- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Kelvin
üzenetére
és ebben mégis hol olvasod, hogy nem fogom betartani a szabályokat????? mesélj már pls.
nyilván nem lesz tele otthon a fagyasztó, hacsak nem vagyok Isteni tehetség, és/vagy nem lesz Isteni szerencsém....arra céloztam, hogy a hal számomra nem sporteszköz, hanem zsákmány, és ember eszik zsákmány, minden mást Te képzeltél bele....a horgászat alapjában véve erről szól(t), ahogy az is, hogy a halat feldolgozzák...és szerintem utóbbinak is helye kell, hogy legyen a topicban (vicc, hogy valakit ezért kikezdnek).
Amennyiben meg a szabályozás ellenére kevés a hal, arról akkor a szabályok tehetnek. BE FOGOM TARTANI A KORLÁTOZÁSOKAT (hátha igy megérted)
másrészt most nem értem...kevés a hal, vagy sok? vagy 20-50 fogassülő pár óra alatt kevés?
mert fentebb azt irod, hogy sajnos kevés a hal, de pár óra alatt ennyit fogsz....
és ha az emlitett véres mészárszék valós, akkor szintén a szabályozás, és az ellenőrzés a hiba.
pont tegnap beszélgettem egy cimborámmal aki régen vadászott (vitatkozott a nejemmel, vadászat Vs vadállomány), és az álláspontja az volt, hogy a Magyar vadállomány pont a vadgazdálkodás miatt kiváló (aminek egy kiséresze a vadászat...de a része!, és kellő része, hogy határon belül tartsa az egyedszámot)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Smart home kiarusitas
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Steady74