Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frozzy

őstag

válasz Thunderzolee #31662 üzenetére

Igen ezt gondoltam, hogy 70-80Kg-os ember alatt tökéletesen működne a lengéscsillapító. De itt elméletben ha 115-120Kg-al megterheljük ugyan azt a rugót vagy teleszkópot akkor mennyire fog működni a lengéscsillapítás mert szerintem össze fog ülni főleg a rugó mert ugye a teleszkópban a hidraulika folyadékot nem lehet összenyomni ott max csak az lehet, hogy eldurran a teló.. Szóval szerintem ekkora súlynál már éppen, hogy áldás a lengéscsillapító hiánya mint sem átok.. :DD

Sajnos el kell fogadni, hogy ezeket a rollereket nem ekkora súlyra tervezték de valahol mi is szeretnénk élvezni ezeknek az előnyét és egyszerűen közlekedni velük. Erős kompromisszumokat kell kötni és nyilván nem lesz akkora a megteherő táv sem és a végsebesség elérése sem lesz olyan gyors és nyilván a motor mindig 100%-on fog dolgozni, hogy vigyen bennünket. Nyilván itt már kérdéses, hogy garancia időn belül mennyire fogja bírni a roller és ha még is meghibásodna akkor hogyan állnak a javításhoz. Rengeteg a kérdés és valószínüleg ebben a topicban nem is fogjuk megtalálni a válaszokat. Kénytelen leszek valami kereskedővel/szakértővel beszélni de nyilván ott is az lesz, hogy nem ajánlják és vegyek drágábbat amire már kell a biztosítás és a sisak és drágábbak is..

Új hozzászólás Aktív témák