Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
Egy addont hogyan lehet törölni? (M3 online) Úgy látom nem megy.
-
YxVs
senior tag
válasz blakey #26035 üzenetére
Létezik olyan jukebox nézet, vagy fanart, ami részletesebb információkat tartalmaz a filmekről?
Értem ez alatt a film részletes leírását, ami nem mozgó, hanem kisebb betűvel szedett és egy oldalon látható. Illetve ahol ott van a rendező, szereplők, IMDB rating, codec infók, gyártási év, kategória, elérhető feliratok, stb? Olyasmire gondolok, mint a Mede8er-nél volt az about.jpg, amit yadis-al csináltam. Az elég részletes volt.[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
Mentést hogy kell csinálni egy belakott CE-ről?
Úgy, hogy benne legyenek az add-on-ok, módosított fájlok, menübeállítások, minden.
És hogyan kell visszatölteni? -
YxVs
senior tag
Meglévő Movies mappához egy új filmet adtam hozzá, nyomtam egy "scan for new content"-et, le is töltötte a filminfókat, viszont borítóképet nem töltött hozzá. Hogyan lehet borítóképet is hozzáadni, vagy letölteni?
-
YxVs
senior tag
Új sorozat hozzáadásánál, minden egyes epizódot kézzel kell átnevezni a megfelelő formátumra, hogy lássa a Kodi? Pl. Blue Planet II - S01E01 - One Ocean.mkv
Ez kézzel elég macerás, ha mondjuk egy évadhoz van 20 epizód.
Van olyan program, ami ezt egy gombnyomásra automatikusan megcsinálja? -
YxVs
senior tag
Ide jobban illik a kérdés:
Az ő és ű betűk a feliratokban ilyen hullámos ékezettel jelennek meg.
Van megoldás, hogy helyesen jelenjen meg? -
YxVs
senior tag
Ok, köszi! Ezt a watchdogot kipróbálom, mert vannak nehézségeim a manuális frissítéssel.
Valamikor a médiatárban nem tesz borítóképet a filmhez, nekem kell egy képet betenni, és átnevezni, hogy megjelenjen a borítókép a médiatárban. Ha ezt megcsinálja magától a watchdog, és át sem kell neveznem semmit, az szuper lenne. -
YxVs
senior tag
TMDB-n van hozzá borítókép, nem tudom miért nem húzza be. Rámegyek a médiatárban a mappára, nyomok egy change content-et, vagy scan for new content-et, a filmadatokat lehúzza, és hozzáadja, de a borítóképet nem. Próbáltam refresh-el is filmadatoknál, de úgy sem.
[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
Tegnap este kínlódtam a borítóképekkel. Felraktam watchdogot, universal scrapert, és artwork beefet is, de az istennek nem akarta a poster képet helyesen rátenni. Nem a teljes keretet tölti ki a kép, csak kb. a felső 2/3-át. Az alsó 1/3-ban fekete háttérrel a film címe látható. Hogyan lehet úgy megcsinálni, hogy a teljes keretben a poszterkép legyen? Próbáltam, hogy belementem scan to library-be, onnan choose art, kiválasztom a poster képet, rá is rakja, de ahogy kilépek, nem menti el, ismét ebben a bontott verzióban jelenik meg.
Érdekes, mert a home screen-en full keretben jelenik meg a poster kép, csak ha a files-ból, van kedvencekből nyitom meg, akkor jelenik meg rosszul. -
YxVs
senior tag
-
YxVs
senior tag
Persze, hogy sikerült olyan filmbe belenyúlni, aminek nem megy a forced magyar felirata (Aladdin 1080p release)...
Próbáltam másik filmmel. Ott megy rendben.
Viszont a hangsáv váltás nem tudom miért ilyen lassú. Nem olyan gyorsan kommunikál az erősítőmmel, mint a Med. Hangsáv váltáskor 5-10 másodperc is eltelik, mire elkezd szólni a kiválasztott hangsáv. Nem tudom ennek lehet-e köze a HDMI kábel minőségéhez...
Most cseréltem 1.4-est 2.0-ra. És a box direktbe megy az erősítőbe. -
YxVs
senior tag
Tényleg coreelec-re nincs android telefonos távvezérlő alkalmazás?
-
YxVs
senior tag
Be lehet valahogy állítani coreelec-es kodiban, hogy a filmek automatikusan külső felirattal induljanak, és ne a forced felirattal?
-
YxVs
senior tag
Kore androidos alkalmazással miért nem látom a CE-t futtató amlogic boxhoz csatolt külső merevlemezt? A hálózaton megosztott mappákat látom, de az USB-n csatolt külső merevlemezt nem.
Cél az lenne, hogy a tv és PC bekapcsolása nélkül tudjak zenét hallgatni.[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
válasz Martin Eden #26819 üzenetére
18.4
-
YxVs
senior tag
Legfrissebb Youtube plugin nektek megfelelően működik?
Bizonyos feliratkozott csatornákat nem jelenít meg, pl. Horváth András
Illetve bizonyos videókat elindítva pár másodperc után fekete kép, és lefagy.
CoreElec 21.0 stabil Omega.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest