Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsaba007
tag
Sziasztok!
CE 9.2-re feltettem a Netflix 0.16.1-et. mindent csak német, angol és francia nyelven hoz. Feliratokat sem tölti le... Mit csinálok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
trinitronka
tag
Öt darab boxom van,természetesen rendelkezek RTL Most regivel és UPC kóddal.Minden boxon ugyanaz a Kodi ugyanúgy telepítve.Kettőn tökéletesen működik az RTL Most minden adása, RTL Most appal és kodival is.A másik hárommal nem megy semmi sem.Úgy vélem box függő. Amin működik H96, Beelink GT1, amiken nem Alfawise 9,M9S pro és MXiii,
Az M9S-re libreelecet istelepítettem hátha csoda történik, de ott még MPEG-DASH-t sem enged állítani.Hirtelen felindulásomban rendeltem három db. H96-ot ,kíváncsi leszek rá.Honor play
-
vargalex
Topikgazda
válasz trinitronka #27306 üzenetére
Szerintem limitált az egyszerre használható eszközök száma, márpedig a kiegészítő azonnal bejelentkezik.
Alex
-
Luissimo
veterán
válasz vargalex #27307 üzenetére
ebben lehet valami, asszem mintha csak 3 készülékre lenne érvényes, a 4.-en már nem lehet belépni.
De hogy egy egyszerű login failed-el dobjon ki, amiből nem derül ki semmi hibaok, az elég zsenánt.
ezt akkor lehetne kideriteni, h leszednénk arról a 3 készülékről, amin megy és felpróbálnánk tenni a maradék másik 3 ra.
[ Szerkesztve ]
-
trinitronka
tag
válasz Luissimo #27308 üzenetére
Nem vagyok egyszerre három eszközön bejelentkezve, párhuzamosan egyszerre három eszközön lehet nézni,tudom. Legelső belépésemnél már nem működött az első legújabb boxomon, majd a másodikon sem. A harmadik, negyedik, PC. ,telefonok! működnek .Szerintem box függő ,rootolva nincs egyik sem.Most kipróba, minden eszközről kijelentkeztem ,ez a három box nem működik, mind a három DRM hibát ír,nem támogatott eszköz.Jó lenne visszajelzés valakinek-valakiknek ez a három típusú boxon működik-e : Alfawise A9 , MXiii Gigabyte, M9S Pro. Akár Kodin,akár RTL Most appal. RTL Most a reklámot még lejátssza.Utána jön a hibaüzenet!
[ Szerkesztve ]
Honor play
-
vargalex
Topikgazda
válasz trinitronka #27309 üzenetére
Feltetted és működik is a libwidevine? A nem DRM védett tartalmak (pl. Barátok közt) sem mennek? Mindez az RTLMost Kodi kiegészítőre vonatkozik, de én a leírásod alapján libwidevine hiányára/hibájára gondolok.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
trinitronka
tag
válasz trinitronka #27311 üzenetére
RTL Most appon sem működik ezeken a készülékeken.A Kodin a nem védett tartalmak mennek,tehát a fehér betűsök igen , a piros betűsök csak bevillanak ,hogy indulna és annyi.
[ Szerkesztve ]
Honor play
-
vargalex
Topikgazda
-
trinitronka
tag
válasz vargalex #27313 üzenetére
Így van, a PC-n nem kell ,mert böngészőből is megy jól,meg nem is akarok a monitoron nézni csak kipróbáltam. Android boxokon nézném ,de mint írtam az RTL Most applikációban sem indul ,az előbbi fényképen látható hibaüzenet.Ezeken az ostoba okos tévéken sajnos nem lehet RTL Most-ot nézni csak boxon keresztül,esetleg telefon tükrözéssel,de minek menjen a telefon?Az ostoba okos tévén a saját böngészője nem támogatott.
Honor play
-
cof
veterán
...Az M9S-re libreelecet istelepítettem hátha csoda történik, de ott még MPEG-DASH-t sem enged állítani...
Telepíts CoreElec-et, DRM csak 18-as Kodi fölött támogatott. És nem elég az RTLMost kiegészítőt telepíteni, kell még a inputstream adaptive és az inputstream helper. Android alatt is DRM problémád van, nincs Widevine támogatás.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
vargalex
Topikgazda
válasz trinitronka #27314 üzenetére
Ezt jó lett volna rögtön közölni, ha már egy olyan topicba írsz, ami Windows és Linux alatti Kodi használatról szól.
Ezekre a boxokra telepíts CE-t, ahogy a kolléga is írja, mert ott utólag telepíthető a widevine, míg Android alatt, ha nem a rendszer része, akkor máris bukó. Ez utóbbit sikerült megtapasztalnod.Alex
-
<Adamsky>
nagyúr
Hasonlítsd már kérlek össze, hogy a DRM Info mit ír az egyes box-okra. Lehet ennek a csoda RTL-es cuccnak L1 kell. Mintha a GT1-es az lenne ...
"Hirtelen felindulásomban rendeltem három db. H96-ot ..." - oszt' minek? Hátha a háromból egy jó lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz trinitronka #27314 üzenetére
Azért, mert ChromeCaston átküldöd a telefonodról az RTL MOST+ a tévédre, az nem azt jelenti, hogy a telódon is megy.
Csak addig amig rá nem nyomsz az átküldésre.
Utána akár ki is kapcsolhatod , ha akarod... -
vargalex
Topikgazda
válasz trinitronka #27324 üzenetére
De, ahogy írtuk, ezeken a boxokon is megy a Kodi kiegészítővel CoreELEC alatt.
Alex
-
kiskatz
tag
Sziasztok!
Nekem napok óta nem megy egyik filmes kiegészító sem. MovieShark halott, Exudos és társainál van találat de semmi nem indul el. Ennyi volt ez a fajta filmnézés? Ha igen akkor akár dobhatom is ki a boxot...
-
xtend
senior tag
válasz trinitronka #27330 üzenetére
Alfawise S9 - S905 proci van rá CE
M9S Pro - S905 tehát van rá CE
MXIII-G - S812 erre AlexELEC van (tulképp ugyanaz mint a CE)
AlexElec: [link]
CE: [link]Rockchip-re meg LE van
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz trinitronka #27332 üzenetére
Mindent leírtam előzőleg.
Rockchip arra Libreelec van nem CE!
Mxiii-g meg Alexelec! -
xtend
senior tag
válasz trinitronka #27334 üzenetére
Szerintem az a boxod mind1 is mert azt írtad az egy elfelejtett régi box. De amik most vannak neked arra van megoldás. Van yt tutorial is Alexelec alá hogy upgradeld kodi 18-ra. Na de kb nekem 8
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz trinitronka #27334 üzenetére
Nekem LibreElec van a lejátszómon, megy rajta az RTL Most, előbb próbáltam. A + tartalmakat nem tudom meg nézni, mert ahhoz nincs hozzáférésem
-
trinitronka
tag
válasz PistiSan #27337 üzenetére
Az alap tartalmak természetesen mennek, de a plusszos tartalmak nem mennek hiába van hozzáférésem. A DRM tartalmak nem, mert libreelec az RTL most beállításoknál nem engedi az Mpeg Dash tartalmat így még bejelentkezni sem lehet. Nem vagyok egy libreelec szakértő, de úgy gondolom azon senkinek nem működik az RTL +, ha tévedek sorry.
Honor play
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz trinitronka #27324 üzenetére
"Ezeken a boxokon nincs widevine támogás ... " - ja, hogy L3-at se tudnak? Olyat még nem is láttam. Nekem volt egy GT1 mini-m, de a - root ellenére - tudott L3-at. Így pl. egy HBO Go-val - sőt a filmek ~90%-nál még - a Netflix-el se (FHD-ig!)
-
veterán
CE alatt Netflix addonnal szeretném nézni pl a The Witcher-t, de valamiért nem ajánlja fel a magyar nyelvet, pedig van hozzá szinkron. A német nyelv jön be ilyenkor egyből...(pedig van amikor más filmekhez megtalalja a magyar nyelvet)
Hol kell ezt beállítani?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nyalifali
aktív tag
Feladom.
Tökönbököm magam, segítséget kérek.
Adott egy Amlogic S905X rev A. TX3 Pro CoreElec szerint 1G.
9.1.2 fut rajta, de minden indulásnál 300s várakozás, mert elavult a device tree.
Már nincs több kedvem töltögetni, valakinek link ami működik?
5 perc után szépen elindul, csak zavar.
Köszi![ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
mexel
veterán
válasz vargalex #27286 üzenetére
Szia! Igen, valószínűleg ez volt a gond.
Kérdés: mi kell a Most+ használatához? Azt látom hogy telenortól vagy vodától lehet kódot kérni, de ez hogyan is működik? Megpróbálom megkeresni de nem egyértelmű 2 perc alatt, így szerintem nem olyan soimán igényelhető.( Widevine telepítve, alap reg megvan az RTLMost-hoz)
-
cof
veterán
Ha előfizető vagy, UPC-Vodafone vagy Telenor, ők küldik a kódot e-mail-ben. Nem egyszerre minden előfizetőnek, valaki már megkapta valaki még nem kapta meg. Aztán az RTLMost weboldalán lehet aktiválni, de a levélben lesz minden instrukció.
-
cof
veterán
Vodafone, azért írtam egybe mert az UPC-t megvette a Vodafone. Esetleg hívd fel az ügyfél szolgálatot, nem tudom, hogy ott, hogy megy. De UPC-s topikban volt aki hívta és küldtek kódot. Esetleg nézz körbe a Vodafone topikban, ott biztos többet tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Aha, értem, köszönöm szépen a segítséget, akkor ez szintén felejtős. Nincs sem UPC tv sem telenor mytv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest