Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz #61392896 #17150 üzenetére
Ha siet, azt gondolnám, hogy kevesebbet kell húzni rajta, hogy a rugó kisebb erőt adjon. De ezek szerint a nagyobb rugóerővel jobban kileng, és ettől lassabban jár?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz pulutodurumo #17159 üzenetére
Mivel a rugóerő folyamatosan gyengül a járás során, akkor a nem automata óra egyre gyorsabban jár a maximális felhúzottságtól a leállásig?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz dzsi23 #17275 üzenetére
88 dolcsi azért nem kevés, de tényleg különleges. Nincs útban a korona körüli rész, nem nyomja a kézfejet? Persze az óra pozíciójától is függ, ha föntebb van a csuklón, akkor nem ér oda.
-
gyapo11
őstag
Izzadós meleg napokra milyen szíj ajánlott? Fém elmegy, bőrt nem szeretem áztatni. Valamelyik műanyag? Mennyire tapad? Változik-e idővel a sok izzadságtól?
-
gyapo11
őstag
válasz pulutodurumo #17361 üzenetére
A perlon az nem műanyag? A nato meg textil? Mert alsóneműben a műanyag nagyon nem jó viselet, a pamut meg igen, szóval a természetes anyagokat kell ötvözni a strapabírósággal.
A szövött-fonott szíjak közül melyik nem műanyag?menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz schawo #17379 üzenetére
Nem divat manapság a trimmerkondi az órákban? Nekem volt egy Texas reklámórám, úgy osztogatták valami rendezvényen, gondolom nem volt valami drága, még led kijelzős volt, két nagy gombelem benne. A lényeg, hogy volt benne trimmer, és 1 s/két hét pontosságra tudtam beállítani. Aztán volt egy Ruhla zsebórám, abban is trimmer, azt is hasonló pontosra sikerült. Most meg vettem egy retro 7 zenést, de pár hét után már a fél perc eltérés megvan.
-
gyapo11
őstag
válasz @mriya@ #17608 üzenetére
Nekem az órás nem bírt vele, a kezembe adta a szerszámot, csak két lapkával kapaszkodott, tiszta erőből nem tudtam megmozdítani. Másik órás hazavitte, azt mondta csak otthon van olyan gépe, amivel ezt le lehet tekerni, és le is tudta, de így nem tudom hogy nézett ki az a szerszám.
-
gyapo11
őstag
Van egy órám, aminek elvesztek a szíjtartó rúdjai, és 14.8 mm helyet mértem, vagyis a meglevők nem férnek bele. Alin van sok méretben, de pl. a 14 mm-es az milyen méret? Összenyomott, kirugózott? Szóval milyet vegyek a 14.8 mm-es szélességhez?
-
gyapo11
őstag
válasz schawo #17714 üzenetére
Főleg mert - bár biztos nem minden órás dolgozik ugyanannyiért - 8000 Ft volt az ajánlat úgy, hogy az órára rá se nézett még. Egyébként az óra jár 1 perc és 8-10 óra közötti időt, ki kellene mosni és újra kenni a megfelelő pontokon. Ha 6000 egy óra, akkor 5 évente vagy kell venni egy újat (6000), vagy az órás karbantartja (8000). Nem nehéz a választás.
-
gyapo11
őstag
válasz Sándor -P20- #17715 üzenetére
Ha valakinek nem ilyen csupasz a keze mint a képen, nem néz ki hülyén az összevissza álló szőrszálakkal? Megizzadva meg különösen.
Látom dzsi23 már írta.[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz dzsi23 #17730 üzenetére
Ennyire szoros összefüggés van az ár és a minőség között? Nincs olyan, hogy valamit jól vesznek, ezért az árat föl lehet nyomni valamennyire, miközben a minőség semmit nem változik? Vagy fordítva, valamit nem vesznek eléggé, és lejjebb megy az ára miközben a minősége nem csökken. Vagy az óráknál a piac nem játszik, csak a minőség határozza meg az árat?
-
gyapo11
őstag
válasz dzsi23 #17732 üzenetére
Két éve volt egy esküvő a családban, és gondoltam veszek egy alkalmi órát. Volt vagy 2 $, Geneva. Utána féretettem, lemerült az elem, mostanában került a kezembe, tettem bele elemet, szépen jár. Ennyiért nem hogy ebédet, de még egy szendvicset is alig kapni, az óra mégis működik, szép.
Apám vagy 30 évig használt egy felhúzós Doxát. Minden nap 1 percet kellett rajta állítani, már nem emlékszem hogy előre vagy hátra. És a Doxa nem a legolcsóbb márka, de semmiképpen nem 2 $. Persze a Doxa 30 évet bizonyított, ez a Geneva meg még csak két éves. Nem kétlem, hogy a Doxa jobb minőségű, de miben nyilvánul ez meg? A kinézetben nem, a pontosságban nem, kizárolag a tartósságban?
Hirtelen 60 ezerért találtam egyszerű kvarc Doxát, óra és percmutató naptár nélkül, kb. úgy néz ki mint a Geneva. Az 210 $, 100 db Geneva. Két évet már ment, ha még egyet megy, akkor 300 évig kitart a 100 óra. A Doxáról ezt nem hiszem. Kb. 10 elfogyhat a 300 év alatt.
Van egy dédnagypapámtól örökölt Doxa zsebórám, kb. a 30-as évekből származhat, még megy, de sokat siet és elég kopottas, vasutas volt, gondolom állandóan húzgálta a zsebéből, hogy mikor jön már a vonat. Ki tudja mióta van már a fiókban, a 60-as években beköltöztek a városba, onnantól éjjeliőr volt, nem tudom használta-e még.
Végülis az is kérdés, hogy meddig kell egy órának kitartani, és mennyivel lesz több a TCO, ha hosszabb időre gyártják.[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz schawo #17738 üzenetére
Régimódi vagyok, óráról szeretem nézni az időt, meg a telefont se szeretem előkapkodni a hátizsákból.
Szerintem pont az idő mutató funkciójánál van jelentősége a minőségnek. Mert ha a külsőt nézzük, a megjelenést, divatot, azt olcsó kialakítani, ami drága, az belül van, a műszaki tartalom. Jó, lehet a külső is drága, nemesfémek, drágakövek megdobják az árat.
Fogalmam sincs, hogy pl. egy Doxa kvarcórának a 60 ezer Ft-os ára miből tevődik össze, de az az érzésem, hogy nem az előállítási költség ilyen magas. Ha valaki külsőt akar (mint én), ott a 2 $-os Geneva, ami bizonyítja, hogy a külső megjelenést előállítani nem drága dolog.
Kerestem mechanikus Doxát, első találat 269000 Ft. Biztos drágán dolgoznak a svájci munkások, ha Svájcban gyártják, de ennyire nem hiszem. Kell ott lenni egy jó nagy tételnek az árban, ami mögött nincs se munka se anyag. Vagy mi a túró kerül ebben az órában ennyibe? A néven és a "drága órát akarok, mert attól vagyok valaki" faktoron kívül.
A kb. 25-30 éve a lengyel piacon 700 Ft-ért vett (ma kb. 7000 Ft, tízszeres ma az átlagfizetés az akkorihoz képest) orosz mechanikus órám (ébresztő és naptár is van benne) bármikor fölhúzom és megy. Egy dologban lehet felülmúlni, a pontosságban. De az százezrekbe kerülne?menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz dzsi23 #17739 üzenetére
Offba tettem, mert ez már az.
Mindig hordok órát, ha kilépek a házból. Nem egy órám van, ezért valamennyit mindegyik pihen a fiókban is.
Egyetértek azzal, hogy mindenki vegyen olyan órát, amilyet szeretne.
A kérdésem pusztán műszaki-kereskedelmi volt, miért olyan drágák egyes órák. Nincs benne nemesfém se drágakő, ugyanúgy fogaskerekek stb. van benne, mint a kínaiban, csak jobban odafigyelnek a gyártásnál, pontosabb gépen, köveket tesznek a tengelyekhez, nem szegecselnek hanem csavaroznak, indokolt, hogy valamivel drágább legyen. De nem annyival, amennyit az árcédulákon látni.
Vagyis az az érzésem, hogy műszakilag nem indokolt. Kereskedelmileg mi az hogy, nagyon is, mert ha valami drága, akkor akinek az van, az "valaki" lett, és mások is követni akarják.
Ettől még vehet bárki drágát, csak tudnia kell, hogy a magasabb szintű műszaki tartalom nem ér annyit, egyszerűen kidobott egy halom pénzt, cserébe "valakinek" érezheti magát.De szívesen olvasnék műszaki érveket, hogy miért ér százszor annyit a Doxa, mint egy egyszerű másik.
-
gyapo11
őstag
válasz szaszlaci #17746 üzenetére
Mit szeretnék megtudni? Informatikus vagyok, szóval az óragyártás, a kereskedelem nem annyira érdekel, az emberek motivációja már jobban, hogy miért költik fölöslegesen a pénzüket. Ez az 5-10 % érték az árban elég megdöbbentő szám. A kínai 2 $-osnál nehéz elképzelni, de a 100 ezreseknél már könnyű.
Érdekes lenne egy olcsó kínaiból elméletben fölépíteni egy drágát, hogy mit kell cserélni és az mennyibe kerül. Persze ehhez olyan ár ismeretek kellenének, amit nem adnak ki az óragyártók. Az autó egy jó példa, ha alkatrészekből összevásárolunk egy autót, az sokkal többe fog kerülni, mint összeszerelve új állapotban a szalonból. Gondolom az órával is így van.
Ha már az árat nézzük, egy 50 ezres órát elég sok ember meg tudna venni, mégsem veszi. Aki igen, az nem azért teszi mert megteheti, hiszen sok más embernek is van annyi pénze, megtehetné, mégsem teszi. Aki megveszi, az vagy órakedvelő, nevezzük hobbynak, a hobby meg pénzbe kerül, vagy farokhosszabbító. Más ok nincs, mert semmilyen más funkciója nem indokolja ezt az árat, sokkal olcsóbban van idő mutatásra és divatelemnek alkalmas másik. Ahogy írtad is, kompenzációs eszköz.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
Megérkezett a perlon szíj, és nincsenek rajta lyukak. Nem nagyon néztem vásárlásnál a képeket, most megvizsgáltam, és tényleg nincsenek a fotón se. Így akkor a szövet lyukaiba lehet akasztani bárhol, finoman lehet beállítani a méretet. Nem csúsznak szét a használattól a szálak?
-
gyapo11
őstag
válasz dzsi23 #17752 üzenetére
Pont a végén filóztam, hogy levágnék belőle úgy 4 centit, akkor lenne pont jó a hossza. Vagy le kell olvasztani a végén a szálakat, vagy valami lakkba mártani, ahogy most is van. Csinált már ilyet valaki?
-
gyapo11
őstag
Miért van az, hogy a világos számlapú órákba is világos mutatókat tesznek? Nekem a világos számlap tetszik, és alig bukkan föl néha egy-egy sötét mutatóval. A sötét számlapon tökéletesen látható az idő, a világoson meg már a képről is úgy kell silabizálni, hogy hány óra is lehet. Állandóan fölbosszantom magamat emiatt, nem mintha rakásra akarnék órát venni, de akkor is. Nehogy már lámpával kelljen az időt megnézni félhomályban, amikor egy fehér számlap sötét mutató még tökéletesen leolvasható lenne.
-
gyapo11
őstag
válasz pulutodurumo #17755 üzenetére
Azért vettem, mert dícsértétek, remélem nálam is beválik, könnyű, vékony. Vettem sima nylon szíjakat is, azok sokkal vastagabbak, és két darabból vannak, nekem az is tetszik, és vettem military nato? szíjakat, amik szintén ráfűzősek és nem tudom hol lesz rajta az óra, a képről nem egyértelmű, ezek még úton vannak.
-
gyapo11
őstag
Van egy Casio órám, valamikor vízálló volt, de elszakadt a gumigyűrű a hátlap alatt. Kb. 95 mm hosszú, de mivel nyúlik, ez nem pontos adat, vastagsága 0.3 és 0.6 között mérhető tolómérővel, ez megint nem nagyon használható adat. Találtam kb. jó méretűeket, de 750-es csomagban, nem lehet valahol kapni pár db-ot?
-
gyapo11
őstag
Felfűztem a perlonra az órát, jól néz ki meg a hossza is jó lett, nem kell levágni belőle. De nem idegbajosoknak való, mire a puha anyagot betuszkolom a fémcsatba meg a perlon tartóba, meg eltalálok egy lukat, ami nem is szoros, nem is lötyög, addig lefő a kávé. Sokat hordok fémszíjas órát, azt 1 másodperc fölvenni.
-
gyapo11
őstag
válasz dzsi23 #17871 üzenetére
Mennyibe kerül egy olcsó kínai automata? Mert az óra tisztítást mondtam, hogy 8000 ránézés nélkül, az most kb. 28 $.
Látom a Tevise ajánlatot 20 $, szóval Kína nyert az új órával.
[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
Mechanikus órák naptárát mindig állítgatni kell 30 napos hónap és február után. Meg az analóg kijelzésű kvarcot is. Van olyan, ami ezt megoldja? Ma már nem lenne gond egy kis processzor, ami minden hónapról tudná hogy hány napos.
Mert így a pontosság már nem is annyira érdekes, max három hónapot jár és utána be kell állítani a naptárat, de akkor már a másodpercet is.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz nebancsa #17927 üzenetére
Szóval eszébe jutott az óragyártóknak is ez a kellemetlen naptár állítgatás, csak mechanikával drágán lehet megoldani, kvarc szerkezettel már egy fokkal könnyebb, bár ezt se nevezném olcsónak. Elég sok mutatós és digitális kijelzős órát látni mostanában, nekem is van egy Skmei, ott ez nem probléma, mert a dátumot lcd kijelzővel mutatja. Meg lehetne csinálni a kijelzést e-ink kijelzővel, az jobban olvasható, kevesebbet fogyaszt.
-
gyapo11
őstag
válasz Watcher45 #17941 üzenetére
Nem a teljes kijelzést gondoltam, hanem az óra, perc, másodperc mutatókkal, és csak a naptár e-inkkel. És akkor már legyen hónap és nap neve is.
Azt csak 24 óránként egyszer kell változtatni, a hónapot havonta egyszer, szinte 0 lenne a fogyasztása. Láthatósága is jobb, mint az lcd-nek.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz rarki72 #17968 üzenetére
Számolni nem lenne egyszerű, de mérni könnyebb. Androidos telókra vannak mágneses térerőmérő appok, fölveszed az órát, ráteszed a telót úgy hogy a szenzor legyen az órán, és összehasonlítod az értéket egy hasonló méretű órás méréssel.
Mértem egy gyorsat, egy 8x1 mm-es neodímium mágneskoronggal. Két órát is próbáltam, fémszíjas mindkettő, szinte semmi emelkedés nem volt, ha a mágnest a csatra tapasztottam. Ha a mágnest közelítettem a telóhoz, akkor piros csík, rezgés, és a 4-7 μT-ból lett 200-300. Úgyhogy szerintem nyugodtan lehet használni.
-
gyapo11
őstag
Előszedtem egy régi Casio órámat, tettem bele elemet, jó, ráteszem a hátlapot, el-el tűnik a digitális kijelzés. Tettem bele egy kis szigetelőszalagot, hogy az alul levő negatív pólushoz nyomódó fémlap ne tudjon hozzáérni a pozitív házhoz. Eredmény ugyanaz. Több azél nyúlvány nyomódik a hátlaphoz, ez adja a csipogó piezónak az egyik érintkezést. Az egyik pont az elemet leszorító lapról indul, és amint a hátlap benyomja, az tápellátás megszűnik. Csípőfogó, nyúlvány levág, van még három, óra tökéletes.
Szilikon szíj szétmállik darabokra törik, kuka. Az egyik stiftet alig bírom kiszedni, nem nyomódik be a rugós vége, de sikerül.
És elérkeztünk a kérdésig, 16 mm-es szíj fér el, van-e olyan, ami ilyen keskenyben férfi órán jól néz ki? Eredetileg szélesedő szilikon volt rajta, ami az órával egy ívet képzett, de nem akarok másik szilikont. 22 mm a tokfülek külső széle.
Ha egy 22-es szíj két széléről levágnék annyit, hogy középen 16 mm legyen az nem lenne túl széles?
Az óra átmérője 35 mm.[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz pulutodurumo #18005 üzenetére
Inkább lángra gondoltam a szabaddá vált szálak rögzítéséhez. Veszek is egy 22-est, aztán meglátjuk.
-
gyapo11
őstag
Automata óráknál van valami irányszám, hogy a lengősúly hány fordulattal mennyi járásidőt ad? Vagy ha általános adat nincs, akkor mondanátok egy-két óránál mért adatot? Valaki írt már egyszer ilyet itt, de nem emlékszem pontosan, hogy hány fordulat volt másfél óra járás.
-
gyapo11
őstag
válasz nebancsa #18015 üzenetére
A rugó a helyén van, az óra csipog. Meg levett hátlappal is szépen produkálta a hibát, ha megnyomtam azt a kis acél érintkezőt az elem fölött, akkor a kijelzés megszűnt, ha elengedtem, akkor visszajött. Valószínűleg lenyomta az elem az alsó érintkezőt úgy, hogy már nem tudott hozzáérni.
A repedést gondolom nem műanyag szövetre érted, én azt akarok rátenni. Vagy fémet, szilikont és egyéb műanyagokat kihagyom, bőr meg nem kompatibilis a nyárral, nem akarom évente többször cserélgetni a szíjat.
Néztem a linken fémszíjakat, egyetlen feketét találtam, egy óratípus volt ott, más szíjaknál se láttam kompatibilis órák listáját.
Lehet, hogy veszek egy 22-es fémszíjat, és bereszelem/köszörülöm 16 mm-esre úgy, hogy föntről nézve éppen az óráig érjen, mint ahogy a szilikon szíjakon látni. Vagy 20-ast, akkor 2-2 mm-t kell leszedni.
Egy órára már tettem 18-as szíjat a 15-ös helyre, de az PU leather vagy faux leather, szóval műanyag, csak akkora vállat vágtam, hogy szorosan fölfeküdjön az órára, tökéletes, egyáltalán nem látszik a barkácsolás.
De ez a Casio többet hordós, erre nem jó ez a műanyag szíj.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz Jorgos01 #18057 üzenetére
Milyen az a csuklómozdulat? Lengetés, vagy vízszintes alkarral billegtetés? A cél az lenne, hogy koronával húzás nélkül mennyi az a minimális mozgatás, amivel eljár utána 24 órát.
-
gyapo11
őstag
válasz petipetya #18073 üzenetére
Megmértem a Ricoh automatát, 50 teljes fordulattal kb. két órát jár, forgatási irány mindegy. Ezt fölszorozva 24 órára 600-at kell pörgetni, hogy végig járjon egy napot. Így látszik, hogy a gyaloglás vagy bármilyen más mozgás mennyire sokat húz rajta, még akkor is, ha kevésnek tűnik. Sok kicsi sokra megy alapon.
-
gyapo11
őstag
válasz petipetya #18102 üzenetére
Két csuklómozdulat 1 körülfordulást ér, szóval 2 és 3 óra között várható a Ricoh esetében.
Ha már automata, a ritkábban használt óránál - pl. 10 naponta egyszer - melyik a kímélőbb mód: forgatni, járatni folyamatosan, vagy használat előtt időt, napot állítani a koronával?
-
gyapo11
őstag
válasz Fall-N #18108 üzenetére
Nem így értettem. Ha forgatom, akkor használódik az óra szerkezete, de a korona és az óraállító meg naptárállító rész nem. Ha csak használat előtt állítom be, akkor két használat között áll az óra, nem kopik, viszont minden használatnál be kell állítani az időt meg a napot, az a rész használódik.
-
-
gyapo11
őstag
Már írtam a Doxáról, azon a 30 év alatt vagy 3-szor kellett koronát cserélni mert lekoptak a recék, és alig lehetett fölhúzni. De ez nem volt gond, órás megcsinálta.
Ha 5 óra 9 perckor meglengeted jó sokszor, és ezt a lengetést naponta ismétled, akkor folyamatosan járni fog. A naptárról alighanem le kell mondanod.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
Itt van ez az óra. A kijelző az érdekes, transflective. Ilyen van pl. a Garmin túra gps-ekben, keveset fogyaszt és minél világosabb van, annál jobban látszik. Akár amoled, akár transflective kijelzőre keresek, csak okosórákat találok, de nekem buta óra kell, mint az lcd-sek, csak jól látható kijelzővel. Hol találok ilyet?
-
gyapo11
őstag
Jól gondolom, hogy a vízállóságot elősegíti, ha csak 1 tekerője van az órának és nincsenek még gombjai is, illetve, hogy ha nem kell levenni a hátlapot, az is pozitívum?
Mert akkor az automata mechanikus (rendszeresen hordva vagy forgatva) vagy a napelemes digitális a nyerő. A mechanikus lehetőleg naptár nélkül, hogy minél kevesebbszer kelljen hozzányúlni a koronához.
Vagy téves a gondolkodásom és akárhány gombja lehet, és akárhányszor le lehet venni a hátlapot?menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz pulutodurumo #18206 üzenetére
Erről van negatív tapasztalatom. Q&Q harmadik-negyedik elemcsere után beázott, Casio második letekerés - amihez valami komolyabb eszköz kellett az órásnak - után gumi szétszakadt.
Ebből arra következtetek, hogy jobb nem bántani a hátlapot. De persze az is lehet, hogy akkor is szétmegy a tömítés idővel, és mégiscsak beázik.
Nincs valami olyan tömítőanyag, ami belátható időn belül nem lesz vízáteresztő, és a hátlap menetére kenve nem gyógyítja rá örökre a hátlapot az órára? Lehet jobban beválna, mint a gumigyűrű.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz pulutodurumo #18245 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz dzsi23 #18255 üzenetére
Semmi utat nem látok a lemez kihúzására, kívülről szitbe van csiszolva, belülről meg hozzáférhetetlen. Viszont a két szemet egy hajlított lemez fogja össze, ezt ki tudom nyitni, ha szerencsém van, akkor nem törik el visszahajtás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest