Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gesztenye84
csendes tag
válasz Borisz76 #351 üzenetére
Én tudom mit tegyél a lemezekkel! Hagyd meg őket és tarts meg rajta minden adatot. Mert én is vettem új vinyót leszedtem rá 1000 filmet és 2 hónap után meghalt a Nasban. Aztán újra szedhettem le minden torrentet, és húzhattam le mindent hozzá a Kodiban. Aztán másolhattam mindent újra rá a az új vinyóra. Utálatos volt hidd el. Nekem csak dvd-rip minőségű filmjeim vannak így kevés tárhelyen sok film kombót használok. De amint lesz lé minden vinyó mellé veszek egy másik ugyanakkorát ami a polcon csücsül esetleges adatvesztés esetére. Ha van új vinyó akkor rámásolom és visszamegy a polcra.
-
hunaqua
addikt
válasz Borisz76 #524 üzenetére
A transmission intézi a torrentet, A letöltött filmeket szeretném nézni Kodi alatt.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
vazzemiko
tag
-
csori23
aktív tag
válasz Borisz76 #2858 üzenetére
Áhh, nekem nincs erre ennyi időm, hogy manuálisan copy /paste módon javítgassam . A port.hu ezt megoldotta helyettem. Én az a felhasználó vagyok, aki ha leül filmezni, max fusson le egy frissítés ellenőrzés, és már csak élvezkedni keljen. Egy mediacenternek sztem ez lenne a feladata.
A bevezető kezdőknek részén már túl vagyok kB 2eve. Eddig minden rendben is volt.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
LouiS22
veterán
válasz Borisz76 #8499 üzenetére
Van egy Bliss nevű app, tök automatikusan, az előre beállított paraméterek után letölt, átnevez, borítót keres, stb. NAS-on futó verziója is. Egyetlen hátránya, hogy a free verzió 200 változtatásra van kalibrálva.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
huliganboy
addikt
válasz Borisz76 #10698 üzenetére
Szerintem még várj vele. Várhatóan már nem sokat kell várni a végleges verzióra. Mist én tesztelem Pi2-n de van még gyermekbetegsége. Wetek play 2 esetén is próbáltam nem rég, ott bizonyos bitrátáju filmekkel volt gondja.. Egyébként szerintem jó lesz. Ez a függőleges elrendezés tetszetős.
-
junkpod
veterán
válasz Borisz76 #16024 üzenetére
Így van, a végleges megoldás csak a fájlok helyes megadását lehet, minden más csak sziszifuszi erő pocsekolas.
Én letöltés után csak a film fájlt másolom át a megfelelő filmtar mappamba, azon belül egy "angol cím (évszám)" mappaba.
A Kodi legközelebbi indításkor automatikusan megtalálja és berakja a mediatarba. Ezzel sose volt cím gondom.Box's don't touch!
-
Angel50
újonc
válasz Borisz76 #17349 üzenetére
A kétségbe esés azért van mert nem értem.Ezért kértem segitséget olyan ember személyében akinek a kis ujjába van és eltudja magyarázni vagy olyan linket tudd adni ahol lépésröl lépésre megtudnám oldani.Mivel nem Mo.-szágban tartozkodok ezért szeretném az otthoni tv-t néznem. De sajnos a kütyüm (tv-box) nem ugy müködik ahogy kéne. Lehet valamit én nem jól irtam be vagy állitottam be és csak egyszerü probléma van. De szeretném megoldani.
-
blakey
titán
válasz Borisz76 #17521 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy van ami engedélyhez kötött, azaz ha módosítani szeretnéd akkor jogosultságot kell kérned vagy leírnod az indokokat, de már rég nem módosítottam semmit, lehet, hogy változott.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz Borisz76 #18469 üzenetére
@Borisz76: @Zolorado: Nos, végül a hardveres gyorsítás volt a ludas, ahogy kikapcsoltam, más folyamattól függetlenül (másolhattam és böngészhettem is a lejátszás mellett akár...) teljesen röccenésmentesen vitte a fullhd anyagot is szoftveres módban, sőt a képe is sokkal szebb lett*, mint hardveres gyorsítással.
*ilyet egyébként a bsplayer-vlc viszonylatában tapasztaltam, a bsplayer képe sokkal mosottabb, fakóbb mint a vlc-é, ugyanez igaz itt is a hardveres-szoftveres gyorsítás között a szoftveres javára.
-
Borisz76
veterán
válasz Borisz76 #18786 üzenetére
Csak , hogy kedvet csináljak a filmes adatbázis kezeléséhez, szerkesztéséhez.
A TMDB oldalon találtam egy filmet ami elég régen készült mégsem tartalmaz magyar nyelvű leírást.
Mivel nem ismerem a filmet és a történetét ezért infót kell keresni.
A port.hu és a mafab.hu oldalakon szoktam keresni.A példámban a Billy Jack c. film szerepel.
Keresés után ezt dobj az oldal :
Regisztáció és bejelentkezés után Szerkeszthetővé válik az oldal.
Ezeket a mezőket kell kitölteni:
A beírt infót ezúttal a port.hu-ról szereztem be. Másolás / Beillesztés módszerrel.
A lap alján a Mentés lehetősége :
Ezután ha a filmet hozzáadom a Kodi-hoz , már lesz magyar találat.
Mint látható pár kattintás az egész és gyorsan megvan.
Persze ha van a filmról valami használható információ.Mielőtt egy filmet hozzáadnék a Kodi-hoz MINDÍG ellenörzöm, hogy van e hozzá rendes magyar cím és leírás ! Ha nincs , akkor pótolom. Ezt követően mehet a film a megfelelő mappába majd a Kodi-ban médiatárba.
Köszönöm a figyelmet.
Mod:
Előző hozzászólásomban írtam, hogy hogyan is fest a Mappa és a fájl neve.
A módosítás után így fest az előző film esetében :[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
-
törölt tag
válasz Borisz76 #18897 üzenetére
A NAS-on a jogosultságok rendben vannak mert a box fájlkezelője tudja írni is és olvasni is. PC-ről ugyanez a helyzet WIN8.1. A rendszer írja olvassa a NAS-t csak a HCTV nem.
Kérdésedre a NAS-on fut a torrent kliens (deluge) használom is , de hát HCTV csak KODI alól fut.
A box-ban van egy 32 GB-os kártya plusz egy USB-s külső vinyó, de ezek nélkül szeretném ha menne.
Közben rátaláltam a KODI fórumán egy bejegyzésre
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=189305
Ezek alapján még tovább próbálkozom -
-
blakey
titán
válasz Borisz76 #18969 üzenetére
Nekem filmekhez Opensubtitle (unofficial) van, sorozatokhoz Super Subtitle, ez a kettő tökéletesen működik és mindent lement, bárhonnan is legyen viszont van amikor lassú a mentés, okát én sem tudom. Egyébként van amikor a Superen nincs felirat Openen meg talál hozzá és nálam lementi a másikon keresettet is, volt, hogy oda-vissza próbáltam a feliratokat és semmi gond nem volt a mentéssel.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Borisz76 #18971 üzenetére
Akkor lehet, hogy valamilyen függőségi hiba van, nálam még nem dobott hibát, legalábbis tegnap nem volt gond.
-
nagyúr
válasz Borisz76 #18992 üzenetére
Ez inkább a torrent klienst dicséri, mint a NAS-t, nem? Nekem egy Asus routeren futó transmission kliens tölt, nem tudok róla, hogy ilyet tudna, se a router.
Szerintem a legelegánsabb az lenne, ha a kodi nem egy ilyen általánosan használt kiterjesztést preferálna, hanem vmi sajátot. Mit tudom én .flm_nfo vagy akármi. Miért nincs erre egy beállítás?
Értem mit mondasz, de én vagy olyan filmek mellé szeretnék infót tenni, amik semmilyen film adatbázisban sem szerepelnek, vagy a meglévő adatbázist szeretném kimenteni minden egyes film mellé, a saját mappájába, de ez az, amit emiatt a konfliktus miatt nem lehet biztonsággal megtenni. -
nagyúr
válasz Borisz76 #19002 üzenetére
Azt tudom, hogy mit kellene tennem, hogy jó legyen, én mégis mást szeretnék, és ennek nem a tudatlanság az oka, hanem az, hogy az egyébként jól működő torrent kliensem csak és kizárólag egy bizonyos mappába hajlandó tölteni, akkor is, ha letöltés előtt megadom neki, hogy hova töltsön. Ezért vannak ömlesztve a filmek a sorozatokkal, és ez nem is zavar, mivel sorozatokat szinte csak online nézek, és mint írtam, amik le vannak töltve, jó eséllyel azokat sem tudnám scrape-elni, mivel nem részenként vannak tárolva, hanem mondjuk egy évad egyben, egy fájlban. Aminek simán meg tudnám csinálni az nfo fájlját, ha... És itt visszaérkeztünk a kiinduló kérdéshez.
Lehet, hogy ezeket a fájlokat symlinkkel megpróbálom kitrükközni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest