Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Na ez volt az az információ àradat amire szüksègem volt. Le is tettem erről a kukirinről elèg gyorsan. Termèszetesen nem terepezni meg ugratni kell a roller. Ahogyan mondtam is, munkàba bejàrni 20-25km/h sebesseggel kb. Es jo lenne ha heti egyszer kène tölteni. A súly miatt gondoltam h szüksèg lenne nagyobb teljesítmènyre meg akksira. Xiaomik közzül melyiket èrdemes nèzegetni? Nagyon vakon vagyok az egèszben. Làttam több xiaomit hasznaltan hírdetve de lehet, hogy inkàbb újonnan vennèk pont azèrt, hogy ne legyen màr a motor meg az akksi elhasznàlva ès bírja ezt a heti kb 21km-t. Bàr azt se bànom ha töltőre kell dugni szerda fele
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest