Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
első találkozásom a kodi-val (18.4) és egy nas-ról szeretném nézni vele a cuccokat. a filmeket szépen meg is jeleníti, de a sorozatokat nem bírom hozzáadni. próbáltam movie és tv show-ként is, de nem működik. mit bénázok el? -
Flowtation
őstag
-
huberpe
aktív tag
válasz Flowtation #26806 üzenetére
fileok megadása - smb-n megkeresem a nason a sorozat mappát - a könytár tartalma:sorozatok - most kipróbáltam a the tvdb-t de így sem jelenik meg semmi
-
Flowtation
őstag
na akkor ez a megoldás.
Csak úgy mellékesen egy kis érdekesség: nem tudom, hogy LE vs CE különbség vagy verzióbeli eltérés, tegnapelőtt amikor beüzemeltem a boxomat (CE), a tartalom megadásnál nem volt TVDB csak TMDB. A tv-s scrapert telepíteni kellett. Emlékeim szerint ez LE alatt alapból benne volt.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
huberpe
aktív tag
válasz Flowtation #26810 üzenetére
köszi mindenkinek a segítséget! (még nem sikerült megoldanom, de akkor nyilván ez a scraper miatt )
valóban nem volt ott a TVDB, úgy kellett hozzáadnom. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok.
Sajnos a leirtakkalellentétben a kodi továbbra is válogat az .iso és a BDMV fájlok lejátszásánál.Az mennyire lenne megoldás egy külső playert ráapplikálni a kodira. Ami esetleg mindent lejátszana?
üdv -
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #26812 üzenetére
Miért nem a TMDB-t használjátok amúgy? Sorozatokra teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
Én azért nem, mert nekem a TMDB-vel a sorozatokhoz nem vagy hülyeségeket töltött le (lehet azért mert nálam a preferált nyelv a hu, a család többi tagja miatt). Írtam is fentebb, hogy LE alatt volt mindkettő, viszont CE alatt a TVDB-t külön telepíteni kellett, akkor tűnt fel amikor nem jó infók jöttek a sorozatokhoz.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Másnál sem működik az Exocápa, és a redux?
18.4 ,és 18.5 alatt még a listázásig sem jut el egyik sem....[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
blakey
titán
Íme amit korábban írtam, Vodafone-UPC RTLMost+
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
YxVs
senior tag
válasz Martin Eden #26819 üzenetére
18.4
-
törölt tag
RTL és prémium tartalom, na ezt még nem halottam így egy mondatban.
Ez nem oximoron? -
Vtmk
tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne:
Elindítom a repo telepítést. Felrakja kiválasztom a kocidban a kellő plugint. Fel is raktja a legújabbat.
De ha pl rakok fel a tárhelyre egy újabb verziót azt már nem találja a repo.
A másik észrevétel az addons.xml-ben nincs benne a repostrym. Akárhányszor csinálom az update-addon-xml.sh futtatást.
Kérem aki tud segítsen nagyon szépen köszönöm.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A pc n futó Emby servert hogy tudom normálisan müködtetni a box on levő kodin? Mit kell hozzá telepiteni a kodiba hogy az Emby kommunikáljon a serverrel?
üdv -
blakey
titán
válasz nagyfejü #26826 üzenetére
Emby vagy Embycon kiegészítővel éred el az Emby szervert. Innen letöltőd a repot és abból telepíted.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
achon
aktív tag
válasz ensolid #26818 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Nem talalja a sorozatokat. Tegnapelőtt még ment minden.
Most a Kedvencek között lévő sorozatokat sem tölti be.
Error dob GetDirectory-ra és erre:
ERROR: NEWADDON Unknow VideoInfo Key:...18.4 Kodi, Mibox3
[ Szerkesztve ]
A legszebb múzsa a határidô.
-
BullZeye
veterán
TVDB are updating their site. Their site currently has a number of bugs that have broken the TVDB scraper and any add-on that relies on TVDB data. TVDB are working to rectify the problems.
Szép kis indulás, nem volt előtte semmi teszt, hogy mégse élesbe menjen egy ilyen?
Ha 3 napig nem tudják megoldani, akkor azért illene 1 nap után visszarakni a régit, és átmeneti oldalon tesztelni az újat.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
xtend
senior tag
Sajnos a forrás oldalak (ahonnan a tartalmat "hozza" az exo, MS vagy akármelyik más addon) sokszor változnak és sokszor megszűnnek. Amikor a forrás oldal változik azon az addon készítők tudnak segíteni egy addon frissítéssel, de amikor megszűnnek (lásd Openload és társai) azon már senki sem tud segíteni. De az addon készítők is emberek sokszor nekik sincs idejük rögtön, azonnal (vagy x időn belül) javítani az addont, ezt nem lehet nekik felróni és haragudni sem rájuk, hiszen ingyenesen/szórakozásból készítik az addonokat. Köszönjük is nekik.
DE...
én most itt csak is a saját tapasztalatomat osztom meg, nincs "na majd én megmondom mit csinálj", tudom sok ember számára nem jó amit írok, mert fizetős "szolgáltatás".
Szóval, ha minőségi filmnézésre/sorozatnézésre vágysz (minőségi, mivel real hd/full hd/4k, nem betömörített sz*r amit a fájlmegosztók használnak) akkor fizess elő egy seedszerverre (a nevét nem írom ide le amit én használok, mert nincs hozzájuk semmi közöm, ergó minek reklámozzam őket. ha valakit érdekel akkor pm). Pl amit én találtam olcsó az kb. 1800 ft/hó (tehát mint egy sz*r tv előfizetés) amiért jár 1TB tárhely (bőven elég, mivel nem tárolod a filmeket hetekig, ha meg annyira kell akkor saját gépre lehúzod a szerverről), gigabites kapcsolat, ftp, vpn, proxy, webes elérés, stb.
Na most a seedszerverrel pikk-pakk letöltheted a filmet/stb (itt mint írtam érdemes már min hd/full hd-ban) a szerverre és a szervert fel tudod kapcsolni ssl ftp-n keresztül pl a Kodi-ra és onnan tudod nézni, tehát streameled a filmet/sorozatot nem kell saját gépre letölteni. Miért jó ez? Mert jó minőség, nem akad meg (mivel a seedszervernek van sávszéle folyamatosan feltölteni a filmet) lejátszás közben, telefon böngészőjéről is elérhető a seedszerver, ergó akár meló közben is lehúzhatod a filmeket, nincs forrásoldal változás, törlés mint az addonoknál, tehát nincs olyan, hogy "nem listáz semmit",stb.
Ez persze csak az én véleményem, de szvsz ez az egyik legjobb megoldás.
Persze van drágább verzió is, pl seedszerver + Plex v. saját szerver de azt majd máskor írom ki magamból[ Szerkesztve ]
-
pube111
senior tag
Ismertek olyan skint amin a főmenüben csak ikonok vannak? Mint egy pc asztalon. Jó lenne az apptv skin is, csak abban nem lehet rendesen sorba rendezni az ikonokat.
-
Pici
tag
Én most ez alapján javítottam a TVDB hibát és így működik.
Az episodes.py file-okban ki kell cserélni ezt:zip.read('%s.xml'
erre:zip.read('%s.zip.xml'
(minden file-ban 5 helyen van ez a rész)
Exoshark, Exodus, Exodus Redux tesztelve (itt a file-ok útvonalai):kodi/addons/script.module.exodus/lib/resources/lib/indexers/episodes.py
kodi/addons/script.module.exodusredux/lib/resources/lib/indexers/episodes.py
kodi/addons/plugin.video.exoshark/resources/lib/indexers/episodes.py
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Ha a pc n kodi van telepitve hogy tudom szinkronizálni a box on levő kodi val?
üdv -
myname07
csendes tag
Koszi az otletet. Megcsinalom. Ettol fuggetlenul remenykedem, hogy a TVDB-nel rovidesen javitjak az API-juk mukodeset es akkor megszunnek a sorozat eleresi hibak a pluginok varialasa nelkul is. Azt olvastam nemreg, hogy reggelre inditjak a modositott, javitott API-t... Kerdes persze kinek a reggele szerint...
-
achon
aktív tag
Köszi a véleményed, de nem hinném hogy az a hiba amit az első felében leírsz. Jelenleg semmilyen talalatod nem ad, hanem mintha inkább valamelyik addon lenne a hibas.
A filmeknél a mai nap is ad talalatot, de a sorozatoknal nem a talalati felulet jelenik meg. Az meg nem lehet, hogy az összes angol megosztas is eltűnjön egyidőben.
Szerintem senki nem sürgette a fejlesztőket.
Én is csak jeleztem. Persze a hátsó szandekom az hogy hatha valaki rá tudna nézni, ha lesz egy kis szabadideje.
A seed szerver jó ötlet, de lehet nem fókusz mindenkinek.A legszebb múzsa a határidô.
-
atyca
senior tag
Az Exoban,vagy az azonos elven működő kiegészítőkben a TV naptár (TV Calendar) segítségével talál linket,és a lejátszás is megy.
A legfrissebbeket így meg lehet nézni, csak a dátumot kell hozzá tudni.
Másképpen nekem halott a sori nézés ezekből az addonokból.Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
achon
aktív tag
Köszi. Kipróbálom.
Ugy néz ki scraper gond lesz. A Kodi fórum tele van TVshow scraper hibaval.
Csak gondolom, ez most a sorozatokat is érintheti.Mintha valami Kodi frissítés okozta volna, de annyira semmit nem mond a log ezzel a New addon hibauzenettel.
A legszebb múzsa a határidô.
-
myname07
csendes tag
Az egesz mizeria a TVDB "megujulasa" miatt van. Azert nincsenek talaltok a sorozatoknal, mert hibara futnak a pluginek a sorozat adatainak betoltesekor, igy nincs mire talalatokat gyujtenie. Elore jeleztek egy rovidebb leallast a TVDB-nel, amibol hosszabb lett es kozben a regebben jol mukodo API-jukban amit a pluginek is hasznalnak sikerult nehany bakit elhelyezni az ujitasokkal egyutt... Most ezeket javitjak napok ota. Igy elvileg van megoldas plugin oldalon is, lasd a .zip beszurast a megfelelo .py filokba, de ha kijavitjak az API hibait, akkor a pluginok frissitese nelkul is vissza kene allni az eredeti mukodokepessegnek a sorozatoknal is.
A linkek nem indulasa egy masik problema, amit sajnos nap mint nap egyre szomorubban veszek tudomasul.
Az exo haldoklik, egyreszt a hattertarolok folyamatos bezarasa miatt, regebbi filmekre szinte alig talalni olyan linket ami elindul, masreszt az oldalak valtoztatasai miatt. Nemreg atfutottam az exo magyar forrasait es bizony jo nehany lehuzta a rolot, masoknal hibaval kilep a linkgyujtes kozben, itt modositani kene az oldal aktualis valtozasaihoz... szivesen modositanam ha melyebben atlatnam a rendszert. Esetleg ha valakinak van valami fejlesztett eszkoze vagy kialakitott eszkozrendszere, ami a weblapok valtozasainak koveteseben segithet azzal talan tovabb jutnek a megertesben es lehetseges modositasban.
Ha valaki nem ragaszkodik a magyar forrasokhoz, akkor a redux lehet megoldas, mert oly folyamatos a frissites.Meg egy hibaforrast tapasztaltam, ami esetleg valakinek erdekes lehet. Ha realdebridet hasznaltok es vpn-t is akkor elofordulhat, hogy az adott ip-t a real tiltja. vpn eseten csak az altala tamogatott vpn-ek ip-i vannak feloldva. Ha olyasmit tapasztalsz, hogy bar a linkek kozott begyujtve ott vannak a realdeb linkek de egyik sem indul, akkor nagy valoszinuseggel az ip-d tiltva van. supportnak email es engedelyezik a keresedre. utana minden mukodik.
-
BullZeye
veterán
válasz PistiSan #26845 üzenetére
Igen, Mandaloriant próbáltam hozzáadni órákon keresztül, mire neten utánanéztem pénteken, hogy TVDB API váltás van, és emiatt nem működnek a dolgok.
Ma reggelre megjavult, vagyis immel ámmal működik.
Meglévő sorozatokat eddig is felismerte, és berakta az új epizódokat, csak az újonnan érkezőket nem.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
bucihost
senior tag
válasz mikrofon #26849 üzenetére
Utána nézek majd, mert teljes körű leírást nem találok, de szerintem nem teljesen.
Gaia hova dolgozik? A kodit futtató tárhelyre?Jah már látom. csak az 5 szolgáltatáshoz használható ami + $. Esetemben nincs korlátozás. Van 4 TB tárhely, gbit net, és másra is tudom használni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest