Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsaba007
tag
Sziasztok!
Próbáltam beüzemelni a btv-t, de hibára fut állandóan. Működőképes ez a kiegészítő, vagy fölöslegesen szenvedek vele? -
kalifa777
tag
Sziasztok!
Én egy málnapc-n futtatom a kodit. Van valahol egy leírás (akár privátban is jó) ahol leírják hogy kell telepíteni az Ntv-t?
Előre is köszi.
-
pajnacsosz
csendes tag
Sziasztok!
Online tv-zni szeretnék (leginkább csak a viasat historyt). Tudtok ebben segíteni nekem?
-
Luissimo
veterán
sztok,
létezikmár, vagy legalább foglalkozik már valaki az RTL MOST+ addonnal ?
Vagy marad a böngészős fapados nézés?? -
CirrMee
addikt
Lenne egy vicces problémám, amire kérnék segítséget. Mivel nem nagyon beszélek angolul (német sem, stb), azt is megköszönném, ha valaki találna erre guglis találatokat.
Kodi egy ideje azt csinálja, hogy amint a kijelző lekapcsolásra kerül (képernyővédő, tehát nem gép lekapocsolás), visszakapcsoláskor csak egy teljesen fekete képernyő a jutalmam. A tévé érzékeli, hogy újra van jel a bemeneten, mert közli velem. Távirányítóra reagál, mert pl ha mappaszerkezetben hagytam, és a feketeség alatt belépek, akkor az később látható lesz. Az a később pedig azt jelenti, hogy ablakos módba kell váltani (hotkey), és ott már láthatóvá válik minden, majd teljes képre pakolva szintén. Kb így megy a következő kijelző lekapcsolásig, aztán újra feketeség a kijelző ébresztésekor.
Azt a részt nem kell boncolni, hogy a windows (10) az okozó: ki lett próbálva mind a Kodi, mind a Win10 saját megoldásával, de ugyanaz az eredmény. Viszont amint a Kodi kikerül a képből (értsd: win10 bekapcsolja a kijelző lekapcsolást, ha a Kodi nem megy a háttérben), a probléma nem lép fel.
Ezzel párhuzamosan megjelent egy olyan vicces dolog is, hogy "o" gomb megnyomásakor az info panelon mindenre 25Hz frissítést ír, nem érdekli, hogy a forrás mondjuk 23.976, vagy 60Hz -es.Bónusz trekk: valaki meg tudná mondani, hogy pl egy médiatárba fel nem vett, de betallózott mappából meg lehet e oldani (pl videoklipek, vagy rajzfilmek a gyereknek), hogy megszakítás nélkül legyenek lejátszva az állományok...?
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Bozek
nagyúr
válasz pajnacsosz #27254 üzenetére
Telenor MyTV, van hozzá Kodi plugin is. Persze maga a szolgáltatás fizetős.
-
dh66e
veterán
válasz pajnacsosz #27254 üzenetére
Felteheted a kérdésed még pár topikban, csak felesleges.
Másik topikban kaptál már választ.[ Szerkesztve ]
-
Balsac
csendes tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy tudjam nézni valahogy magyar kommentárral a most zajló darts vb meccseket?
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #27257 üzenetére
Igen
működik az RTL MOST+ tartalom a Most oldalon, de csak a saját droidos appon megy, a Kodi alatti addon belépési hibával nem enged be, pedig minden jol van beirva, letiltottam, kitöröltem, beállitásokat is elfelejtettettem vele, ujrainhaláltam, de továbbra is Login Failed van -
CirrMee
addikt
Komplett belőtt médiatárat (azaz nem az állományokat) lehet valahogyan menteni újratelepítés végett?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
rKrisi
csendes tag
válasz vargalex #27275 üzenetére
Szia! Nekem se megy valamiért Most+-os tartalmak lejátszása. Böngészőből és Chromecast-ból működik.
Log-ban ennyi látszik:
https://pastebin.com/VB0w4QWP -
mexel
veterán
Igen régóta nem használtam semmi addont a CE-ben - kodiban, én csak filmezgetésre használtam. Mostanában sok ismerősöm kért boxot éselkezdftem felrakosgatni amiket régen. Azt már kitárgyaltuk hogy a cápák, a és a filmes addonok miért nem mennek, sajnos. De most azt tapasztalom hogy nem megy a Superrepo, ajánlotta valaki sportra a 365.live-ot a Bugatshino repobol és még párat, de akármit próbálok és telepítek szinte semmi nem megy már.
Ennyire rossza helyzet, és nem fejlesztés folyik e téren hanem inkább leépülés? Vagy vannak valami új, jó repok amik pl kiváltják a superrepo-t és sok egyebet?
( egyébként a movishark és lazarus repokkal még törődik valaki? csak mert igen sok olyan folog van bennük amik már egy éve nem mennek minimum. Filmecske, retro stb. Ezeket miért nem veszi ki senki?
A TV2 és RTLmost -os és sok más addonban is csak üres oldalak vannak sok helyen, alig van ami működik.)Nekem úgy tűnik nagyon megállt ez, sajnálom mert jó kis box-ok vannak CE-vel, kellene ilyen tartalom is.
Mit érdemes telepíteni amiben sok érdekesség található?
A TV2 és RTLmost -os és sok más addonban is csak üres oldalak vannak sok helyen, alig van ami működik. -
vargalex
Topikgazda
válasz Luissimo #27279 üzenetére
Az egyre többen az jelen pillanatban 2 embert jelent. De elképzelhető, hogy inkább bizonyos tartalmakkal van összefüggésben, nem globálisan a Most+-al.
Legalábbis a kollégánál a log alapján nem a loginnal van gond, hanem valamelyik X-Faktor tartalommal.
Tudnátok konkrét tartalmat írni?[ Szerkesztve ]
Alex
-
kalifa777
tag
Nem lehetne összeírni hogy melyik külföldi repo illetve addon működik?
Lenne egy lista, hogy mit érdemes telepíteni. -
vargalex
Topikgazda
RTLMost addonban mik üresek nálad? Nem lehet, hogy az addon beállításaiban be van kapcsolva a Most+ tartalom rejtése opció? Ha ezt kikapcsolod, akkor a Most+ tartalmak pirossal jelennek meg, de természetesen a lejátszásukhoz Most+ aktiváció (előfizetés) szükséges.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
blakey
titán
válasz vargalex #27281 üzenetére
Az RTL Most változott a korábbiakhoz képest, bekerült egy menüpopt ami alapból kikapcsolja a Most+ tartalmakat, ezt bekapcsolva megjelenik pirosan, ha van Most+ kódod akkor használni is tudod.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cof
veterán
válasz blakey #27288 üzenetére
Pont vargalex ne tudná? Ő foltozza a kiegészítőt mióta színre lépett az rtlmost+.
Tegnap nálam nem ment, a DRM tartalom Windows 18.5 Kodi-n, találtam egy widevine.zip-et itt a topikban, most már megy minden. Engem a tartalom annyira nem vonz, de ha az ÉLŐ menü bekerülne az egész remek lenne, néha jó lenne a híradó miatt az rtl, vagy akármelyik másik csatorna háttérzajnak.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
Nem neki akart menni, nem értem miért neki ment, bár sejtem, az avatar az oka , mexel-t olvastam de ezek szerint félre klikkeltem, de ez gondolom egyértelmű, hogy nem neki írtam.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
rKrisi
csendes tag
válasz vargalex #27281 üzenetére
Igen, egy X-Faktor részt próbáltam elindítani (ugyanis hirtelen nem találtam mást amiben sok rész volt és tudtam, hogy kell lennie régebbieknek is).
Ezt a rész már piros volt (gondolom ez jelzi a Most+-os tartalmat nem?)
Ami például előtte vannak, nem piros text-el azok simán elindulnak mint korábban. Próbáljak ki esetleg más tartalmat?
Illetve nem HD-ban indulnak el a tartalmak. Ennek automatikusan kéne mennie ha olyan fiók van beállítva amihez van Most+? InputStreamAdaptive szerintem jó, mert HBOGO simán 1080p-be indítja el a filmeket.
Igen amúgy nekem is Kodi 18.5 és OSMC, bár a log-ot elnézve ez semmit nem számít itt...
Emlékeim szerint hasonló error volt akkor is amikor az RTL változtatgatta az URL-eket...[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz rKrisi #27291 üzenetére
Ez volt az ugye?
Widevine probléma, hogy OSMC-n még mi kell neki azt nem tudom, de Windows-on már megy nekem itt a topikban talált widevine-al: 4.10.1440.19-win-x64.zip.
Meg kellene próbálni az inputstreamhelper kiegészítőben a widewine reinstall-t.
Mondjuk HD stream-et sehogy sem sikerül kierőszakolnom belőle. Olyan tartalomból sem ami nem plusz--s, de biztos, hogy HD, mert böngészőben HD-ban letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
CE alatt (is)használom a Netflix-et,jelenleg csak próbára.
Full hd-ban nézem,hogyan tudom beállítani hogy alapból a magyar 5.1-es hang induljon (ha van) és a felirat pedig választható legyen ne induljon egyből?Még annyi hogy hogyan tudom szűrni hogy csak a magyar hangú és vagy feliratú filmeket listázza ki nekem?(ha lehet ilyet)
Nekem néha belaggol full hd-ban 5.1-es hang-al de még csak keveset teszteltem.(fél órát max).[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz rKrisi #27294 üzenetére
Újraindítás megvolt? HBOGO megy? Nekem most az RTLMost, Netflix és a Youtube kiegészítő van csak telepítve, de külön is felraktam az inputstreamhelper-t, és inputstreamadaptive-ot Kodi repo-ból még Netflix telepítés előtt. De csak a zip segített akkor is a DRM tartalom lejátszáson Windows alatt (ezt amit írtam, hogy reinstall csak én is most fedeztem fel, de frissített is, látom a Kodi/cdm mappában (esetleg törölj ki onnan mindent és próbáld újra frissíteni, hátha beragadt valami).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest