-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Ezt szerintem holnap törlöm.
Kinyitott az első egy napos bolt:
- Rolex, Diesel, Tissot, G-Shock, Audemars Piguet, Omega, Patek Philippe, Daniel Wellington, Armani, Michael Kors órák;
kb ilyen minőség
-
Breki
veterán
válasz
mr.perfect #13590 üzenetére
Csak nálam nem látszik a kép?
-
Breki
veterán
válasz
5-ös kezelő #13589 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
mr.perfect #13590 üzenetére
Linket kérhetek? Mintha a Rubiconnál már láttam volna.
-
mr.perfect
tag
Mai érkezés..
Kahuna... 42mm kn mindenhol eljesen korrekt kidolgozás.. 12e Ft angliából 4 nap alatt itt volt..
-
Breki
veterán
Ezzel versenyez.
Úgy gondoltam egyiket eladom vagy veszek még egy Pepsit magamnak, ilyen áron, de jelenleg nincs.,
Viszont nem tudom emlékeztek-e a Pulsarnál, ami gondolom komolyabb méltatlankodtam, hogy akcióban duplájára emelték.
Na most újra a régi az ára ami azt jelenti én liciten drágábban vettem mint a mostani ára.
Mondjuk csak egy ezressel amit máshol meg megnyerek. -
Breki
veterán
Hivatalosan 44, nekem egy nagyon picit még így is kicsinek tűnik. De sokkal jobb mint Parnis Pepsi
ha megtalálom a munkahelyen az elektromos tolómérőt lemérhetem.Kisebbnek vagy nagyobbnak kéne lennie?
Benyarnál egyértelműen kisebb pl.Link nincs úgy néz ki én hoztam ez az utolsót, - és minden szem is megvan.
Ezt egyébként én is bánom, mert ezt eladásra vettem, de szerettem volna még egyet magamnak is. Most meg olyan szép, hogy nincs szívem eladni, és jön a Pulsar is. Nehéz lesz választani.Jelen pillanatban olaszországból legolcsóbb 20-21 ezerért ugye magyar ára ismert.
-
Breki
veterán
Na megjött a Pepsi, érdekes, hogy 6 nap alatt nem adták fel, azután megreklamáltam és két nap alatt ideért szemben a Rubicon watches Pulsarral ami jópár nappal előbb lett rendelve..
Most csak pár gyors kép, majd csinálok jobbakat.
Van hozzá aláìrt eredeti garanciakártya, nem úgy mint a másiknál. Mondjuk nem tudom, hogy itthon elfogadják-e.
-
Háááát... Ez egy Megir 2011 kicsit átszabva. Réz tok, Sunon PE90 szerkezet, nem vízálló (="water resistant"). Nagyon max a felét, ha megéri.
-
törölt tag
Sziasztok!
Kinai olcsó okosórát szeretnék, pulzussal, (esetleg vérnyomással is) és jó nagy számokat kiíró folytonos kijelzéssel (LCD?). Itt van egy pár, de nem tudok választani. Segítenétek?
-
M@rdel
őstag
A fórum kötelező
Megir M2011 14.69 $ a MEGIRwatches02 kuponnal -
wierra
senior tag
Újabb homárszíjjal bővült a repertoár.
Első blikkre egész igényesen néz ki. A felrakása nekem kicsit kínlódós volt. Egyébként megfelelően nyúlik, könnyű le- és fölvenni. Szőrt nem húzza, kicsi láncos hangja azért van a szemeknek.
Az utolsó szem előtt az egyik oldalon kicsit féloldalas a következő szem, lásd fotó alant. Így majd még meg kell cserélnem az oldalakat.
-
wierra
senior tag
válasz
schawo #13564 üzenetére
kösz a véleményezést ill. annak megosztását.
A Parnis bőrszíjakat egyből át szoktam dörzsölni bőrápolóval, aztán mehet pár hétre bele egy zacsiba pihenni; valamelyest puhább lesz tőle, de a bőr "betörését" nem helyettesíti.
-
Megjött a Liv Morris repülős óra. [link]
tl;dr ne vedd meg
Részletesen:
A tok krómozott réz (ez nem okozott meglepetést) a maga minden hibájával (szín, határozott élek hiánya), a korona is, nem igazán szép a kidolgozása, a hátlap ablakos. A szíj lehet, hogy valódi bőr, de vastagabb és keményebb, mint a derékszíjam. Tényleg hozzámértem, és legalább egy miliméterrel vastagabb. Ennek megfelelően kemény, mint az állat, nem veszi be rendesen a "kanyart". Mivel alapvetően jó minőségűnek tűnik, most megpróbálom felcsavarva tárolni pár napig, hogy megszokja, hátha használhatóvá tudom varázsolni.
Az óraüveg nagyon domború ásványüveg.
A számlap sunburst szürkéskék fémes beütéssel. A festés minősége nem rossz, de lehetne fehérebb, ez a törtfehér szín nem az igazi. A mutatók értelmezhetetlenül feketék (nem illik üssze ez a kék és a fekete), és lehetne szebb kidolgozásuk is. Lume nincs, csak a mutatók fluoreszkálnak. A mutatók fluoreszkaló középső része sehogysem adja ki a mintát, nincs kellemes érzet ránézni a mutatóra, valahogy sánta az egész.A szerkezet ST6, gyárilag +6-8mp/nap pontossággal érkezett, ami nem rossz.
Összességében az órát nem ajánlom vételre. A design sem áll össze, az anyagminőség és a kidolgozás is átlag alatti. Egyedül a szerkezet ér valamit az egészben, de azért meg minek órát venni? Mindegy, talán néha felveszem, egyébként meg jó lesz tartalék alkatrésznek, ha valami gebasz lenne egy ST6-tal.
Hasonló áron van pl a Pagani "Aquaracer"-klón, ami minden szempontból ezerszer jobb. És ugyanígy a tegnapi Sekarók is.
-
Breki
veterán
Indult egy új facebook csoport.
Óracsere - új és használt órák cseréje, adás-vétele egy helyen!
És mivel úgy látom, hogy itt kínai órákat és márkásabb órákat is hirdetnek ezért ajánlanám a csoport tagjainak, használják bátran. Ez nem olyan csoport ahol a parnisért is megszólnak a többiért meg kitiltanak.
Remélem ez nem számít reklámnak.
-
Breki
veterán
Ha valakinek kell gyorsan amerikából SONY elem, egy hölgy munkatársnőmnek rendeltem 11-én, ma megérkezett, tehát egy hét.
Így is hirdetik, hogy FREE FAST Shipping
-
Dr.NX
addikt
Ha leteszem a kvarc Sinobi órámat estére (vízszintesen), pár óra alatt megáll. Napközben hordva nem áll meg, megy rendesen.
Gyenge az elem vagy valami más baja van? -
válasz
pulutodurumo #13552 üzenetére
A rotor formája szabadon választott. Az ST16 és az ST17 is Miyota másolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest