Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Lidi saját parfümjét néztem meg, tetszettek. Kérdésem hogy valaki használja mennyire tartósak?
Tudom hogy nem egy nagy márka,
nekem általában jó tapasztalataim vannak a "saját" márkás termékekel. -
törölt tag
-
jolti
senior tag
válasz
danielgalaxy #21891 üzenetére
Akkor jól emlékeztem!
Mikor elfogyott a Man nem foglalkoztam vele, mondom majd veszek, mert már akkor is tetszett az illata, de mindig valami újat vettem, ami még nem volt, most meg már nem lehet kapni...
Nagyon hasonlít a két illat szerintem. A TF tartósabb, a Versace Man-nek pedig jobb a spillage-a.Kk831228 #21890
Szerintem is!
Imádom
De érzek valami hiányt az írásodban.
De... -
estikornel
tag
Az "új" Versace Dreamerben mennyire van jelen a dohány? Notino elég jó áron osztogatja, de fragrantikán két verzió van fent, mivel valamikor reformulálták és teljesen más illata van mint az originalnak. A két link: [original] és az [új] Kommentekben egyik írja nincs dohány, amaz meg azt írja hogy igen, rosseb tudja eldönteni melyik igaz, megkérdezlek titeket is.
Idő közben rendeltem mintát Swiss Arabian Shaghaf oudból és az Aswadból. Az előbbi esküszöm füstös főtt kukoricára emlékeztet, akárhogy próbálom.
Az Aswad pedig tényleg nagyon jó, pedig eleinte nagyon nem tetszett.
-
törölt tag
válasz
Misogi #21880 üzenetére
A Sauvage-ok közül az egyetlen ami számomra nem rossz. Azért mondom ezt, mert az alap illat tetszik úgy 5 óra várakozás után, de az "eleje" egy kissé savanykás tucatillat. Az ára értékelhetetlen. Bár nem hasonlítanak, nem azért említem de inkább vennék e L'Aventure-t mint Elixirt. Minőségben egy szinten vannak illatra kb. azonos színvonal, nem túl kellemes kezdés után tök jó alap illat. Nekem ilyen az Elixir.
Nyáron kaptam egy Douglasos ajándékutalványt, de annyival drágább minden egy jó webshpnál, hogy gondoltam várok egy akcióra. Glamour napk alkalmával gondoltam beváltom egy Mugler A Men-re, mert hasonlónak csak gyengébbnek találtam mint az Intoxicated-emet. Abban az üzletben nem volt akciós a Mugler. Jó akkor megrendelem az interneten és ide kérem bolti átvételre gondoltam. Sajnos a bolti átvételes rendelést ndm lehet utánvéttel fizetni, így az ajándékutalványt nem válthatom be érte. Jó akkor legyen egy Tom Ford az akcióban van, kérdeztem. Igen, jött a válasz, csak az most nincs ebben az üzletben.
Akkor jó lesz egy Polo Blue köszönöm.
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk #21878 üzenetére
azért nem igazán... annál jobb, tartósabb, fásabb, gyümölcsösebb
-
Misogi
aktív tag
Ma szagoltam a Sauvage Elixir-t, ez az illat valamiért kegyetlenül függőséget okoz. Szerintem zseniális.
Ti mit gondoltok róla?
Nem is szabad szagolgatnom többet mert véletlen megveszem.
-
jocoka75
tag
válasz
Elektrosokk #21878 üzenetére
Köszi szépen!
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
A NISHANE Hacivat milyen illat ? Mihez hasonlít ? Használ e vki ilyen parfümöt? Szeretnék véleményt kêrni pár sorban .
Előre is köszi! -
Gatho87
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a brasty.hu megbízható oldal? Eredetit árulnak? És tudnátok egy jó parfümöt mondani, aminek igen jó illata van és elég tartós is? De nem horror áron🙂 köszönöm a segítséget előre! -
bbdzyx
senior tag
Egész jó áron árul valaki Montale 20ml gyári fujosokat FBn. Van bármi említésre méltó a tucatnyi rózsa domináns illataik ön kívül, amit érdemes kipróbálni? Valami lehetőleg fás? Red Retiver?
Pierre névválasztásain nem tudok kiigazodni.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van olyan bolt ahol lehet venni 10ml DIOR Sauvage Eau de Parfum ami tényleg eredeti és nem "utántöltős" hanem rendes mini üvegben van.
Mivel vettem elsőnek [Armaf Ventana Pour Homme] ájuldoztak róla milyen jó Dior Sauvage clón. Nekem nem jött be, nagyon gyenge az illata és nem tartós.
Akkor vettem egy eredeti "utántöltöttet" de az is valahogy gyenge eresztés volt.
Így vennék egy ilyen mint, hogy leteszteljem a dolgot. Nekem nem jön be ez az illat, vagy egyszerűen valami gyenge utánzatotokat fogtam ki. -
Nem tudtok valami külföldi webshopot ahol lehet venni Tom Ford Plum Japonais-t? Tudom hogy már kb 1 vagy 2 éve nem gyártják. De valahol csak van még beragadva készleten…
-
artiny
őstag
Mandarina Duck Black (sima) szerintetek nagyon gagyi, olcsó illat ?
-
tibbike01
őstag
A Tiziana Terenzi parfümökről mi az általános vélemény? Milyen minőséget képviselnek? Felér mondjuk egy Nishane vagy Amouage illathoz?
-
jolti
senior tag
válasz
qwertly #21847 üzenetére
Nem, használom őket rendesen. Az én bőrömre minimum 5 fújás kell, hogy még is maradjon, meg érződjön belőle vaiami. Még a komolyabbakból is. Ebből 3 a közelmúltban fogyott ki amúgy.
A fekete Prada tavasszal, a az edt-je két hete, a Bvlgari Aqva Amara is vagy 3 hete.
Van amiben már nagyon kevés van.
Most meg egy Tom Ford Noir Extreme van úton hozzájuk.
( A Bvlgari Pour Homme Extremet nem akarja elcserelni valaki, nekem nem jött be az illata Írjon privátot. ) -
törölt tag
válasz
Elektrosokk #21859 üzenetére
Onnan senki ne rendeljen!
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Jhonny06 #21858 üzenetére
nézd meg a kontakt infót, ugyanaz.
maxiparfum.hu :
Elérhetőségeink
KIWI ENERGY s.r.o.
Na Folimance 2155/15
120 00 Praha 2
Czech Republic
Tel.: +421 907 383 366 (HE-PE:11-16 Óraig)
E-mail: info@maxiparfum.humaxiparfum.sk:
Kontaktné informácie
KIWI ENERGY s.r.o.
Na Folimance 2155/15
120 00 Praha 2
Česká Republika
Tel.: +421 915 633 060 (PO-PIA: 11-16hod)
E-mail: info@maxiparfumeria.sk -
Jhonny06
veterán
válasz
Elektrosokk #21857 üzenetére
Ez két külön bolt.
-
artiny
őstag
válasz
Elektrosokk #21855 üzenetére
Ezen az oldalon volt, de most meg felvittek az arat, miutan vissza kerult
https://www.maxiparfumeria.sk/ -
artiny
őstag
válasz
Elektrosokk #21853 üzenetére
mar levettek az oldalrol ://
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest