- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Télre már be van tervezve két grill gyártás a haveroknak, már ide is hordták a sok rozsdás vasat alapanyagnak
lesz egy cirka hat-nyolc szeletes ami egy lábon álló vasfelniből lesz, annyi volt az extra kérés hogy a talp is felniből legyen és abba rakjak egy kis elektromos ventilátort ami rásegít majd a faszénre, ezen még agyalnom kell
A másiknak egy cirka 100 literes acél tartályt hoztak, az egyszerű lesz csak az a bibi hogy a kinai plazma vágom feladta a harcot
most keresem az utódját az alin
de így lesz időm legyártani a sütőrácsot, azt 12 -s köracélból hegesztem össze, örökös lesz mint a nyomorúság
Tavasszal meg nekikezdek a sütőszigetnek, ebből a közel kétezer darab összeharácsolt kis és nagyméretű téglából
Ráadásul a lányom is kitalálta hogy az emeletre költözik és alakítsam át neki a szobát
Szóval ha ezekkel megvagyok akkor jöhet a smóker
Tetszik amit linkeltél, ez a sok vas vas hátán a gyengémahogy néztem árban sincsenek elszállva. Egyetlen egy ami szúrta a szemem, az a "kamu szegecs" utánzat, ezen a szinten már hagyományos hőkezelt szegecscsel kellett volna összerakni a "vasat", mint ahogy a hidakat vagy a titanicot szegecselték
Más szempontból le a kalappal a srácok előtt
-
Essejó
Topikgazda
A L P H A & O M E G A🔥
hamrforge.com -
Essejó
Topikgazda
Pécs és közellakók Figyelem!
Németh Tamás:ünnepi hangulatban van – Tóth Róbert és további 5 ember társaságában, itt: Bagolyvár Vendéglő És Fogadó.18 órája · Pécs (Baranya megye)
Péntek este a strandkorlátkék ugyanebben a pózban mint a második képen fog kacsingatni Rátok,a menü az hátrébb a sorban,legelöl meg a szakállas éppen pakol befele a füstbe.
Éhesen gyertek,de ha érdekes lehet a begyújtás,a rubok,a fa témái,nézzetek be este és egy pálinka mellett elmesélem egy renitens Pokolfajzat mindennapjaival együtt mindezeket ,és megmutatom ezt a nagyon jópofa kockát is az IronBlockot,ami nekem is a kedvenc és legjobb játékszerem....#chef #bbq #beard #basszodafüsttel @ Bagolyvár Vendéglő És Fogadó -
Essejó
Topikgazda
Inkább mint egy Kamado
A kamado grill története.
Agyagedényeket az emberek évezredek óta használnak főzésre. Ezek a világ minden pontján megtalálhatók, közülük a legrégebbinek a korát a régészek több mint 3000 évesre becsülik. Ezeket az agyagedényeket tartják a kamado őseinek.
Az agyagedények a világ különböző részein eltérő módokon fejlődtek. Indiában a tandoort használták, Japánban pedig a mushikamado volt elterjedt. Ebben párolták a rizst ünnepi alkalmakkor. A mushikamado egy kerek agyagedény volt, levehető fedővel és főként Dél-Japánban volt jellemző. Ebben az időben már szeleppel is ellátták az edényeket a jobb hőszabályozás érdekében, és inkább szénnel, mint fával melegítették őket. A mushikamado a II. világháború után keltette fel az amerikaiak érdeklődését. A kamado szó japánul tűzhelyet jelent. ForrásA két amerikai márka a PRIMO és a Kamado Joe kerámia grill-, és barbecue sütők a kamado sütők csúcs kategoriáját képviselik.A lemezből készült sütőkkel ellentétben a vastag kerámia fal teljesen érzéketlen a külső környezeti hőingadozásokra, vagy szélre, 110-120 fokos barbecue sütőhőmérsékletet gond nélkül tart stabilan akár 24 órán keresztül is, utántöltés nélkül. Forrás
Itthon az erősen promótált Big Green Egg terjedt el tán leginkább.
Ha valaki ezeket túl kicsinek találja, az nézzen el a Komodokamado oldalára.
-
supercow
őstag
Ugyan nem pit meg szmóker, de Georgy KAVKAZ -t néztem egy ideig és érdekes kajákat csinál közben egészségesen tolja hozzá a saját vörösbort
Pl ez a tandoori sütős nutria
vagy a töltött káposzta tetszett.
-
Essejó
Topikgazda
Így süt a BBQ-guru
-
lemmy71
Topikgazda
Ez biztos nem lehet rossz, ráadásul én [szeretem a babos ételeket]
de ez már hasonlít egy jó kis sűrű csülkös bableveshez
Igényes ez a PIT BOX smóker is, szívesen megízlelném valami bemutatón hogy milyen is a végeredmény. Esetleg valami kóstolóval egybekötött rendezvényen, lehet velük valahol találkozni
Ha már tube-s videók akkor én is linkelek egyet. [Kadir Barcin] -t régóta figyelem, tetszik amiket csinálgat, pár éve jártam azon a vidéken és volt szerencsém megkóstolni egy két hegyi faluban a helyi ételeket, annyit mondhatok hogy az 5 csillagos ottani szállodai éttermek és a hazánkban megkóstolt török kebabosok a kanyarban sincsenek ahhoz amit ott az ütött kopott tűzhelyen készíttetek -
Essejó
Topikgazda
Még egy kis PIT BOX-os sütés
-
Essejó
Topikgazda
BBQ PIT BOX szekrényszmóker
-
Essejó
Topikgazda
Egy kis Pork Belly? Reggelire vagy vacsorára?
-
Essejó
Topikgazda
Nincs olyan, hogy valamiből nem lehet BBQ sütőt fabrikálni!
Azt még nem tudom, hogy hogy fér majd el a teraszon, de kell egy ilyen!
Egy kis Barkács ötlet, hogyan lehet egy Gömbgrillből hegesztés és flexelés nélkül tökéletes mini Szmókert készíteni:Pár kép, ha meg akarjuk a koszttal lepni a haverokat
És egy igazán jó hír mára: egy portugál kutatás szerint jelentősen csökkenthető a BBQ-val járó egészségügyi kockázat, ha sört is használunk a receptekben! Hát azt hiszem, hogy ez egy könnyen tartható javaslat! Kiegészíteném - A Pit Masternek is jót tesz némi Serital.
-
Agent T
tag
Igen, a hőtartás az még nagy kérdés eddig csak nyáron használtam. Az a tervem, hogy ha beállnak a mínuszok, próbaképpen begyújtom, és megnézem, hogy mennyire lehet benne tartani a 120 fok körüli hőmérsékletet. Abban bízom, hogy több tüzelőanyaggal valamennyire lehet ellensúlyozni a dologt. Ha nagyon reménytelen, akkor megvárom a tavaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest