- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
Alátétnek Nevist használok (vállalom
), mert 950 Ft 300m, főzsinórnak még mindig az egyik legjobb ár/érték arányú zsinór HD pellet line. Tavaly vettem egy tekercs bájdömepóverfájterfédermájsztertímféder zsinórból a powerfighter-t faternak 0.22-es méretben. Tapintásra vagy az azonos méretú pellet line volt 0,16-os, vagy a PF legalább 28-as. Feltekertük az öregnek, majd mondtam neki szánom-bánom de én ezt a szart inkább elégetem. Azóta Gorillát használ. Én a távdobó cuccokon (tavaly egyszer volt bevetésen) a 0,22-es pellet line-t használom, minden más feederen 0,22 Guru Pulse line. Vékonyabban nem használok, mert kevés dobást bír, ellenben a dobástávolságot nem befolyásolja (80m 3.3-as bottal így is), vastagabb meg felesleges. Botot szarrá terhelve sem a fzs a leggyengébb elem.
Cégekhez: évek óta megemlítem mennyi osztalékot vesz ki WT, Döme. Inkább az a mérvadó, nem a bevétel, annak 80%-a költség. Talán ezért butaság parkolással foglalkozó meg bányász-társaságokat összehasonlításba belevonni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest