Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
Thunderzolee #31662 üzenetére
Igen ezt gondoltam, hogy 70-80Kg-os ember alatt tökéletesen működne a lengéscsillapító. De itt elméletben ha 115-120Kg-al megterheljük ugyan azt a rugót vagy teleszkópot akkor mennyire fog működni a lengéscsillapítás mert szerintem össze fog ülni főleg a rugó mert ugye a teleszkópban a hidraulika folyadékot nem lehet összenyomni ott max csak az lehet, hogy eldurran a teló.. Szóval szerintem ekkora súlynál már éppen, hogy áldás a lengéscsillapító hiánya mint sem átok..
Sajnos el kell fogadni, hogy ezeket a rollereket nem ekkora súlyra tervezték de valahol mi is szeretnénk élvezni ezeknek az előnyét és egyszerűen közlekedni velük. Erős kompromisszumokat kell kötni és nyilván nem lesz akkora a megteherő táv sem és a végsebesség elérése sem lesz olyan gyors és nyilván a motor mindig 100%-on fog dolgozni, hogy vigyen bennünket. Nyilván itt már kérdéses, hogy garancia időn belül mennyire fogja bírni a roller és ha még is meghibásodna akkor hogyan állnak a javításhoz. Rengeteg a kérdés és valószínüleg ebben a topicban nem is fogjuk megtalálni a válaszokat. Kénytelen leszek valami kereskedővel/szakértővel beszélni de nyilván ott is az lesz, hogy nem ajánlják és vegyek drágábbat amire már kell a biztosítás és a sisak és drágábbak is..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest