Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a koronát elég nehezen lehet betekerni? Nem olyan könnyed a betekerése, mint egy San Martinnál. Ilyenkor mi a hiba? Rossz a menet? Be tudom tekerni, de az utolsó negyedet a pólómmal tudom megoldani, mert már annyira szorul.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
zoarden
tag
féloff: Aki most vett verket, jövőre ne felejtse el a garanciaidő lejártát, nem úgy mint a film egyik szereplője
13 perces szumma zanza interpretáció Kenny tolmácsolásában a JDM filmgyártásból, amit lehet hogy valamelyik Dél-Kínai tengeri szigeten forgattak...
Az idézett rész 2:20-tól, de yt-al ellentéteben nem tudom iőpontosan linkelni.[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz zoarden #26890 üzenetére
Igen szerencsésen vetted. Tegnap éjjel óta is sokat drágult, elengedem. Marad a Vosztok mindennaposnak, bár bosszant, h nem tudom megállítani a mp mutatót. De legalább kiderült, h az új szériás 8215 bátran vehető, azután nem lesz kizáró ok, ha látok egy amúgy pofás kínai órát, amiben ez van.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
attamb
junior tag
Deee, ez már acél, nem?
-
zoarden
tag
valszeg ez van ahogy írod.
Mert ahogy nézegettem nagyítva a szerkezetet, meg a képeket összehasonlítva, nem tűnt valami kínai miyota másolatnak, hanem eredetinek.
Egyébként a rotor hangos, ahogy sok helyen írták, de engem ez egyáltalán nem zavar.
Ha már mechanikus, had halljam, a ketyegéssel is így vagyok.[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
zoarden
tag
válasz 5-ös kezelő #26885 üzenetére
Ötvenöt dollárokért vettem bf időszak alatt a saját boltjukban,
most magasabb az ára már, úgy látom $79.
Úgy gonolkodtam tomy, számoltam hogy még itthoni sarcolással is jobb ára volna mintha alin ahol most $108 ÁFA-vámkezeléssel előre.
Nekem egyébként az történt hogy egy hét alatt(!!!) itt volt és nem kellett ÁFA-t fizetnem rá, valahogy átjött.A másik dolog hogy tartottam tőle hogy ez a design és annak kivitelezése túl nyers lett. De pozitív csalódás a kidolgozottság->nekem.
Azóta egy-két nap kivlételével ezt hordom :-) saját meglepetésemre is.pontosságról majd beszámolok, nem figyeltem annyira.
minek egy óra még?
Talán kiszorít majd egy másikat ?. Én úgy látom nem csak vasútra jó, hanem buszhoz is :-)[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #26885 üzenetére
Rosszul értelmeztem a kedvezményt, de a bőrszíjas full lumés így is 36 ezres körül van. Fekete bevonatos a kiszemelt, a szerkezetről jókat írnak a vásárlók.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
attamb
junior tag
Tetszik!
Hétezer Forintér szerintetek megéri?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz zoarden #26882 üzenetére
Kezd tetszeni a vasutas órád. Alin 43-45 ezres, amiből lejön hat, ha jól látom. Alul-felül zafír, lumés számlap - talán vennem kellene nekem is. Írja Ali is, h mp stop-os és 8215.
Mennyi járáseltérést mértél? Talán az lehet a gyenge pont. De így is jó vételnek tűnik.
(A kérdés csupán, minek még egy óra nekem? )39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zoarden
tag
válasz attamb #26853 üzenetére
#attamb
miyota-8215-vs-nh35
A vicc hogy a minap linkelt
órámban 8215-öt ír a gyártói honlap, de másodpercstopos.. ami a 8315 sajátja.[ Szerkesztve ]
-
attamb
junior tag
Találtam egy jópofa órát. Ez kvarc? működnek a mutatók? Stb? Kellenének részletek. Van ilyen valakinek?
-
Land
veterán
válasz attamb #26878 üzenetére
Sajnos nem tudom. Ennyire nem ismerem őket. Eget verő minőségbeli különbség elvileg nincs közöttük. Ha megjön a 1970, akkor írok róla.
Illetve majd teszek fel képeket a 2 San Martinomról.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz attamb #26863 üzenetére
Már 4-5 éve vége annak az időnek amikor 10 ezer forintért jó minőségű acél tokos órát kapsz. Amennyire látom olyan 30 ezer körül vannak jobbak.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
attamb
junior tag
Értem. Köszönöm.
-
attamb
junior tag
Mindja el nekem valaki, hogy mit kapok 7800 Forintér.
-
Fall-N
veterán
válasz 5-ös kezelő #26858 üzenetére
Casio sasszeg sem moccan meg, úgy kell kalapáccsal kiszedni. Azért írtam példának, mert ez egy olcsó szíj mégis erős. Bár a sima stiftes megoldás is erős, ott inkább az átmérő számít. Egyedül kínai óráknál fordult velem elő, hogy vékony volt a stift és el is korrodálódott, majd széthullott a stift. De az is inkább a tokfül rögzítő stift volt, nem maga a szíjban lévő.
Csavaros megoldásnál meg a szemek egymáshoz képesti mozgása ami miatt ki tud lazulni a csavar. Locktite menetrögzítő kell, az megoldja. De ha lehet választani akkor inkább nem kell csavaros. Egyedül az szól mellette, hogy könnyebben lehet szemet kivenni a szíjból.
[ Szerkesztve ]
-
attamb
junior tag
válasz 5-ös kezelő #26858 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz attamb #26857 üzenetére
Sztem a stiftes, ha jól van összerakva. Csavarosnál célszerű enyhe menetrögzítőt használni, vagy egy pötty körömlakkot kilazulás ellen. Vagy gyakran ellenőrizni szemrevételezéssel.
Csavarost könnyebb tönkretenni a ment elnyírásával, stiftesnél a rögzítőelemekre kell ügyelni. Orosz sasszeg stift meg sem moccan.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
attamb
junior tag
Melyik tömörszemes lánc a stabilabb? A csavaros, vagy a stiftes?
-
attamb
junior tag
válasz pulutodurumo #26854 üzenetére
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #26854 üzenetére
8315: 60 óra, mp stop
-
attamb
junior tag
válasz pulutodurumo #26852 üzenetére
Szóval akkor ebben a miyotában is van másodpercstop, meg van kétirányú húzás is?
-
attamb
junior tag
válasz pulutodurumo #26850 üzenetére
Igen, bocs 15. Másodpercstop? Kétirányú húzás, stb.
[ Szerkesztve ]
-
attamb
junior tag
Ez a 8215-ös szerkezet jó? A hn15-höz képest?
-
attamb
junior tag
Nagyon jó képek! Tetszik ez az óra. Még gondolkodom, hogy vegyek-e, de nagyon tetszik az biztos.
-
Ra3
őstag
Steeldive SD1980, updated Willard képek:
[kép] [kép] [kép] [kép]Az SD1970-hez képest alapból jobb a csat, nem lemezből van hajtva, a videók alapján a szíja is kicsit fejlődött, alapvetően elégedett vagyok vele, a lume a bezelen ütős és sokáig kitart, ez nálam alap selling point. 77.19 dollárt nagyon megért.
A mutatók is fejlődtek elvileg, a harmadik linkes képen látszik a letörés az éleken, az SD1970-en elvileg ez nem ilyen, de a videó amit láttam róla régebbi, szóval ha valaki vett mostanában esetleg nézzen rá, kíváncsi lennék itt van-e különbség.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
zsoca67
tag
válasz 5-ös kezelő #26824 üzenetére
Megfejtettem. Jobb alsó reset gomb nyomva tartása közben, a jobb felső start gombal lehet ki-be kapcsolni az ébresztést.
-
nebancsa
senior tag
válasz pulutodurumo #26842 üzenetére
Jó lett, gratula!
-
pulutodurumo
addikt
válasz pulutodurumo #26819 üzenetére
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Digitalpimp
senior tag
válasz attamb #26823 üzenetére
Nem napi, hanem akkor per-pill annyit késett. Mos 12-t. A mecha már csak ilyen.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
pulutodurumo
addikt
-
attamb
junior tag
Ez nagyon gagyi?
-
attamb
junior tag
válasz pulutodurumo #26831 üzenetére
Ok, értem.
-
attamb
junior tag
válasz pulutodurumo #26829 üzenetére
Hát a +-10 nekem nem felelne meg. Inkább az 1-2. Sajnos még nem találtam olyan olcsó szerkezetet, ami ezt tudná.
-
pulutodurumo
addikt
válasz attamb #26828 üzenetére
Ezekből a szerkezetekből rengeteg készül. A Seiko jelenleg legolcsóbb mechanikus werkje. Így gyárilag nem szabályozza senki, meg nem is arra van kitalálva hogy minden pozícióban kronométer pontosságú legyen. De utólag - mint minden mechanikus szerkezet - beszabályozható. A tapasztalatok alapján valahova napi +/- 10 másodperc közé be lehet lőni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
attamb
junior tag
válasz Digitalpimp #26820 üzenetére
Napi 15 másodpercet késik. Ez nem valami jó beállás.
-
zsoca67
tag
válasz 5-ös kezelő #26821 üzenetére
Mazsoláztam én, de nem találtam semmi érdemlegest
-
Digitalpimp
senior tag
válasz pulutodurumo #26819 üzenetére
Én lassan 1 éve hordom, először napi kb. 10mp-t sietett, nyáron késett, mikor jött a hűvösebb idő megint picit sietett, de mostanra egész jól beállt. A sz.gép órájához képest most 15mp-et késik.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
pulutodurumo
addikt
Kicsit szabályoztam a Steeldiveon, sikerült +5 mp/napra belőni hordva. Nyilván más pozícióban nem ilyen jó, arccal fel ~15+ arccal le 3-.
Más; régóta piszkált, hogy a Guanqin fekete számlapja mögött fehér nap- és dátum tárcsa dolgozik. Rendeltem feketét, megcsináltam. Ha lesz időm, majd rakok fel képeket."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
zsoca67
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a SMAEL 1545 óránál, hogy lehet az ébresztést ki-be kapcsolni. Az időpontját azt betudom állítani.
Köszönöm! -
dilajoska1
őstag
Ő volt még:
Szép, viszont nem ajánlom senkinek. Valahogy nem jöttem rá hogy a szerkezetet számlappal együtt hogy kell kiszedni. Valószínű hogy nem a hátlapja felől hanem a tok elejét kell lepattintani de így sérülhet viszont nekem így sem sikerült. Ment is tovább![ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
momcrew
tag
válasz dilajoska1 #26812 üzenetére
Most nézem, tényleg. Nagyon jól áll neki! Jó ötlet.
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
attamb
junior tag
-
-
attamb
junior tag
válasz dilajoska1 #26810 üzenetére
Hol a másodpercutató?
-
Ra3
őstag
Egy hetes alis rendelésem már átment a magyar vámon, kíváncsi leszek itthon mennyit küzdenek vele amíg megkapom
SD1980-as Willardot rendeltem végül, jobban bejött a videók alapján mint az SD1970, sok különbség amúgy nincs csak a chapter ring a 45 fokos részen van, és emiatt kijjebb vannak az indexek, meg hosszabb a mutató.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
zoarden
tag
-
zoarden
tag
válasz pulutodurumo #26797 üzenetére
egyfunkciós számomra- a full lume és az éjszakai viselet miatt vettem. nap közben van még más 1x amit viselhetek, nézegethetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Digitális Állampolgárság Program
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest