Aktív témák

• tr00p3r
    addikt

Üdv kollegák és kolleginák!

A hétvégén remélem minden tekert ebben a szép időben!

Én vasárnap Törökmezőn voltam a családommal egy kis kiránduláson. Egész jól bírták a gyerekeim is, igaz nem volt nagy túra. Aztán át mentünk kocsival Magyarkútra ebédelni.

Aztán du haza és én még elmentem Gödről Vácra. Volt is kaland rendesen. Felsőgödnél, a halasnál, egy 10 év körül fiú elesett a lejtőn. Odamentem segíteni neki, mert a szülőket sehol sem láttam, ő meg nagyon sírt. Felsegítettem a bringáját, addigra már apuka is előkerült. Mikor szálltam volna vissza a nyeregbe, észre vettem a jobb cipőm talpán egy akkora, krémes, kutya szart mint egy Robur kerék. Marha jó, én segítek aztán szarba lépek. Megpróbáltam letakarítani, kevés sikerrel. Tekertem hát tovább, húztam magam mögött a szarszagot. Elértem Vácra, ahol természetesen tele volt gyalogosokkal a kerékpár út. Naná, hogy nekem kellett őket kerülgetni, ahelyett, hogy ők andalognának a 3,5 méterrel arrébb lévő sétányon. :(( Elmentem a révig, ott ittam és vissza ugyanazon az úton. Persze megint előttem 2 "barinő", a baloldali egy "csivavát" enged maga előtt egy "damilon". Na mondom magamban, jó majd én kerülök a füvön ne fáradjatok. Annyira nem figyeltek, hogy a kis dög balról-jobbra behúzott a kerékpárútról a fűre. Pont a kerekem elé/alá. Hát rá is mentem a lábára. Nem értem az ilyen embereket! Mi a p*cs@ért nem lehet a sétányon sétálni??? Aztán voltak persze olyan "vasárnapi-jóidő bringások" is, akik persze a kerékpárút kellős közepén állnak le "dumcsizni". A másik amit utálok: kerékpár úton kutyát sétáltató gyalogosok. Nem félek alapjában a kutyáktól, a családban is van és imádom őket, de van 1-2 idegbeteg 4lábú, amelyik vagy nem figyel és hajszálon múlik, hogy nem ütöm el, illetve az amelyik hirtelen betámad amikor már majdnem elmentem mellette.
    Amúgy jól esett a tekerés és úgy tervezem, hogy a 7végén ismét kimegyek Törökmezőre, de ezúttal bringával. Ha valaki csatlakozna, szóljon.

Aktív témák

Hirdetés