Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdasdasd
tag
Keresek párdolláros digitális karórát.
Olcsó, digitális kijelző, viszonylag pontos, esőálló, lapos hátlap (nem ívelt), leszedhető szíj.
Ha van valami világítás az előny.
Vettem már párat csak hamar elromlanak... -
Breki
veterán
válasz
gagyilovag #8245 üzenetére
30 szerintem az kevés lesz érte.
Még egy bár lehet ekvivalens, hogy licitnél mindig 30.01, 30.51 mindig ilyenre végződjön.
-
Breki
veterán
válasz
gagyilovag #8242 üzenetére
Én azzal kezdem, hogy megnézem mennyi licit nélkül.
Azután azt kell eldönteni elején vagy a végén akarod.
Közbe szerintem nem szabad licitálgatni.
Ha az elején eldöntöd mennyit akarsz rárakni. És azt max-ra rakod nem licitre.
Ebből még a licit lejárta előtt 12 órával ki lehet lépni.Vagy ami szerintem jobb a végén megrakni, de ugye ez, sokszor éjjel van.
Ekkor is vagy lefekvés előtt eldöntöd mennyit szánsz rá és azt rárakod, vagy mybidder vagy egyéb program.A konkrét óránál szerintem 36-38-ig plusz posta el lehet menni.
Az szerintem jó ár, főleg ha azt nézem, hogy a pirosat most mennyien akarták elvinni 18.900-ért.Ja és mondom ezt úgy, hogy fosti voltam így most vittek el előlem egy ilyet, mert nem mertem 39.01-nél nagyobbat licitálni.
Közben licit nélkül 118, ha jól emlékszem. -
lkksioskdl3
aktív tag
Nem akarlak győzködni. Azt vegyed amelyik tetsztik és boldoggá tesz
Amíg nem mentem el megtapogatni kézzel az órákat, addig azt mondtam, hogy mi a különbség ez ugyan az.
Mások a preferenciák. Én pl első automata órámat vettem, egy Seiko SNZH55j1-et. Nem zavar hogy csak 100m, hogy nem tömör a csat, hogy hardex az üveg.Ez már akkora összeg, hogy nem mertem kockáztatni.
-
knoxhu
senior tag
válasz
Alapból 10$ a posta azzal is számolj. Amiről kiraktál képet + az arany változat 35$ körül szökött elmenni, a piros, ezüst és kék valamivel olcsóbban.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Amennyit neked megér. De komolyan. Én 40$-nál nem adnék többet érte.
-
gagyilovag
aktív tag
Beálltam licitbe.
Meddig érdemes elmenni Breki,te mint gyakorlott Parnisos?
-
Land
veterán
válasz
lkksioskdl3 #8236 üzenetére
"És a minőségük nem összehasonlítható."
Ez miben mutatkozik meg? Több youtubes videó alapján elég jó minőségűnek értékelték a Parnisokat.
Eleve 40.000 Ft-ért melyik komolyabb gyártó (Seiko, Orient->többi normálisabb gyártó inkább efeletti összegben kezdődik összegben) ad 316L acélházat, tömör acél szíjat, zafír üveget, normális Miyota szerkezetet, kerámia lünettát aluminium helyett és 100/200M-es vízállóságot?A Seiko SNZG15K1 pl tetszik, de komolyabb kinézetű Parnisokat találtam komolyabb műszaki tulajdonságokkal.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Kinek mi a szép, relatív. 100 $ körül már kapsz búvár stílusú órát.
A szállítást ingyenes postával kb 1.3-as szorzóval kell számolni. De inkább 1.0-val mert nagyon ritkán vámolják és áfázzák. Érdemes azzal számolni és legfeljebb olcsóbban jön ki. ÉS ami nem utolsó, hogy itthoni szalonokban előtte meg tudja tekinteni és felpróbálni. Hazai márka szerviz is van.
De akár egy Casio búvár stílusú órát is 50$ környék kapni.
-
Aske
aktív tag
-
Breki
veterán
A facebook-on most erre megy a licit, 42 ezernél jár.
Seiko 6309 diver órát...
Szerkezet: 6309A
Méret: 42mm
Kaucsuk szíj illetve M1ó Works által tervezett bőr szíj van hozza
Az óra nagyon szépen jár, nincs szüksége szervizre.. -
Breki
veterán
válasz
lkksioskdl3 #8236 üzenetére
A Seiko-k nál szerintem a jól kinézők kb. 100 körül indulnak - mondjuk ez szubjektív-, és ha jól látom Singapore tehát áfa vám is és szállítás?
Így azért közel sem az az árkategória.
Seiko-k egyébként a Rubicon-ál is vannak, csak ha jól emlékszem kvarcok.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Szerintem ennyiért már Seikot is tudsz venni a https://www.skywatches.com.sg-ról, vagy orientet a https://www.longislandwatch.com-ról.És a minőségük nem összehasonlítható.
-
knoxhu
senior tag
Én licitálok elég sok eBay-es Parnisra, de szabad verseny van
A Lorusom még várom, angol barátaink azt mondták 5-7 nap, ma van a hetedik.
-
Breki
veterán
válasz
gagyilovag #8230 üzenetére
44mm parnis black dial week date window quartz Full chronograph mens watch P603
Ez ugyanaz mint a piros csak más színben.
(#8226) Bicskás Rendben, de ha Facebook csoportban kiírod, hogy ilyet szeretnél szerintem kapod majd az ajánlatokat ilyenekre.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
A North Edge órákkal kapcsolatban van véleményetek?
Vki használ ilyet?
Köszi. -
Land
veterán
Ez a röpke 2.5 órás gyűjtögetés arra jó volt, hogy valahol meglegyen mi mekkora, mi van benne és kb mennyibe kerülhet stb. Nem feltétlenül fogom Aliról venni.
Ha meglesz 2-3 kiszemeltem, akkor írjam meg neked priviben, hogy melyek azok? Hátha látni fogod jó áron.
Azt kellene eldöntenem, hogy a 45 mm sok-e a kezemre.
Amely a kezemen van 42 mm-es keresztbe korona nélkül, szárakkal együtt 5 cm.
Szerintetek vessem el a 45mm-esek? -
dugynok
senior tag
Köszönöm a tippeket, ez az EIKY jónak tűnik, még magamnak is találtam
-
Land
veterán
Egy kis Parnis kutatás.
Automata órát szeretnék venni. Az ára miatt a Parnis a kiszemelt. Max 40.000 Ft-ig mennék el. 50.000 Ft körül egy órás fórumtárs segítségével már Orient Mako 2-t tudnék venni.Open Heart verziók:
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete DUDOROS számlap, ezüst mutatók, barna bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2530 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, VAN dátum kijelzés, 72 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fehér DUDOROS számlap, ezüst mutatók, fekete bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2530 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, VAN dátum kijelzés, 78 dollár
- ugyanolyan barna bőrszíjjal
- ugyanolyan fekete bőrszíjjal
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fehér SIMA számlap, kék mutatók, barna bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2505 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, VAN dátum kijelzés, 74 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete SIMA számlap, ezüst mutatók, sötétbarna bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2505 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, VAN dátum kijelzés, 74 dollár
- 43 mm, FEKETE 316L acéltok, fekete SIMA számlap, ezüst mutatók, fekete bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2505 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, VAN dátum kijelzés, 88 dollár
- 43 mm, FEKETE 316L acéltok, fehér SIMA számlap, kék mutatók, fekete bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2505 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, VAN dátum kijelzés, 90 dollárPortuguese verziók:
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete sima számlap, ezüst mutatók, fekete bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2542 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, NINCS dátumkijelzés, 72 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fehér sima számlap, kék mutatók, barna bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2542 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, NINCS dátumkijelzés, 74 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete sima számlap, ezüst mutatók, fekete bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2530 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, VAN dátumkijelzés, 78 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fehér sima számlap, kék mutatók, fekete bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST2530 szerkezet, VAN járástartalék kijelzés, VAN dátumkijelzés, 78 dollárHoldfázis verziós:
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete sima számlap, ezüst mutatók, fekete bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST25 szerkezet ??, NINCS járástartalék kijelzés, VAN dátumkijelzés, holdfázis kijelzés, 75 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fehér sima számlap, kék mutatók, barna bőrszíj, ásványi üveg, 30M vízállóság, Sea-Gull ST25 szerkezet ??, NINCS járástartalék kijelzés, VAN dátumkijelzés, holdfázis kijelzés, 75 dollár
- ugyanolyan fekete szíjjalBúvár stílusú órák:
GMT:
- 40 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap sárga számjelzőkkel, fehér mutatók, ezüst GMT mutató, szürke acélszíj, zafír üveg, 30M vízállóság, DG3804 szerkezet (ETA klón), VAN nagyítós dátumkijelzés, fekete alapon sárga írásos forgatható kerámia lünetta, 86 dollár
- 40 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, piros GMT mutató, barna bőrszíj, zafír üveg, 30M vízállóság, DG3804 szerkezet (ETA klón), VAN nagyítós dátumkijelzés, fekete alapon sfehér írásos forgatható kerámia lünetta, 92 dollár
- 40 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, narancs GMT mutató, szürke acélszíj, zafír üveg, 30M vízállóság, DG3804 szerkezet (ETA klón), VAN nagyítós dátumkijelzés, fekete alapon fehét írásos forgatható kerámia lünetta, 90 dollár
- 40 mm, FEKETE PVD 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, zöld GMT mutató, fekete acélszíj, zafír üveg, 30M vízállóság, DG3804 szerkezet (ETA klón), VAN nagyítós dátumkijelzés, fekete alapon fehét írásos forgatható kerámia lünetta, 90 dollár
- Felirat nélküli:40 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, türkiz GMT mutató, szürke acélszíj, zafír üveg, 30M vízállóság, DG3804 szerkezet (ETA klón), VAN nagyítós dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 86 dollár
- Felirat nélküli: 40 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, kék GMT mutató, szürke acélszíj, zafír üveg, 30M vízállóság, DG3804 szerkezet (ETA klón), VAN nagyítós dátumkijelzés, fekete és kék alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 86 dollárUgyanezek vannak hasonló áron GMT mutató nélkül is Parnis felirattal.
Búvár extrémebb mutatókkal, számlappal:
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók narancs keretes nagymutatóval, szürke acélszíj, zafír üveg, 200M vízállóság, MIYOTA 8215 szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 107 dollár
- 43 mm, FEKETE PVD 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók narancs keretes nagymutatóval, fekete bőrszíj fehér varrással, zafír üveg, 200M vízállóság, MIYOTA 8215 szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 112 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap narancs számjelzőkkel, fehér mutatók narancs keretes nagymutatóval, szürke acélszíj, zafír üveg, 200M vízállóság, MIYOTA 8215 szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 102 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap narancs számjelzőkkel, fehér mutatók narancs keretes nagymutatóval, barna bőrszíj, zafír üveg, 200M vízállóság, MIYOTA 8215 szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 99 dollár
- 43 mm, FEKETE PVD 316L acéltok, fekete számlap narancs számjelzőkkel, fehér mutatók narancs keretes nagymutatóval, fekete bőrszíj sárga varással, zafír üveg, 200M vízállóság, MIYOTA 8215 szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 112 dollár
- ugyanolyan barna bőrszíjjalNyilas mutatós verziók:
- 45 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap narancs 6, 9, 12 számjelzőkkel (többi fehér), fehér nyíl formájú mutatók, barna bőrszíj, zafír üveg, 50M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 100 dollár
- 45 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap narancs 6, 9, 12 számjelzőkkel (többi fehér), fehér nyíl formájú mutatók, fekete bőrszíj, zafír üveg, 50M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 109 dollár
- 45 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap ezüst 6, 9, 12 számjelzőkkel (többi fehér), fehér nyíl formájú mutatók, fekete bőrszíj, zafír üveg, 50M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 112 dollár
- 45 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap ezüst 6, 9, 12 számjelzőkkel (többi fehér), fehér nyíl formájú mutatók, barna bőrszíj, zafír üveg, 50M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 109 dollár
- 45 mm, FEKETE PVD 316L acéltok, fekete számlap ezüst 6, 9, 12 számjelzőkkel (többi fehér), fehér nyíl formájú mutatók, fekete bőrszíj, zafír üveg, 50M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 128 dollár
- 45 mm, FEKETE PVD 316L acéltok, fekete számlap ezüst 6, 9, 12 számjelzőkkel (többi fehér), fehér nyíl formájú mutatók, barna bőrszíj, zafír üveg, 50M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 128 dollárKlasszikus búvár:
"Tudoros" mutatókkal:
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap sárga számjelzőkkel, sárga mutatók, fekete bőrszíj sárga varrással, zafír üveg, 100M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 136 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap sárga számjelzőkkel, sárga mutatók, barna bőrszíj fehér varrással, zafír üveg, 100M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 131 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, barna bőrszíj fehér varrással, zafír üveg, 100M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 117 dollár
- 43 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, fekete bőrszíj fehér varrással, zafír üveg, 100M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, fekete alapon fehér írásos forgatható kerámia lünetta, 127 dollár47 mm-es Pilóta stílusúak is szépek, de nekem túl nagyok, így nem gyűjtöttem ide azokat.
De egyet azért berakok kisebb méretből:
- 44 mm, ezüst 316L acéltok, fekete számlap fehér számjelzőkkel, fehér mutatók, fekete bőrszíj fehér varrással, zafír üveg, 50M vízállóság, MIYOTA 821A szerkezet, VAN dátumkijelzés, 122 dollárEnnyi.
Személy szerint nekem a klasszikus búvár és a Tudor mutatósak tetszenek. Utóbbiból az első linkes. GMT-nél az 50M-t keveslem. A nyilasnál talán nekem nagy lenne a 45 mm és az is "csak" 50M-es, az extrém búvár is szép, csak lehet nagy, de a 200M igencsak impozáns.
Ez a Miyota szerkezet jónak számít? -
petipetya
nagyúr
válasz
dugynok #8213 üzenetére
Női órát még nem rendeltem, de éppen ettől az eladótól várok egy terméket. Ezen a linken éred el a női órákat, hátha megtetszik valamelyik. A postázást nem fogja halogatni, sőt kicsit túl is reagálja a sűrű üzeneteivel - de inkább ez, mint hogy napokig üljön a rendelésen. Korábban egy török 1 csillagot adott neki csak a lassú postázás miatt, már csak ezért is iparkodik elkerülni az ilyet.
-
Breki
veterán
válasz
dugynok #8210 üzenetére
A nők a Michael Cors, Cluse és DW órákat kedvelik nagyon.
Ebből az eredetiek elég jó árban vannak. 28-45-60 körül, nem eredeti olcsóbb.
Esetleg, ha nagyon olcsón szeretnéd megúszni.
De nőnél jobban jársz ha megmutatod neki.
Munkatársnőimnek ilyeneket kellett rendelnem.
[link]
[link]
[link]
[link]Ha én most rendelnék nőnek akkor egy ilyet rendelnék.
Szerk:
Ja majd elfelejtettem tegnap fotóztam két Citizent amit holnap eladásra fel fogok tölteni.
Ez olyan 5000-es kategőria. -
dugynok
senior tag
Üdv,
Asszonynak szeretnénk órát (elegánsabb kinézetűt). Tudnátok mondani pár márkát, ami normális minőséget képvisel saját tapasztalatból?
Köszönöm -
Breki
veterán
válasz
gagyilovag #8207 üzenetére
-
pprod94
aktív tag
válasz
gagyilovag #8207 üzenetére
Jó, hogy írtad, rég nem láttam ilyen olcsón, be is rendeltem gyorsan! Köszönöm!
-
Breki
veterán
Mivel többekkel beszéltünk privátban erről, illetve itt is szó volt arról aki erre licitál.
Több vevő is jelentkezett a pirosra ezért licitáltam erre.
Mybidder tökéletes munkát végzett így megnyertem.
Mikor lefeküdtem aludni 26-nál járt, mivel többször volt, hogy 52 körül ment el, gondoltam próbaképpen 36.01-et rárakok maxként, de mybidderel, hogy utolsó pillanatban rakja.
Mint látható fényesen bevált előbb bepróbálkoztak US $32.00 vel erre rakott nekem US $33.00-at (ezek automatikusak)
A végén.
a***9 bepróbálkozott egy US $36.01-el, de én is csak sejtem miért elvittem előle. Remélem nem itteni.Csak azért írtam le mert többen licitálnak erre, ez jó taktika lehet, ennyit megéri max-ban rárakni, nekem a pirosra most kb 6 érdeklődőm van, tehát megfelelő helyen simán el lehet adni. Mondjuk érdekes azt senki sem kérdezte meg melyik az az eladó aki rossz színt küldött. Mindenesetre ha valakinek van felesleges eladó szóljon, lehet tudok segíteni.
Köszönöm mindenkinek akivel privátban megbeszéltük, hogy erre most én licitálok és olyan korrektek voltak, hogy nem licitáltak rá. Most rajtatok a sor, sok sikert. :-)
-
Breki
veterán
válasz
csodavas #8203 üzenetére
Köszönöm valószínűleg ez lesz az, közel van a csomagpont csak be kell csomagolni semmi mást és az egész doboz belefér így 1194 amit a vevő fizet.
A többieknek is köszönöm a tippeket, és bocsi az off-ért.
Cserébe egy szintén off, de hátha valaki nem tudja és sokakat érdekelhet itt.
Van egy posta applikáció amivel időpontot lehet kérni a postára. Pl 12:00-ra kérek 12:02-kor már hívnak mindig megelőzve az ott várakozókat. Egy háromjegyű számot kapok mindig és a postás kisasszonyok is ide jöttek, hogy mi ez, hogy lehet, hogy soron kívül egy szám. Lényeg, hogy nem kell várakozni számot húzni csak mobilon időpontot kérni és ennyi.
-
sbe561
tag
Én a vaterafutáron a dpd-t használom, bevált.
http://www.vaterafutar.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest