebből a fajtából még a világon nem láttak olyat, ami ásott volna, a másik fajta meg mindig ás, én csak arra gondolok, hogy pl. a Beagle egy köztudottan ásós fajta, és nem lehet növények közelébe engedni, meg pl. a szomszédunkban van egy Dobermann, az is felásta az egész kertet.
Amikor elmentek nyaralni a rokonomék, a pár hetes Labradort elhozták hozzánk, itt volt 1 hétig, és nem ásott semmit, nem tett tönkre semmit. Szintén így az ír szetter, az sem ásott, kapart semmit.
-
giigz
veterán
válasz Okuyama #15414 üzenetére
Köszönöm!
Tegnap mentünk volna lefoglalni egy Golden retriever-t, de már addigra elkelt mind
Egyébként meg a vizsla is nagyon tetszik, viszont nekünk a kertben van/lesz vetemény ültetve, és attól félek, hogy azokat tönkretenné. Tehát vagy el kell majd keríteni a növényeket, vagy meg tudja tanulni, hogy azokhoz nem szabad nyúlni?
Mennyire teszi tönkre a kertet úgy általánosságban?
[ Szerkesztve ]
-
Okuyama
tag
Nézd . mivel nem volt még Golden retriever -em csak vizsláról tudok írni pár sort ami segíthet .
-Szőr ápolása: Ha a rövid szőrzetű vizsláról beszélünk akkor nem kell rá különösebb gondod fordítani
-Betegségek: Ha a kötelező oltásokat megkapja akkor nincs velük gond ,a vizsla nem az a beteges fajta kutya .Tehát ettől nem igazán kell tartanod ,kivéve a német vizslát .Volt 1x egy nekünk és kiskorában nagyon beteg lett ,pedig az oltást is megkapta időben .És sajnos már nem lehetett megmenteni ,lehet egyedi eset de más németvizslánál is láttam hasonló betegséget kiskorában.
-Tanulás: Nagyon gyorsan tanul és nagyon okos kutya ! persze kiskora óta foglalkozni kell vele és nagyon sokmindenre képes ,hallgat minden szóra,gazdin múlik az egész mit és "hogy" tanít meg neki .Énrám már úgy hallgat hogy zsebre tett kézzel mondom neki a parancsot és megteszi
-Játékosság: Játszani azt nagyon szeretnek ,és nem az a fajta kutya aki játék közben csak úgy elfárad és otthagy .Hamarabb fáradsz el te mint ő és mondjuk ugy játszani is kell vele néha
- Intelligencia: Erre azt tudnám mondani hogy részben nevelés kérdése ,a fiú kutyám soha nem venne le az asztalról semmi féle ételt önmagától .Csak akkor fogadja el ha én adom oda neki ,ha viszek ki neki kaját és kiöntöm a táljába .Akkor kb 2 méterre távolabb megáll .Megvárja ott amíg végzek és csak akkor megy oda ha bementem a házba .Addig engem figyel ami vizslára jellemző még nem piszkol az udvar közepére ,csak zöld "övezetben" füves részen végzi el a dolgát .Nálam elég sok vizsla volt az idők folyamán .....,de soha nem kellet az udvarról összetakarítani utánuk ,mégcsak nevelni sem kellet ilyen téren .
-Mozgásigény: Itt viszont a vizsla ezt nagyon nagyon igényli !!,jobban mint más fajta kutyák ! 1 héten legalább 4x megkel futtatni hogy kimozogja magát.Csak akkor lesz nyugodt ,ha nem viszed akkor az bizony megesik hogy ott fog neked ugatni nyüszíteni .Ez benne van a vérükben ,talán a lány kutya nyugodtabb egy picit ilyen szempontból .
-Időjárás: Meleget nem szeretik úgymint 1 kutya sem ,a hideget viszont elég jól bírják a rövid szőrzetük ellenére is .Ilyen téren sem kell félteni
Még ennyit tudnék hozzátenni hogy házőrzőnek is aztkell mondjam megfelel ,senkit nem enged be és azonnal jelez ha bárki jön .Ha valaki idegen bejön képes nekimenni az illetőnek ! Persze részben nevelés kérdése ez is hogy azért támadjon ,vizslát csak kertes házba ajánlom és szabadon eresztve.Kerttől veteménytől elzárva mert belemegy ,kikaparja stb .Remélem amit leírtam segít a döntésben ,ha van valami kérdésed kérdezz és válaszolok .
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Winner_hun #15410 üzenetére
Az olyan leirasokat mar fejből tudom, mind a 100 fele megfogalmazasban...
Nekem tapasztalatok kellenének, nem az az egyen szöveg...
-
giigz
veterán
válasz Winner_hun #15408 üzenetére
Személyes tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi, ha jól tudom itt elég sok "hozzáértő" van
-
titán
válasz canniball #15403 üzenetére
Mas idoket elunk. Nagyon sokba kerul manapsag egy nagytestu kutya. Kaja, parazita ellenes szerek, oltasok, ha el kell vinned dokeszhoz 5-10 ezer ugrik azonnal, chip, ebado stb stb. Sok a melo, ha normalisan akarsz elni, emellett nem igazan jut ra eleg ido, vagy inkabb pihensz, mert hulla vagy. Helyhez vagy kotve, nehezebben mozdulsz, ha tavolabb van melo. Nehez masra rabizni es otthagyni a kutyat hosszabb idore.
Nagyjabol ezekert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest