Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz szetcsuszott #23596 üzenetére
Ezen a 1418-an van olyan beállítás hogy ne inverzes legyen a kijelző?
Én is rendeltem egy skmei-t. [link]
Gondolkodok egy gps-es órán is, de szerintem az óra miatt biztos nem fogok aktív sportos életet élni sajnos... -
Genova1983
tag
válasz szetcsuszott #23596 üzenetére
-
pulutodurumo
addikt
Ezek közül egyik sincs, bár egy Parnis Pilótám van régóta, csak javítani kéne. Most egy Pagani Design kronót vettem, a "klasszikus" típust. Kuponokkal 35$-ért.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
szetcsuszott
aktív tag
SKMEI 1418 zöld-inox berendelve. Kuponokkal akciósan valami 4100-ért. Fagyasztgatni meg főzni meg ilyesmi teszteknek,mint amik egyes videókban vannak a teCsőn ugyan nem vetem alá, de ennyi pénzért simán megúsztatom, nem fogok zokogni ha mégis beázik.
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
Breki
veterán
Parnis 2019 Daytona
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz ZolkoW #23585 üzenetére
Korábban én is ilyen valódi mutatós okos órát kerestem, de aztán jött a stratos és amikor akarom Nomos órám van
Amikor akarom Seiko-m
vagy akár Rolexem
Pár számlap az Amazfit Pace-hez
És ugye ezek mozgó másodpercmutatósak és kb egy hétig bírják egy töltéssel akár. A kijelző meg minél erősebb a napsütés annál jobban látszik.
Ami még tetszett
Úgyhogy most azt vettem észre amióta van nem nagyon használok más órát van 30-50 számlapom azt váltogatom. Van most is három Parnisom amit még nem is hordtam illetve egyiket egyszer.
És ugye most kijött a GTR, két különböző méretben!
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
T0mcs
tag
Kinek mennyi van meg belőle???
-
ZolkoW
őstag
Már eléggé off vagyok, de innen a Fossil és a Garmin egészen teszik.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
gyapo11
őstag
Kézzel állítható kvarcórám van pár, sose pontosak, a beállítás módja pedig olyan, hogy átlagosan 15 másodpercet kell várni a másodperc pontosra állításához. Rádiós is van, az jó lenne, ha nem 1500 km-re lennénk a rádióadótól, így viszont kissé bizonytalan. BT-s okosóra és okoskarkötő is van, innen jött az ötlet, hogy app indít, pár másodperc és kész. Közben nézelődtem, van már olyan okosóra, ami 2 évet ígér óra üzemmódban valami nagyobb lítium elemmel, és valódi mutatói vannak nem rajzolt. Abban se vagyok biztos, hogy minden BT-s óra szinkronja egyszerű, csak meg kell nézni a Lenovo 9-est, az nem annyira.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
ZolkoW
őstag
válasz gyapo11 #23582 üzenetére
Igazi választ nem tudok, de a "connected watch" lehet a keresőkifejezés.
Fossilt nézegettem régebben, de úgy rémlik, az használtan is drágább lett volna, a Lenovo X típusú 1-2 létező versenyző pedig már a félig okos kategória, legalábbis többet tud a sima időkijelzésnél. (Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy a telefontól veszi az időt, de ez azért elég logikus lenne) Ha valaki ismer a Lenovóénál pofásabb (óraszerűbb), mutatós (... ) szerkezetet, nekem is szólhat!Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
gyapo11
őstag
Okosórák meg okoskarkötők simán tudják a BT szinkronnal az időt átvenni a telótól. Kerestem normál órát hasonló képességgel, de csak Casio Gshockot meg Citizent találtam, drága, strapatűrő. Nekem sima óra kellene ilyen BT szinkronnal, se hívásjelzés meg hasonló smart szolgáltatások, se szöget nem akarok vele beverni, van ilyen a 20-50 $-os tartományban?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
petipetya
nagyúr
válasz szetcsuszott #23569 üzenetére
Xiaomi TwentySeventeen Outdoor Dual Display Electronic Watch Dial Dual Time Display Calendar Waterproof
golden brown US$ 18.83"nincs rá lezsóidő"
-
dzsi23
addikt
válasz szetcsuszott #23579 üzenetére
Az már túl okos nekem.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #23578 üzenetére
van -kinézetre- kocc ugyanez, bluetoothszal, appal, csak kevesebbet tud, funkcióban (pl.pont nem tudja a barométert meg a hőfokot) cserébe 50m vízálló
mondjuk a 1287
vagy nem pont ilyen de hasonló a 1360[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
dzsi23
addikt
válasz szetcsuszott #23575 üzenetére
Amúgy nagyon fáj a fogam egy Pro Trekre, de lehet, hogy előtte teszek egy próbát ezzel a 1418-cal. Végül is mindent tud, csak nem rádiós-fényevő, meg a vízállóság kisebb, de tizedáron van. Egy próbát megérhet.
-
dzsi23
addikt
válasz szetcsuszott #23575 üzenetére
Ki az az Évi?
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #23573 üzenetére
Mi a baj a 3 barral? Az alis oldal kimondottan jelzi az úszást, búvárkodni meg nem akarok... (tudom, elvileg a 30m az kézmosás,de strandon még nem ázott be órám. Mondjuk termálban már igen, de az az óra többször bontott és üvegcserélt, és a mai napig beázik, már erősebb kézmosásnál is). Évi pár alkalom élővízi strandot bírnia kéne, illetve tavasszal és ősszel párszor felakasztom egy karabinerre, és beengedem a vízbe 1-1,5 m mélyre megnézni a hőfokot. Ha beázik, hát így jártam 15dodó körül lesz akcióban, vagy alatta, majd meglátom milyen kupon lesz rá. Köszi a videót, meg a megerősítést a többieknek, én is ezt a szolidabb megjelenésűt gondoltam inkább megvenni, mindenhez jobban passzol..
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #23572 üzenetére
Mire vége a jó időnek! Van róla videó, nem tűnik rossznak, csak az a fránya vízállóság...
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #23570 üzenetére
Vajon mennyire működnek jól ebben a "meterek" (baro, thermo, alti, stb.)?
-
pulutodurumo
addikt
válasz szetcsuszott #23569 üzenetére
Én a 1418-ast venném, acél kerettel. Sokat dob az a kis fém a teljesen műanyag órán. Valamint sokkal egyszerűbb rajta szíjat cserélni mint a másikon.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Venni tervezek a mostaini alis akcióban egy ütős-vágós játszós órát. Horgászat, strand, kerti meló, ilyesmi. Sokat nem szánok rá, kinéztem két SKMEI-t, amik megfelelnek az igényeimnek, van bennük barométer meg hőmérő, ami jól jön horgászatnál. Mindkettő ugyanazt tudja elvileg, 30m vízállóság, nem tudom mi a különbség, melyik mellett döntsek. Szerintetek? Maradjon a szubjektív, külső alapján választás? Vagy szól valami az egyik mellett a másikkal szemben?Köszi!
-
perge666
veterán
válasz pulutodurumo #23567 üzenetére
-
pulutodurumo
addikt
válasz perge666 #23566 üzenetére
Nem strapáltam nagyon, sok órát hordok felváltva. Így még hibátlan. Lehet benne összesen vagy 1 hónap. Biztos nem a világ legjobb DLC bevonata van rajta.
A szerkezete Sunon, vagy más kínai, már nem emlékszem pontosan.10$ körül vettem, ennyit nekem megért a kinézete. Tök jól néz ki sötétben amikor világít. Sajnos gyorsan múlik a fénye. Csodák nincsenek, annyit ér, amennyibe kerül.
-
perge666
veterán
válasz pulutodurumo #23564 üzenetére
Na és milyen,strapabíró,vagy a törölgetéstől is kopik?
Maga az óraszerkezet jó? -
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #23564 üzenetére
Akkor csak az én figyelmemet kerülte el eddig ez a változat... a hozzászólásod idejében meg még órát sem hordtam.
-
pulutodurumo
addikt
válasz dzsi23 #23562 üzenetére
Már két éve is volt
Bocsmá' hogy saját magam linkelem.
-
dzsi23
addikt
Szendvics számlapos változatban is van már Torbollo. Bár kicsit mintha el lenne csúszva az a szendvics. Az ötlet nem rossz, a megvalósítás kérdéses.
Szerk.: Ja, a [link] lemaradt.
[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Régóta nézegetem a tépőzáras szíjakat, szerintem nagyszerű ötlet, így próbaképp rendeltem egyet.
Meg is jött, már használom jó pár napja, leírnám tapasztalatomat.Pozitívum:
- Könnyű felraknia a pöckös stiftek segítségével.
- Az anyag puha jó hozzá érni.
- Tépőzár segítségével könnyű a kívánt méret beállítása, így nagyon kényelmes.Negatívum:
- Egy valamire nem gondoltam, az pedig a műanyag záróelemek, elég gagyi hatást kelt, nem tetszik az órán. Legközelebb olyat keresek, ahol fém a záróelem, vagy külön bújtatót alakítanak ki a stiftnek, így nincs szükség záróelemre.
- Idővel a tépőzár miatt szerintem az anyag ki fog szőrösödni, bár még erre utaló jelek nem látszódnak.
[link] -
nebancsa
senior tag
Van magyar forgalmazó, itt nem merik leírni hogy a tok rozsdamentes, így valószínű nem az.
[link] -
nebancsa
senior tag
Leírás alapján japán kvarc és rozsdamentes acél 23 dollárért. [link]
-
Fall-N
veterán
válasz dzsi23 #23549 üzenetére
Egyetértek. Egy bizonyos összeg alatt nem érdemes venni órát. Legalábbis fém tokosat. A műanyag Skmei belefér, mert az filléres kategória és jó. De acél tokos óra alá menni nem érdemes, mert a réz tokos hamar csúnya lesz, a spiáter meg hamar szétkopik.
Márkából nekem az ilyen nagyi gagyi nevűek nem jöhetnek szóba Pl. Eyki, Guanquin, Benyar stb. Engem zavar, de tudom van közöttük is pár jó.
A Cadisen, Pagani, Debert, Parnis már más liga, őket bármikor megvenném, de sajnos még nincs egyik sem.
Viszont szerintem nem baj ha van orosz vagy nagy márkák leányvállalatainak órái Pl. Pulsar, Alpha, Q&Q stb., mert sokszor adnak a kínaiakkal is versenyképes áron jobb minőségű órákat. Automata téren például a Wostok verhetetlen ár/érték arányban és minőségben. Nem beszélve a military érzésről ami árad belőlük. Egyet biztos be fogok szerezni, de a plexit kicseréltetem belőle (zafiírra) az tuti.
Ide venném a Citizen és a Seiko modelljeit is, mert nekik is vannak olcsóbb de jó minőségű óráik.
-
dzsi23
addikt
Nem. De abban egyetértünk, hogy csicsás.
(#23534) perge666:
Volt szó Parnisról, Paganiról, sőt, szerintem a Naviforce-ról sem próbált lebeszélni téged senki, annál olcsóbb órát meg nem sokan fognak ajánlani. Az más kérdés, hogy a Naviforce-ok 90%-a szerintem sokkal csúnyább, mint az általad csúnyának vélt Citizen, de ez már ízlés kérdése. -
nebancsa
senior tag
válasz Kornel #23542 üzenetére
Korrekt órának tűnik, aki vette az meg volt vele elégedve.
[link]Nekem ezek a stílusú órák nagyon egysíkúak 90% egyforma és a maradék 10%-al variálnak. Búvárba az orosz vonal fogott meg és újan 25e ből bőven megvan. A plexitől sokan félnek mert könnyen karcolódik, viszont a karcokat könnyen el is lehet tüntetni. [link]
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #23544 üzenetére
Szerintem használt, nagyon jó állapotú Mako II biztos van több is. Keresni kell.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Kornel #23529 üzenetére
A Seiko nekem is terv de most el vannak szállva az árak, mindenképpen külföldi rendelés éri meg belőlük. És engem zavar hogy egy SKX verk nem húzható koronáról. Ebből a szempontból a Sharkey-em most veri őket.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz perge666 #23514 üzenetére
Aliról vagy ebayről lehet venni pár dollárért szilikon szíjat . Lehet hogy van ilyen méret is.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
axod
tag
[Ezzel] valaki találkozott már? Jól látom hogy ez a Xiaomi Ciga gyakorlatilag? Kicsit csicsásabb a szerkezet.
[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
válasz perge666 #23513 üzenetére
Fejlemény :
Na egyelőre így hagyom,nekem bejön ezzel a szíjjal.
A gyári 3000ft lenne hozzá+1400ft a szállítás.[ Szerkesztve ]
-
T0mcs
tag
válasz nebancsa #23507 üzenetére
Ejj de szép óráitok vannak
Belelkesedtem. Előszedtem ezt a 2 szépséget. Kb 30 évesek de nem tudom biztosra. Ezekbe rendeltem gyorsan elemet kíváncsi leszek talán működnek. Sulis óráim már nincsenek meg de ezeket első munkahelyemen vettem. Hőmérős emlékeim szerint hibátlan volt. A Yacht timer viszont elemcsere után beázott és pár szegmens már nem ment rajta. Kiderül majd.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #23506 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de talán az 1953-as Blancpain Fifty Fathoms volt az első mai értelemben vett búváróra, az is "csak" 10 baros volt, szal jogosan hitted búvárórának a Casio-t. Sőt, megnéztem most hirtelen 2 búvárkomputert, azok is 10 barosak.
-
nebancsa
senior tag
válasz pulutodurumo #23506 üzenetére
Igen a casio bizonyított
Nekem is meg van egy első úgymond komolyabb, 29 éves, középiskolába kaptam. Nem kíméltem éjjel nappal rajtam volt, pár szíjat elkoptatott. Az 50m nekem is búvárt jelentett, nem is ázott be. Kapott egy polírt, és rendeltem hozzá hátlaptömítést, az eredet eléggé ellapult. Még beszerelésre vár. Egyéként minden funkciója működik. Nálam örök darab lesz... -
pulutodurumo
addikt
válasz dzsi23 #23505 üzenetére
Ez volt az első "komoly" órám. A WR100, meg a lünetta miatt azt hittem hogy egy igazi búvár. Nemrég találtam meg a fiókban, új domború üveg, új werk, új lünettabetét. Utóbbi elég kókány, de nem találtam olyat ami belemegy. 3D nyomtatott, erősen kísérleti darab.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #23504 üzenetére
A Casio az Casio.
-
dzsi23
addikt
& (#23500) xcvbxcvb:
Köszi! Direkt nem lett sárga, nem csak azért, mert nem volt otthon sárga cérna: a gyári szilikon/gumi szíj fekete-sárga, és azzal már túl hivalkodó nekem, meg kicsit idétlen is, ezért valami visszafogottabbat szerettem volna.
Szerintem a fehér is illik az órához, mert a kicsi indexek és a "lünettán" az írások, számok világos szürkék (majdnem fehérek), inkább ezekhez passzítottam a varrást.
Varrógép lett volna elérhető közelségben, de szerintem gyenge ahhoz, hogy 4 réteg farmert szépen átvigyen, régi darab már, na meg eleve nem ilyen cérnával kellett volna csinálni, hanem sokkal vastagabbal, ehelyett a vékonyat húztam át 3-4x, de így nem az igazi. Talán majd valamikor átfűzöm vastagabbal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest