Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
-
Borisz76
veterán
válasz huberpe #26896 üzenetére
Nálam a sorozatok a [https://www.themoviedb.org/] alapján a magyar címmel vannak......a mappa nevek is.
Mappán belül szintén magyar fájlnevekkel.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
mexel
veterán
válasz huberpe #28434 üzenetére
Igen, kb ez van.
Nekem mindössze az a gondom, hogy ha a kodi egy média kezelő progi akkor ne nekem kelljen mindent csinálni, mert úgy van beállítva mindenhol, hogy de jól működik.
Ha nekiállok minden címet átírni, pontos évszámokat keresni ( minden oldal más évszámot ír sokszor), az epizódrészeket átnevezgetem stb stb, aztán vagy eltalálja ascraper vagy nem, kézzel állítgahatom, akkor már egyszerűbb ha letöltök pár borítót és tartalmat, bemásolom a fájl mellé és helyben hozzáadja. A munk kb ugyanakkora.A lényeg az lenne hogy működjön beavatkozás nélkül lehetőleg, és ha egy release címben van sok minden akkor szűrje ki ami nem kell és a filmcímre vagy sorozatcímre fókuszáljon és adjon rá valamit. De nem teszi sajnos.
Simán megoldható lenne, sajnos szerintem az én tudásomat ez meghaladja hogy megcsináljam.Ezt nem azért írom mert bármibe bele akarok kötni, csak én azt szeretem ha úgy működnek a dolgok ahogy kell
(Saját részre én sem használok ilyeneket, amit nézek az csak úgy van aztán törlöm is)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest