Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Én pont most láttam egy videót ahol a Zafír üveget tesztelik az órán.
Meg is van
Itt a hozzászólásokban írnak egy olcsóbbat próbának.
the cheapest is probably here , will be ok?
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Vki cserélt már Benyar-on óraszíjat? És ha igen akkor van koztetek aki el is adná a lecsereltet?
-
xhege
veterán
válasz Mr.Csizmás #12812 üzenetére
De milyen pénznemben?
-
Breki
veterán
válasz balazs1022 #12810 üzenetére
-
Breki
veterán
Megkérdeztem az eladót ennél az óránál, hogy lehet-e kisebb értéket ráírni.
Ugye ez nagyon jó ár, ha jól emlékszem ez az óra 168 körül szokott lenni.Ezt válaszolta.
Hello Dear customer : Our sales of goods customers after the success of the system automatically generate order information, the information will have to buy the price of goods, this information can not be modified, and the order details will be paste in the outer packaging for customs inspection, please You understand! Thank you! Thank you for your attention. Please refer to the following chart for other customers' purchase order information
OUR using online delivery, the system has been upgraded. Package information is automatically generated based on your order, including the price is no entry to modify.Jól értelmezem, hogy ez azt jelenti nem?
Pedig olyan szép lenne ezért az árért, és még milyen Seiko-k vannak.
-
Breki
veterán
válasz [KgP].Robot #12819 üzenetére
Ìrtam korábban a megnyìlvánulásait.Kicsit sznob és orientmániás.
-
Breki
veterán
Nem is tudtam, hogy az Invictanak is van Pepsi-je
-
Bazsi101
tag
válasz pulutodurumo #12825 üzenetére
Ő csak szeretne Pepsit 😊
-
5-ös kezelő
senior tag
Carnival óra témában :
Ma voltam egy neves belvárosi szervizben, elkészült óráimért mentem. Megkértem a mestert, legyen szíves megnézni a tríciumos órám üvegét, ha van ilyen műszere. A videón látott eszközt rányomta az üvegre, és - ZAFÍR. Tehát a videó vagy kamuzik, vagy hamis / nem eredeti üveges Carnival az alany.
Tehát 80-90 dodó /+ közterhek ha nincs szerencse/ ellenében kapható egy acél tokos, tömör acél szíjas, zafír üveges, 15 db trícium csövecskével ellátott Ronda svájci szerkezetes kvarcóra.
Megírhatná valaki a tesztelőknek, ne rontsák a Suofei hitelét.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
knoxhu
senior tag
-
sandró60
addikt
Csak érdekesség képen.Jó tudom nem egészen ide való,de lehet,hogy egy páran próbálkoztatok vagy már vásároltatok erről a cikkben írt linkről.[link]
-
knoxhu
senior tag
-
Breki
veterán
válasz 5-ös kezelő #12827 üzenetére
Nagyon remeg a kezem a Nomoshoz hasonlító rendelésén.
Találtam is egy olcsóbbat.
Még e kettő között vacillálok.
Ha jól értem neked van egy. De pontosan melyik fajta?
-
wierra
senior tag
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
pulutodurumo
őstag
válasz wierra #12839 üzenetére
Ha csak 38-40mm lenne, én is rákívánnék. De igaz, hogy ezzel a kvarc szerkentyűvel "bolti" áron 50$ körül adnék érte max.
(Az hogy liciten mázlival mennyiért lehetne elhozni az más tészta.)És igaz hogy nem olcsó kínai, de két alternatíva itthonról.
Egyik meg a másik.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok.Pár napja már nálam van, de most jutottam el idáig.Eddig okés, jött velem tusolni, semmi baja.
Rubiconos rendelés[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
gfpeti
tag
Sziasztok!
Mostanában melyik Kínai márka a megbízható ?
Lényeg, hogy az időt pontosan mutassa és ne essen szét 3 nap múlva :-)Köszi
-
Demens
tag
válasz pulutodurumo #12841 üzenetére
Ugyanezt akartam írni + mechanikus. Kicsit a Heuer Camaro-ra hajaz, bár az inkább panda. Nagy kedvencem és ahhoz képest, hogy nem a legkeresettebb vintage Heuer, jó drága. (Nekem...)
-
cicur99
tag
válasz 5-ös kezelő #12827 üzenetére
" Megkértem a mestert, legyen szíves megnézni a tríciumos órám üvegét"
Írd meg légyszíves, hogy viselkednek azok a triciumos csövek sötétben, a jelzett órádban.
A Youtube videókban nem nagyon látok mintákat erre. Illetve - amiben láttam - ott nem nyűgözött le az eredmény. Lehet, hogy a kamera nem volt alkalmas erre? -
wierra
senior tag
válasz zebede #12844 üzenetére
Az órád típusa alapján keress a neten user manualt, biztos találni fogsz hozzá.
Egyébként általában kihúzott korona mellett a gombokkal lehet pozicionálni a kismutatokat."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
5-ös kezelő
senior tag
Carnival-ból H3 csöves van, a 12-es vari. 17-es meg úton. [link]
Nomos utánzatból meg Rodina 120 dodóért, + ötdodós igen gagyi kvarc.Zebede : Kalibrálni kell, keress rá YouTube-on v nézd meg a használati útmutatót, ha van hozzá.
Cicur99 : Ha rendes eladótól jön /Suofei pl. Alin/, és frissek a csövek, bőven elég a fénye mindenre. Nappal jól látod a kontrasztos számlap / mutatók miatt, sötétedés után "rásegít" a trícium, tök sötétben meg csak a trícium. Elsőre csalódás volt, mert a szemem nem állt át a világosból sötétre azonnal. De sötét szobában, takaró alatt, tök sötétben stb. teljesen jó. Gyári képek reálisak.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
Állásajánlatok