Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Hát ez kevésbé menő, hogy kilátszik a csőváz, meg az akku: a Max sokkal jobban néz ki. (Nem mintha bajom lenne a csővázzal. Lásd Adventure... szintén 12"-os kerekekkel...
)clon: anno sokat jártam olyan rollerrel, ami 25 km/h-t max. csurig töltött akkuval érte el. Ahogy merült, úgy lassult: el lehetett vele lenni, de sosem jutott volna eszembe, hogy az érzést ahhoz hasonlítsam, hogy mész az autópályán (130 km/h), és a lehajtón nehezen becsülöd meg a sebességed, mert már az hiszed, hogy megálltál, de még mész 50-et... Amúgy én ebben a szituban szépen szoktam visszapakolni a fokozatokat, mert a motor nem "érez", hanem a fizika szerint viselkedik, és ha 50-nél húzod a kettest, szólni fog.

Aztán amikor két motoros lett ez a roller, akkor elérte a bődületes 28 km/h sebességet, viszont nem is az volt a lényeg, hanem az emelkedőn való feljutás... 3 perc vánszorgás!
Nyilván később ez sem volt elég és akkor jött a vezérlő tuning, később a 48V átalakítás.
Amúgy itt jegyezném meg, hogy a vezérlő tuning magában szintén nem a "sebességre" törekedés miatt történt, hanem a gyorsulásra. Jó: sebességre közvetetten, emelkedőn. Mielőtt vki jönne, hogy azért, mert versenyzés, nem. Hanem mert 400W szarra se elég. (Sic transit gloria mundi: ma a kezdők is 1100W-tal veretik, mintha övék lenne a világ...)20 esetén a pofáraesés 3 fog 25 esetén 5 fog
Akkor 30-nál már az egész felső fogsor nem? Olyat tényleg tilos itt, hogy fullface?
(Egyszer nagyjából 30-nál megfejeltem az aszfaltot - 36 km/h volt a végsebességem -, valahogy 1 fogam sem esett ki, sőt, az állam, meg még arccsontom is egyben maradt. Ellenberger az a biciklista, aki sisak nélkül esett el, ezt nem mondhatta el magáról.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Energiaital topic
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(Egyszer nagyjából 30-nál megfejeltem az aszfaltot - 36 km/h volt a végsebességem -, valahogy 1 fogam sem esett ki, sőt, az állam, meg még arccsontom is egyben maradt. Ellenberger az a biciklista, aki sisak nélkül esett el, ezt nem mondhatta el magáról.
)