- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #26099 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #26095 üzenetére
-
zoarden
tag
Köszi, mindenkinek a jó infókat!
Furcsálltam is tricíumos lenne és ennyiért van.
Egyenlőre lemondtam róla.
Amúgy is csak érdekességnek lett volna. -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #26089 üzenetére
Szerintem ami valóban t100-as, az jóval drágább.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Fall-N
veterán
válasz
Rodzser Mór #26087 üzenetére
Hasonló volt pár hete, de az kívül famintás, a számlap fekete és a mutatók is famintásak. Az is ennyibe került és azonos a szerkezet is. Azt könnyű leolvasni, mert matt az egész, és számok is vannak rajta. Majd lefotótom. Én a konyhába vettem.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Lidlben falióra, 1499Ft
https://www.lidl.hu/p/ajanlataink-iskolakezdeshez/faliora/p106169
[link]2-fajta dizájnnal láttam kitéve, a másikból vettem (azaz nem azt, ami a képen van), mert annak fehér a számlapja, de nincsenek rajta számok. A mutatók megtévesztőek a képen, mert szálcsiszolt fém, vagyis nehezen olvasható, tükröződik, fénylik. De leszedtem a búráját és befestettem alkoholos filccel. Most már faca
Még később valami számozást is aplikálok rá, mert jobban szeretem, ha számok is vannak rajta, nekem jobban értelmezhető akkor.
Lehet, hogy az újság fotóján lévőt kellett volna megvennem, azon vannak számok. De annyira eltántorított a fekete háttér és a szálcsiszolt mutató, hogy azt sokkal nehezebb leolvasni. Akkor még nem ötlött fel bennem, hogy hozzá lehet férni a mutatókhoz és beszínezni pl fehérre. Szóval így is lehet(ne). Na mindegy most már. Legfeljebb kicseréltetemvagy veszek mégegyet.
A szerkezet az úszó-kúszó szerkezet, azaz nem ugrik a mp mutató, hanem folyamatosan halad. És tényleg csöndes. Szerintem megér ennyit. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
lomposfarkas #26080 üzenetére
Az egy elég jó minőségű fémszíj, tömör szemes, a csatt se sima lemez, és a végszemek is tömörek ha jól emlékszem. Egy nagy gyártó többszörösébe kerülő órájához se adnak ilyen minőségű szíjat, a hasonló árban lévő órákról meg ne is beszéljünk. Az hogy valaki nem szereti ezt a típusú szíjat más kérdés.
-
dzsi23
addikt
válasz
"a csat megoldását értelmezni sem tudom"
Én is utálom a pillangócsatot, hihetetlen, hogy bárkinek is kényelmes lehet az a f0s.Szintén nato szíjjal hordtam.
"A csövek erős sötétben lassan láthatóvá válnak, de igazán akkor lesz jó, amikor a szem is alkalmazkodik a sötéthez"
Akkor nagyon gyenge tríciumot kaptál (állítólag nagy a szórás), az enyém sem világított fáklyaként, még a T100-asok sem
nyomják leközelítik meg a hagyományos lume kezdeti fényerejét, de azért a T25-ös Carnivalom is látszott már félhomályban is, nem csak sötétben, és sötétben azonnal látható volt.Bár már megváltam tőle, de jó móka volt a trícium.
-
@mriya@
őstag
válasz
-
@mriya@
őstag
-
lomposfarkas
tag
válasz
zoarden #26077 üzenetére
Nekem van fekete számlapos tríciumos Carnival. A csövek erős sötétben lassan láthatóvá válnak, de igazán akkor lesz jó, amikor a szem is alkalmazkodik a sötéthez, akkor már felragyognak a csövek és jól leolvasható. De egyébként nagyon kis fényt ad ki, kb. 3 méterről már nem is látni, szóval ne zseblámpát képzelj el. A gyári fémszíj szerintem elég ócska, a csat megoldását értelmezni sem tudom, és a tokban a furatok sem elég mélyek, de én nató-szíjjal használom, tehát nem esik le, ha az egyik rugósfül kiugrana.
-
zoarden
tag
Gondolkodom egy nagyonakciós(?) Carnivalon, a trícium miatt.
5-ös kezelőnek van is egy fehér(?) számlapos még tán.
T-hányas csövek lehetnek benne?
Igazából az éjszakai láthatóság izgat csak.
De két polccal feljebb (nemfullkinai) is néztem már amiben t100-as csövek vannak, vagy egy nem tríciumos full lume-os számlappal szereltet megint más márkabeli órán. -
5-ös kezelő
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz
5-ös kezelő #26074 üzenetére
Az alis kínálatból én úgy látom lehet választani festett és festetlen változatot is.
[link] -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #26054 üzenetére
Alig vártam a leárazás kezdetét, és mégsem rendeltem meg a Heimdallr Monstert. Pár videót megnézve vettem csak észre, h a mutatók nem teljesen fehérek, fémszínű maradt a szegélyük és a mp mutató is.
Többet meg nem ér nekem /mutatócsere, festés költsége/.
Fájdalmamat enyhítendő felvettem az snzg71 Seikómat. -
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa #26072 üzenetére
Áh, köszi, de ha már olyan ellenszenvesek, akik feltornázzák az árakat, én igyekszem normálisan csinálni.
Drágább órákat úgysem teszek árverésre, legalább is 0 forintról biztos nem, szal csak annyit bukok, amennyi nekem belefér, és a vásárlónak is van egy jó napja.
Múltkor egy 210 ezres órámat vittek el árverésen 110-ért, és még a vásárlónak volt bűntudata, fel is ajánlotta, hogy lemond róla, de én is csak 130-ért jutottam hozzá, szal hagytam, hogy elvigye, ennyi bukta belefért, és nem is akartam tovább árulni. Ő jól járt, én meg nem nagyon rosszul, talán majd egy másik órán visszajön a különbség.
-
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa #26070 üzenetére
"feljebb strófolták az árat"
Tikk-Takk csoport?
Bezzeg az én árveréseimen nem viszik fel az árakat, mindig jól jár a nyertes... a pénztárcám kevésbé.
Az a 75 szerintem korrekt, kickstarteren sem volt olcsóbb az induláskor, azóta jóval feljebb ment az ára. Bár valóban megugrottak a kínai árak is, főleg a Paganinak és a San Martinnak köszönhetően, de az ilyen szimpatikus microbrandeket, mint a Ventus ("baby Zelos"), én simán egy topikkal feljebb pozícionálnám. -
dzsi23
addikt
válasz
momcrew #26066 üzenetére
"ha azt mondjátok, hogy egy tornagyakorlat nevű óra, egy elfuserált kullancs logóval nem gáz"
Nem hiszem, hogy bárki ezt mondta volna, én pl. soha nem is hallottam erről a gyakorlatról, így nehezen utalhattam volna rá.
De ezek szerint te meg kullancsot nem láttál még, mert az nagyon nem ilyen.
-
momcrew
tag
Hát, ha azt mondjátok, hogy egy tornagyakorlat nevű óra, egy elfuserált kullancs logóval nem gáz, akkor lehet én is megjelölök egyet. Mondjuk a Steinhart magyar jelentéséről sem az órák jutnak eszembe.
Narancsos tetszik nekem is.
A 2000-es évek elején nekem a SUB 300T volt az első óra, amire azt mondtam, hogy megyek és az első órás boltban megveszem. Nem sikerült. Netről kellett volna megrendelni, de 20 évvel ezelőtt még nem volt a külföldi rendeléseknek olyan "kultúrája", mint most. Akkoriban az ára egy havi fizetésem volt, még 1000 Ft-se utaltam volna előre egy külföldi webshopnak.
Így Doxa nélkül maradtam, de még gyakorolok a megrendelése előtt egy kicsit. -
dzsi23
addikt
válasz
momcrew #26061 üzenetére
Nekem bejön a neve, szeretem az ilyen bugyuta dolgokat.
Szerintem inkább vicces, mint gagyi, szal szívesebben hordanék Tactical Frogot, mint Pagani Design-t. Ettől függetlenül nekem is Paganim van, de azért örülök, hogy a kutyát sem érdekli, milyen óra van rajtam, és senki sem kérdezi a márkáját.
-
busman
veterán
Ez volt már? [link]
-
5-ös kezelő
senior tag
Ha jól látom, aug. 23-tól szezonvégi akció Heimdallr óráknál is, 180 dodó adóval együtt - azt hiszem, be fogom vállalni ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Autós topik
- Tippmix
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest