- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
fogtunder #1840 üzenetére
Nekem is "L" alak volt az első elképzelésem, vaslapos bográcstartóval kemence és grill
De a grill annyira nem fontos, abból van itthon négy
2300X3500 -as, vízszigetelt betonplaccot csináltam, úgy hogy lehet rá építeni bőven bármit. Nekem a zsalukő annyira nem jön be, inkább bontott tégla abból van itthon bőven, kicsi, nagy pecsétes és közepes pecsétes. Kaptam egy raklap cirka 600 darab gyári fél téglát, olyan 60 éves lehet és még sosem használták, halvány lila ibolyám sincs hogy annak idején mire gyártottak ilyetKis gömböcöt rakni az olyanból a legideálisabb. Én a búbját a közepes 100 éves téglából akarom rakni, az a legjobb minőség.
Ha már természetes anyagból akarod a búbját, akkor kiért nem készítés vesszőből vázat és azt törekkel és agyaggal kevert sárral tapasztod. Az olyan lesz mint a vertfal, rettentő kemény és tömör, ami nagyon jól tartja a hőt.
Van még itthon egy nagy rakás bazalt 10X10, 25X25 macskakövem és vagy 3 - 4 m² andezit kockám, nem tudom hogy mivel lehetne ezeket szépen összeragasztani. Esetleg ebből megraknám az alapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Last Epoch
- BMW topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest