Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
válasz makkmacika #21699 üzenetére
Irhatnak barmit, az nem ugy megy. A gaz csak az, ha egz magyar ceg szopat ezzel...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
őstag
válasz Elektrosokk #21703 üzenetére
Nem fújt a kolléga az üvegből, rajta van a celofán a bontatlan dobozon?
-
makkmacika
csendes tag
válasz Freddycom #21704 üzenetére
Felbontottam, fújtam...
De!... sem az üveget, sem a dobozt, ahogy magát a parfümöt ( üveg tartalmát ) nem "gyaláztam meg"
Vagyis, úgy vélem, ez a cég sokkal inkább arra megy, hogy mentesüljön a visszafizetés alól, amennyiben kibontottad.
Csak kérdem én, mi van az esetben ha történetesen sérült vagy hibás az üveg például, vagy a porlasztó/fúvóka ?
Esetleg, ha a hamisítvány gyanúja merül fel ?
Vagy egyszerűen nem elégedett a vevő ?Ezekre mi a jogorvoslata a cégnek ?
Megjegyzem, egyik üvegen és a dobozon sem található a parfüm batch azonosítója, bár ez lehet hogy e gyártó esetében nincs .?
mufi:
Ez magyar cég, nem román ?[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz makkmacika #21705 üzenetére
Szerintem amúgy kategorizálva vannak ezek, hogy mit vesznek vissza, és mit nem. Pl. ha jól tudom, fehérneműt sem vesznek vissza, pont higiéniai okok miatt. Ennek a jogi hátterének kellene utána nézni. A találgatás teljesen felesleges. Az is lehet, hogy néhány üzlet azért veszi vissza, mert b-stock-ként újra el tudja adni, és legalább a pénzénél marad.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
őstag
Érdemes vásárlás előtt megnézni h mik a visszaküldés feltételei, mert h a notino visszaveszi, az sajna huszadrangú.
Ha sérült/nem használható, akkor természetesen visszaveszik, de az megfoghatóbb indok minthogy "mégsem tetszik".
Ilyenkor érdemes elkezdeni cigánykodni velük, h náluk vásárolod le az összeget, hátha belemennek így a visszavételbe.
-
mufi
senior tag
Parfumhaz.eu
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
pohár
félisten
fiúk és lányok, van valakinek tapasztalata a parfümbirodalommal mostanság? nagyon jó áron van náluk az Ajmal Amber Wood, SŐT, a Boss Bottled Intense EDP is, amit tavaly év végén kaszált el a BOSS, abból is van még, akkor már ezt a kettőt megvenném a hűvösebb időkre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Elektrosokk
addikt
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #21710 üzenetére
csak az Amber Woodból volt 5ml decantom, olyasmi, mint a PdM Layton, de kicsit fűszeresebb, imádom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Elektrosokk
addikt
jártatok már úgy hogy vettetek decantot és elvarázsolt benneteket az illat ? Azonnal rendeltétek az üveggel és nem hogy nem hasonlít hanem egészen más mint amit annak vettél decantban...
most csak pislogok. most bontottam ki, felfújtam és... vazze.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
r3dsnake
nagyúr
válasz makkmacika #21696 üzenetére
Én visszaküldtem easyboxba és simán elfogadták a kérelmem. Felbontott, kipróbált parfüm volt.
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #21713 üzenetére
simán lehet, hogy sok éves batchből vettél, vagy hasonló...
-
Elektrosokk
addikt
ez biztosan nem ugyanaz az illat, szerintem itt valami tévedés lehetett a dekantnál.
gondolj bele, megveszed az amber wood-ot és kiderül hogy amit kaptál dekantot az nem is az, hanem mondjuk santal wood.szerencsére notino vásárlás, de már írtam a decant eladójának hogy igencsak mgszerettem az illatot, derítse ki hogy mi az.
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #21713 üzenetére
Múltkor írtam egyszer, hogy a Montale Black Aoud-ja teljesen máshogy volt rózsás, mint a franciából rendelt minta. A 100ml-est meg a Notino-tól vettem. A Francia tök kellemes volt, a másik meg inkább szintetikus, szúrós. Biztos nem tudtak a vegyészek ugyanolyan rózsautánzatot szintetizálni...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
pohár
félisten
-
makkmacika
csendes tag
Valóban jó árak vannak az oldalon, sőt felvillanyozóan jó árak.... ( ugyanitt Villanyszerelés, a munkálatokra 5 éves garanciával.... )
Remélhetőleg nem az egyik Franciaországba tartó és lebukott szlovák furgonból vannak a parfümök
P.S. de, nem szeretnék kedély és vásárlást "romboló" lenni
-
makkmacika
csendes tag
Engem a Vivantis oldalról érdekelne a kedves és tisztelt parfüm rajongó kollégák véleménye.
Pozitív, negatív tapasztalat, vagy akár ismerős tapasztalata amit elmesélnél...
Az Árukereső és egyéb oldalakon több negatív kommentet olvastam, melyek szerint hamis parfümöt kaptak a megrendelők, illetve a vevőszolgálattal nem voltak elégedettek. -
jolti
senior tag
válasz makkmacika #21725 üzenetére
Én mindig eredeti parfümöt kaptam tőlük.
Sőt már egy kis Casio órát is vettem onnan.
Soha nem volt semmi gond! -
bluntside
csendes tag
Legjobb oud-os OLCSÓ illat ? (max 10.000 ftig?)
-
Elektrosokk
addikt
4x rendeltem onnan, az egyik parfüm szórófeje volt elrepedve de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Többször rendeltem már a Vivantisról, mindig hibátlan volt.
Más: ma reggel Gypsy Watert toltam, brutál jó, kíváncsi vagyok, hogy hogy viseli a napomat nektek mennyire volt tartós?
-
Elektrosokk
addikt
válasz tibbike01 #21729 üzenetére
sajnos nem igazán tartós, de az illat nagyon klassz! de legrosszabb esetben duplán fújod.
Notino-s visszaküldésnél mit jelöltöklmeg ? Csak kibontott vagy használt ? 4 fújás hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz makkmacika #21723 üzenetére
14 napon belül. Konkrétan másnap visszaküldtem már.
-
tibbike01
őstag
válasz bluntside #21727 üzenetére
Swiss Arabian Shaghaf Oud
-
niof
addikt
-
Elektrosokk
addikt
voltam notinoban, megszaglágsztam a gucci guilty absolute-ot. Hát, nem nekem találták ki.
-
Oistrakh1
tag
Valakit erdekelne lattafa rouge(Baccarat clone) Budapesten cserélném más arab parfümre csak 1:1-ben kb 20 fújás hiánnyal.
-
niof
addikt
válasz r3dsnake #21737 üzenetére
Hát, én már régen szaglásztam, de nekem anno az volt. Talán nem volt annyira durva, mint a Jurrah, de azért az volt.
Mondjuk szívesen kipróbálnék még 1-2 ilyen "büdös" parfümöt, kalandnak sem utolsó.
Pl: Dusita Oudh InfiniEgyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
makkmacika
csendes tag
válasz Elektrosokk #21738 üzenetére
Köszönöm válaszod a Vivantissal kapcsolatosan
Ez a Gucci volt az első Guccim, illetve a parfüm amit próba nélkül, hozzászólásokra hagyatkozva rendeltem és amit szerencsére visszaküldhettem.
Számomra nem volt benzin, égett gumi, autó műhely és hasonlóak illatú, hanem sokkal inkább egy förtelmesen erős koncentrációjú fenyő illatú takarítószer.
Olyan kissé, mint az ócska parfümkoppintások egyike...
Nem tudom, hol lehetett a gond, de ezzel Alberto Morillas engem nem győzött meg -
makkmacika
csendes tag
jolti
Köszönöm segítő hozzászólásodtibbike01
Köszönöm Néked isr3dsnake
Köszönöm válaszod, nos megpróbálkozom én is ezzel a módszerrel -
Elektrosokk
addikt
válasz makkmacika #21741 üzenetére
számomra sincs, lószag, kellemes lószag. Így hirtelen nem tudom hová viselhetném.
-
makkmacika
csendes tag
válasz Elektrosokk #21743 üzenetére
Jaja, én sem tudtam volna hova viselni, legfeljebb a toalettben és ezzel kiváltottam volna a légfrissítőt...
Többet, sokkal többet vártam e Guccitól !
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Elektrosokk #21743 üzenetére
Nekem a Guilty Absolut inkább bőrbakancs/bőrkabát szag, de semmiképp sem ló.
-
Elektrosokk
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Elektrosokk #21749 üzenetére
Nem. Nagyon szintetikus és tolakodó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest