Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz Steady74 #45351 üzenetére
Azért az egy nem hétköznapi 3,30-as bot , az árából ráadásul lehetne 5-6 by döme lc botot venni . De viccet félretéve egyetértek veled. Sokan veszik meg a long cast botokat, ahelyett, hogy először a dobótechnikát csiszolnák egy vállalható szintre (átlag horgásznál sokkal több múlik a technikán, mint egy esetleges 3,6 m vs. 3,9 m long cast bot cserén)
Ha esetleg úgy döntenél, hogy a WC Carp botok feleslegessé váltak a "kis" Guruk miatt, és eladnád őket, mielőtt meghirdetnéd szólj majd
(#45352) DIEGO15:
A fórumpecán történt, szóval láttam többek közt én is. A 45 m-es kimért, kiklipszelt távolság simán ment a botnak, a délutáni távolságváltásnál pedig a 80 m is megvolt vele (du. a szemközti part elé dobált Tereskén Steady is)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest