Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #25397 üzenetére
Érdekes, hogy a nemeredeti hamarabb volt, mint az eredeti. De nem úgy, mint amikor kiszivárog egy kép egy új telefonról, ami alapján máris gyártják a hamisítványokat, és pár héttel hamarabb elérhető, mint az eredeti... hanem ez egy évtizeddel hamarabb volt. És az eredetinek nincs ablak a hátlapján, ami miatt autentikusabb, de azért ez nem egy csúnya szerkezet, szal jó látni.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
-
nebancsa
senior tag
Játszós 3 éves vostok komandirskie k35 elkezdett furán zörögni, megbontottam. Szerencsére csak a rotor rögzítő csavar lazult fel. Kellemes meglepetés hogy dekorált a szerkezet, és azt sem tudtam hogy a rotor mindkét irányban húzza a szerkezetet.
Paganit is tesztelgetem, kiderült hogy vízálló , és úgy néz ki fordítottak időt a beszabályzásra is, még csak dél óta nézem a járáseltérést, de nincs eltérés . Persze még korai bármit mondani erről... -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz xcvbxcvb #25390 üzenetére
Láttam videót hogy megbontás nélkül, mikrofonnal használták. Akkor valszeg kell hozzá erősítő is.
Milyen kellene hozzá nem tudod véletlenül?
Amúgy tényleg jó értékeket mutat, a watchchekkel mérttel megegyezett.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
pulutodurumo
addikt
válasz xcvbxcvb #25390 üzenetére
Este, csendben. Akkor használom, ha amúgy is szét van szedve, hogy nagyjából lássam mennyit állítottam rajta. És igen, jó közel kell tenni. Aztán hordás közben kiderül az igazság.
Van PC-re is ilyen program, árulnak hozzá mikrofon erősítőt is hogy jobban lehessen használni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz pulutodurumo #25382 üzenetére
Hogyan tudod használni ezt ? Nekem csak akkor működik ha leveszem az óra hátlapját és közvetlenül odarakom a telefont a mikrofonjával. Illetve jack dugós mikrofonnal se működött.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #25387 üzenetére
Valószínűleg még mindig az 1963, de alin nem látok eu-s raktáron, más eu-s boltból pedig mindenképp drágábban jön ki, szal én Kínából rendelném.
Azt viszont nem tudom, melyik eredeti, és melyik nem, és egyáltalán mitől lesz eredeti az 1963. Vajon van valami különbség a 150 és a 350 dolláros között?
-
@mriya@
őstag
válasz sajatmagam #25380 üzenetére
Hordtam nappal, leraktam éjjel.
Ha továbbra is így jár, eszembe sem jut belepiszkálni.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
norby_42
aktív tag
Nem látot valaki európai raktáras Seagull-t? Csábító a 40ezres Alis ár, de nem kockáztatnék a vámmal.
Eat pasta, run fasta
-
sajatmagam
csendes tag
válasz pulutodurumo #25382 üzenetére
Köszi.
-
pulutodurumo
addikt
válasz sajatmagam #25380 üzenetére
Ez is használható. Nekem is fel van telepítve.
-
Ra3
őstag
válasz nebancsa #25372 üzenetére
Nekem a jobb oldali van, csak sötétkék számlappal, erről írtam feljebb a szösszenetet. Van pár olyan feature benne amit normálisabb márkából 4-5x ennyiért se kapsz meg (pl kerámia bezel), nekem arra mindenképp jó hogy már tudom ez a Rolex design ebben a méretben alapvetően bejön, ha veszek belőle valami jobb minőséget ez lehet hogy akkor is megmarad.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
nebancsa
senior tag
válasz sajatmagam #25373 üzenetére
Az egyik az ismerősömé, csak én bármelyik napszakban át tudom venni, így én rendeltem meg mind a kettőt.
-
nebancsa
senior tag
válasz @mriya@ #25363 üzenetére
Szerintem is jobb feketében.
7 nap alatt nekem is megjött, a többi órámhoz képest tényleg lötyögősebb a lunetta.
A szíj csatjától többet vártam, elég macerás kinyitni. Érdekes hogy a két órának a tokcső kialakítása más, de nálam könnyen jár mind a kettőnél. A szürke szíjának az egyik tömör végszeme kicsit lötyög, a feketénél pontosan illeszkedik. Porszem és ujjlenyomatok szerencsére nincsenek egyik óránál sem. -
@mriya@
őstag
válasz sajatmagam #25368 üzenetére
csavaros, nagyon könnyen beállítható.
a kidolgozás elnagyolt, az élek nincsenek eldolgozva.
anyag, az van benne.
eddig 5 másodpercet siet.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Putyin90
senior tag
Na megrendeltem innen a zöld számlapos Paganit. Elvileg max 7 nap, de akár az sem kizárt, hogy péntekre megjön. Kíváncsi leszek. A TN, amit adtak hozzá erősen kamunak tűnik, mert a követő szerint Description SHIRTS és 5-34 kg, na meg január 18-22 között is mutat infót..
-
Ra3
őstag
Sziasztok, most találtam ide, régebben sokat pörögtem az alap órás topicban, aztán egy időre háttérbe szorult ez a hobbi de a kollekcióm megmaradt, csak japán órák, Seiko, Citizen, Orient, Casio és egy Dagaz, automata-kvarc vegyesen.
Tavaly év vége felé beindult a vezérhangya hogy kéne valami submariner jellegű diver az skx009 mellé, sokáig a Steinhartokat nézegettem, de aztán gazdaságossági szempontok meg dicsérő yt review-k miatt berendeltem 20ezerért egy Yachtmaster Paganit.
Egy hónap hordás után azt mondom összességében szerintem ennyiért nem rossz, nem kell félteni, a szerkezet megbízható, a kidolgozottság itt-ott hagy némi kívánnivalót maga után, a lume gyenge, a vízállóság kérdéses, a bezel kicsit lötyög, de ismerős Steinhart Ocean 1-ja mellé téve még nem annyira laikus szemmel is jónak tűnik, vagy legalábbis nem ütközik ki a 6-7x-es árkülönbség.
A sokak által felhozott igénytelenséget, ujjlenyomatot, szennyeződéseket szerencsére (vagy a qc fejlődése?) miatt megúsztam.
Most egy kék Aquaracer másolatot várok, nem biztos hogy hosszútávon maradnak, de egyelőre tetszenek, lehet hogy ez az első lépés egy eredeti roller vag tag felé[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #25361 üzenetére
Sajnos nem tudok stúdiós fényeket produkálni, a telefonom sincs többszázezres kamera szintjén, de még többszázezres telefon szintjén sem, ráadásul vakuznom is kellett este, ami hatványozottan kiemeli az apró gyártási hibákat, amik az általad berakott képeken nem látszanak annyira. De szabad szemmel látszik, hogy ugyanolyan.
-
@mriya@
őstag
válasz sajatmagam #25356 üzenetére
Elég fürgén jár.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
@mriya@
őstag
válasz sajatmagam #25356 üzenetére
24 óra múlva ismét csinálok egy fotót, akkor már látható lesz az eltérés.
A rotoron nagyon csúnyák a feliratok, szerintem ez egy kínai gyártású szerkezet.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
pulutodurumo
addikt
Én egy Daytona másolaton gondolkodom. Most néztem a Straton hírlevelet, tök szép mecha-quartz kronóik vannak 500$-ért. Ahhoz képest a 72 egy Paganiért... Persze QC, meg kidolgozás, meg nulláról tervezett egyedi kinézet. Ér ez nekem 428 pénzt?
-
dzsi23
addikt
válasz sajatmagam #25351 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #25331 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz Putyin90 #25345 üzenetére
Nahát, a cseh és spanyol raktárak mellett már van Pagani lengyel, francia és belga raktáron is... de nem is nézegetem tovább, mert hirtelen kedvet kaptam egy fekete subhoz, de nem szabad.
Amúgy szerintem valós lehet a 7 nap, nekem spanyol raktárból megjött 7 nap alatt. Aug. 30-a éjszaka rendeltem, 31-én már úton volt, 7-én pedig már a kezemben.
A másik 29 nap alatt jött Kínából az év vége felé.[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
A Paganit, amit majd meg akarok venni 7 nap alatt szállítják cseh raktárról. Ez a 7 nap valójában mennyi szokott lenni?
-
momcrew
tag
válasz pulutodurumo #25343 üzenetére
Nekem meg az megy el
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #25324 üzenetére
Azért a kuka túlzás lenne. A hibái ellenére hordható szerintem (ma is a Pagani van rajtam), szétesni valszeg nem fog, és a szerkezet magában megéri az ár felét.
#25322 5-ös kezelő:
"Néha én is elcsábulok, mert képen jól néz ki a termék"
Sajnos élőben is jól néz ki.[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
-
@mriya@
őstag
válasz sajatmagam #25334 üzenetére
Hogy ne tekeredjen el.
Nagyon laza volt, és sosem használtam még.
Beállítottam 12-re, és csöppentettem alá pillanatragasztót.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Úgy tűnik elhagytam, vagy eltulajdonították a kedvenc kínai órámat, ami egy fekete fém Naviforce volt: [link]
Szeretnék valami hasonlót venni, de lehet kipróbálnék más márkát is.
Maradjak ennél, vagy tudtok esetleg valamit ajánlani még, esetleg olcsóbban?
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
-
@mriya@
őstag
válasz sajatmagam #25325 üzenetére
Fekete lünettásat rendeltem, lehet hogy pont ettől az eladótól.
Egy értékelő szerint könnyen forog a keret, de majd rögzítem pillanatragasztóval.
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #25322 üzenetére
Majd jól kipróbálom a Pagani-t, oszt vagy kuka, vagy Marketplace.
-
Fall-N
veterán
válasz 5-ös kezelő #25322 üzenetére
Még az órákkal nem is lenne gond, de a hanyag összeszerelés az kiveri nálam a biztosítékot. Morzsa, por az üveg alatt a számlapon, ami persze idegesítő. Vagy ujjlenyomat a werken, amit látsz is az üveg hátlap miatt.
Eddig az összes óra, amit onnan rendeltem így jött. Persze órással ki lehet tisztítatni, de amennyibe kerülnek annyiért vannak már korrekt Casio órák. A kvarc szerkezet is előny a szervíz szükségtelensége miatt.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz @mriya@ #25319 üzenetére
Ha csak dísznek kell, akkor is csak talán Pagani. Viselésre mindenképp egy jobb minőséget vennék. Megkockáztatom, egy Vosztok is tovább tart. Van olcsó és jó kínai órám nekem is, csak 9 másikat kellett kukázni - nem gazdaságos. Néha én is elcsábulok, mert képen jól néz ki a termék, de csodák nincsenek. Akár kínai automata, vagy filléres műanyag kvarc.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Putyin90 #25313 üzenetére
Feketét vagy zöldet, ha feltűnőbbet vibrálóbbat szeretnél akkor zöldet vörös csíkkal, csíkokkal, vagy full vöröset.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
sajatmagam
csendes tag
válasz @mriya@ #25319 üzenetére
Azt akarod kérdezni, hogy az ár / tudás hogy aránylik? Én is ezen gondolkodom most. A 100 méter vízállóság, az japán szerkezet, a tömör fémszíj, a rozsdamentes acél tok, a zafír üveg. Ha ezek megegyeznek, akkor van 40-80-200 stb $-ba kerülő is. Melyiket kéne választani?
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #25318 üzenetére
egy T. árából mennyi P. jön ki? :-O
-
-
dzsi23
addikt
válasz sajatmagam #25312 üzenetére
Paranoiás vagy, nekem sem hitted el, hogy indiai szemét, amit linkeltél múltkor.
-
@mriya@
őstag
válasz sajatmagam #25312 üzenetére
"The Caliber NH35 (also known as NH35A) is one of the most popular movements on the market that you can buy. The NH35 is essentially a non-branded version of the Seiko Caliber 4R35."
-
Putyin90
senior tag
Egy ilyen zöld színú PD órára milyen színű nato szíjat ajánlanátok?
-
@mriya@
őstag
-
Neck
veterán
-
sajatmagam
csendes tag
Az NH35 és az NH35A között mi a különbség?
-
gyapo11
őstag
válasz @mriya@ #25297 üzenetére
Egy Guanqinnal kénytelen voltam babrálni, 2 perc körül volt az eltérés, 8 másodpercre sikerült beállítani, de már szinte csak rálehelni lehetett, olyan kis elmozdulásra volt szükség. Megértem az órásokat, bár ha lenne egy ütemmérőm, akkor azért nem egy nagy kihívás még lejjebb vinni. Viszont megéri-e, mert tényleg hőfok, mozgatás, helyzet, minden módosítja.
A kvarc pontosabb, de az igazi a rádiós, azt a pár tizedmásodpercet meg kibírom, amit egy nap alatt összeszed.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
sajatmagam
csendes tag
válasz sajatmagam #25304 üzenetére
Ezt találtam. Ebből a kék számlapúból van cseh rsktáras.
-
Neck
veterán
válasz sajatmagam #25304 üzenetére
Vagy belenyúlsz és kiveszed
Milyen sikeres ez a topic, amióta beindítottam Nem is gondoltam volna, hogy ennyi embert érdekel!
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
sajatmagam
csendes tag
Kvarcórám van. Egy Xiaomi Mi Band 4. Azzal a képpel, amit használok rajta, nem látom a másodperceket. Így aztán nem is tudom a pontosságát. Nincsen olyan NH35-ös Pagani, amin nincs másodpercmutató?
Végülis megbékélek ezzel a 20 másodperc alatti pontatlansággal. csak kéne egy cseh raktáras, NH35-ös Rolex kinézetű Pagani link. Tudtok ilyet adni?
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
válasz 5-ös kezelő #25300 üzenetére
Hát ez nekem finoman szólva nem jön be.
Szerintem maradok a Paganinál akkor. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #25300 üzenetére
Fene ezeket a linkeket. Egyik nem működik. Na mindegy. Handwind watch keresőkre kiad pár találatot ebay és Ali is.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest