- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
detroit17 #46171 üzenetére
én nem adom fel, csak a múlt vasárnapomat (amikor tudtam volna menni) elrontotta egy csomó szombati sör
azóta meg nem volt időm
ezért is várom a hétvégét, csak ne essen semmi (rimánkodós smiley)ha mégis ene, akkor nekem is valami gyaloglás, mert nem zárkózunk be a szobába, csak mert nincs verőfényes napsütés...
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
detroit17 #44519 üzenetére
"a 200km-t is megcsináltam a tokaji heggyel együtt, ez meg csak 100-al több"
Ez nem hiszem, hogy egyszerűbb, mint aminek hangzikszemély szerint 100km-t se tekertem még egyszerre.
#44520 Ariadne:
én 50km alatt képes vagyok teljesen eléhezni
még úgyis hogy előtte bekajálok.
-
Ariadne
őstag
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #44466 üzenetére
Itt igazából outival nincs sok látnivaló.
Na jó, a város, de a közlekedés katasztrofális. Út minőségéről nem beszélve.
Csak kiábrándítana. Biztos egész más lenne itt mint ott.Én pedig arra gondoltam, hogy egy találka félúton majd ha jó erőbe sikerül magam ráznom?
Na jó, mégse.
Elég beteg táv.
[link]
Ez pedig autópályán! Mellékutakon ez simán 300 km felett.
Szerintem inkább ne...
Ha meg már itt vagy, akkor Zalaegerszeg a következő állomásod, nem? -
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #44429 üzenetére
Voltam futni.
Rájöttem, hogy futással gyorsabban lehet állóképességet növelni, legalábbis így gondolom.Csak futásnál más tartományok vannak.
Állóképesség növelésére az aerob zónában kell futni, ami futók szerint 75-90
Ha érdekel a dolog, olvasd el ezt.
Én 3 erdőkört tettem meg, 80%-osan (neked nem írja a bpm mérőd mennyi %?), hát futáshoz eszméletlenül kell a tüdő.
Alig kaptam levegőt, el kell kezdenem futni a több levegő érdekében, de elsősorban az állóképesség érdekében.Ma valahogy jól esett a futás, attól függetlenül, hogy anno 2-3 éve gyűlöltem futni.
Most már rendszeresen fogok mikor nincs időm paripára ülni."szerintem kell is huzamosabb ideig benne tekerni."
Aerob zónában?Kell, de mikor, milyen célból?
Növelni az aerob zónát, vagy kitolni? -
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #44407 üzenetére
Ezeket az adatokat honnan szedted?
Csak tudni szeretném, mert én semmit nem találtam ami ilyen adat lenne.Aerob zónában mennyire jó dolog huzamosabb ideig tekerni?
Gyorsabban fárad az ember, vagy mi?Hazafelé a buszon látom 23 C fok van kint.
Gyors ebéd és megyek futni (a változatosság kedvéért). -
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #44401 üzenetére
Egy kérdés.
30 km/h-s átlag milyen pulzussal?Mindenki:
Ez valós?Vagyis a max pulzusom 50-60%-a az alapozás?
Aerob zónában mikor lehet edzeni? Soha?Akkor magyarán a max pulzusom ha jól kihajtom magam, eddig ha jól emlékszem 205 bpm volt nekem a max.
De ehhez nem kellett terheléses teszt!?Szerk.:
Itt egy másik.
Az alapozási tartományom 132-147 között lenne?Segítsen valaki pls!!!
-
rétisün
veterán
válasz
detroit17 #43712 üzenetére
én is idegeskedhettem volna ma, mert elindulás után azt vettem észre, hogy nem mér a flight-deck az égegyvilágon semmit....mutatja az órát, meg a fokozatokat, de mérni nem mér semmit (most, hogy hazaértem, ki is nevettek egyből, hogy azt se tudom, mennyit mentem)
de ilyesmin aztán nem fogok idegeskedni, itt a bikemap, gmaps pedometer, aztán mindjárt jól lemérem, hogy a 120-as saccolásom mennyire pontosna jó, az is igaz, hogy neked azért nem árt a pulzusmérő, ha már versenyzel is, de ilyenért akkor is kár idegeskedni.
-
Jofi81
őstag
válasz
detroit17 #43723 üzenetére
A nadrág 3500, a kesztyű 1500, a kabát 3000. A mez 2500 lett volna.
Szerintem jól néznek ki. A nadrág sima fekete, kabátból van fekete vagy kék, kesztyűből is, mezből meg többféle. Amennyire meg tudom ítélni, elég jó anyaguk van, más az eleje, meg a háta, gondolom a szélállóság miatt. De nem nagyon van összehasonlítási alapom, ezek az első ilyan ruháim.
-
törölt tag
válasz
detroit17 #43416 üzenetére
Szeretnék már én is ilyen formában lenni.
De persze ma is esnie kellett.Egyébként bizonyos tekintetben megszívtam a monoblokkal meg az új hajtóművel, ugyanis elöl kis tányér, hátul legnagyobb, és második legnagyobb is keresztbeváltás!
Az előírás szerint 107-es tengelyhosszú középrész kellene, de azt nem lehetett betenni, így maradt a 110-es. De nem hiszem el, hogy 3 nyamvadt mm miatt már keresztbeváltás az elöl kicsi-hátul nagy kombináció is.Főleg úgy nem, hogy az előző hajtóműnél szintúgy 107 mm-es középcsapágy tengelyhossz a javasolt, én 115-össel használtam (ezt máig nem tudom, hogy), és csak a szokásos elöl-hátul nagy (+ második legnagyobb), elöl-hátul kicsi (+második legkisebb) volt a keresztbeváltás.
Kicsit azért illúzióromboló, hogy hátul most már a két legnagyobb fogaskerekem csak dísznek jó.
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #43256 üzenetére
Gratulálok! Szép teljesítmény, jövőre még jobban fog menni, ha így folytatod.
Én nagyon elcsesztem az alapozással 2 éve mikor kezdtem bringázni.Veszek szobabiciklit és azon fogok télen alapozni, de betartom a szabályokat.
Lefelé teljesen bele kell passzírozódni a kormányba és szélárnyékot keresni egy nagy tömegű ember mögött.
De komolyan!
Súlyánál fogva gyorsabban megy lefelé és ha jól belapulsz, akkor szélárnyékban lehetsz Te is olyan gyors. -
Xantomas
őstag
válasz
detroit17 #42963 üzenetére
Nekem egy tél után, amikor végig csak farmerben bringáztam, tavasz elején már kattogott a térdem.
Visszahül az izület, csökken a vérellátása a környező szöveteknek, a porcfolyadék sűrű lesz, mint mikor nagyon ki vagy száradva, és így jobban kopik a térded. Rosszabb esetben fel is dagad az egész izületi tok. -
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #42891 üzenetére
Feléd valami valami ponyvát feszítettek ki, vagy mi?
Itt egész nap esett az eső és ahogy néztem az időképet szinte mindenhol ilyen volt az időjárás.Ezt pedig most találtam az időképen.
A világ legdrágább bringái -
rétisün
veterán
válasz
detroit17 #42781 üzenetére
végre egy outi a topikban, gratula az új bicajhoz! jól nyomod, a ~30-as átlag már egész jó, nem?
azt már nem is mondom, hogy itt mifelénk majd egész nap esik, szóval még külön jó neked, hogy ki is tudtad próbálni az új bicajt. ez akkor már saját? most aztán majd lesz mire költeni, mindig lehet találni valamit, amivel le lehet faragni pár grammotde ezt csak úgy hallottam
venember83, tekeyard: tessék csak outizni
(persze ezzel az erővel nekem is mondhatnátok, hogy én meg akkor montizzak)
-
dqdb
nagyúr
válasz
detroit17 #41752 üzenetére
2,1 km
Ez alapján telepítsd fel a MapSource-ot turistautak.hu-s térképpel, és tudsz szépen tervezgetni távot és szintet magadnak.
amargo: hogyan lehet meggyőzni a MapSource-ot, hogy az útvonal adatainál mutassa a szintkülönbséget is? Szintrajzot szépen rajzol, de az útvonal tulajdonságainál az elevation oszlop mindig üres.
-
fpeter07
veterán
válasz
detroit17 #41398 üzenetére
Nálunk 2 km vagy kicsit feletti hosszúságú hegyek vannak. Szépen ráérősen 9-10 között tartva a tempót nem fáradok el (annyira).
Egyszer 14%-oson csillagokat láttam a tetején, az nem volt kellemes.Szép volt! Vagyis nem szép hanem jó.
Tegnapi utam: 11km 44 perc alatt mennyire jó teljesítmény?
Eső után jó volt bringázni.
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #41405 üzenetére
Maxell elem és nekem már pár hónapja benne van, lejárati dátum: 2017-12
A postázás fillérek.
115Ft elsőbbségivel. 90 Ft simán.
Úgy tolom, ahogy szoktam.
Nem számolom mennyit megyek 1 héten, mert én eddig akkor mentem, mikor kedvem volt outizni, az pedig elég ritka volt. -
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #41402 üzenetére
Levezetőt soha nem megyek, csak bemelegítőt.
Tegnap előtt 100 km volt a bemelegítő, előtte 70 km, most a következő lépcső 160 km lesz Bp-Gyömrő-Monor-Csévharaszt-Pilis-Káva-Sűlysáp-Kóka-Dány-Boldog-Vácszentlászló-Gödöllő-Kerepes-Bp
Ez így ~160 km.Majd ez után lesz az érdekes, nem fogom tudni, hogy kombináljam, hogy meglegyen a 250 km.
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #41401 üzenetére
3V-os CR2032 elem kell bele?
Nehogy órás boltban vegyél elemet!!!
2 db-ot 1000Ft-ért sózott rám, visszamentem és visszaadtam, visszakértem a pénzem és elmondtam a véleményem.
5 db-ot vettem 1000Ft-ért (Made in Japan), hihetetlen milyen lehúzás az órás..
Írj PÜ-ben egy címet, megbeszéljük, ha kell, tudok küldeni ilyen elemet annyiért amennyiért vettem.A legjobb, hogy nekem az áttételem gyakorlatilag nem enged 11-12 km/h alá mennem, ez a legkissebb sebesség amit lehet vele menni.
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #41398 üzenetére
Miért offba írod?
Jó lenne ilyen elszántsággal tekerni, mint Te, én már 100 km aszfaltozástól szét unom magam. Egy kis elszántságot nem tudsz kölcsön adni?
Nem baj, jövő héten akkor is rám erőltetem.
Direkt úgy indulok el, hogy ne tudjak rövidíteni.
Jövő héten nekem is 150 felett kell teljesítenem, ha fejlődni akarok, és minimum 2x 250 km-t kellene tekernem, hogy utána lévő héten menjen. Nehéz lesz rászánnom magam...
Te síkban mennyit km/h-t mész?
Még mindig tartod az alap pulzusod, vagy teljes erővel tekersz?
Én elkezdtem alapozni, így normál pulzus mellett 27-30 körül megyek síkban alap pulzussal. -
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #41274 üzenetére
Az szép, akkor igen jól fejlődsz. Ne izgulj már, hát csak most kezdted szinte, nem lehetsz azonnal első mindenhol.
Van kitartásod, remélem nekem is lesz most már az elkövetkező napokban outizni, csak írják itt a többiek is, hogy mennek, mert akkor nagyobb kedvem van nekem is menni.OFF:
Jajj, de örülök, hogy a 21. században élek, nem valami őskőkorban, tök ingyen elfaxoltam az elszámoláshoz szükséges papíromat az iskolaszövetkezethez, csak egy internet és egy scenner szükséges hozzá és meg is van.
PamFax-al nyomtam át.
Mehetek a mai edzőkörömre! -
rétisün
veterán
válasz
detroit17 #41260 üzenetére
innentől számolva...vagyis már 76 km-el több, most értem haza.
ludsimon: úgy néz, ki 15-én befigyel majd némi macskajaj
de azért ezt addig még megbeszéljük, mert egyébként benne vagyok, másrészt múlt vasárnap is eléggé másnap volt....aztán mégis meglett az a ~120 km....
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #41260 üzenetére
Veled mi a helyzet, megy már a sprint?
Nem nagyon írogatsz magadról, pedig már lehet bent vagy a legjobbak között.
Mennyit tekersz mostanában?Más:
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Ezt a térképet szeretném valami úton, módon a telefonomra feltenni, Garmin, illetve Google Maps is van a telefonon, meg Ovi Maps is, de nem tudom, hogy lehetne feltenni a telefonra. -
Xantomas
őstag
válasz
detroit17 #41071 üzenetére
Ez mennyire olcsó számodra? Bringaland
Olcsóbb nem nagyon van. Ha szitázással után gyártatod, az sem olcsóbb, viszont a egy korábbi évi szett (mez + gatya) megvan egy 20as-ból.
Titán sportban spec van néha használt mez Budapest, Kresz Géza u. 29.
Valamint van még egy second hand sportruházat bolt a Pozsonyi út elején, a körút felől, ahol az állványok kezdődnek. Soex és Triatex feliratok vannak a bejárat felett. Címet nem tudok. Egyszer voltam ott, de csak szétnézni.
Ha Tourosat nem is, de más használt csapatmezt tuti találsz ott. -
Bikeman
aktív tag
-
rétisün
veterán
-
törölt tag
válasz
detroit17 #40538 üzenetére
Milyen áttételben volt ez a fordulat?
52/11-ben?Engem ma a busz kergetett meg jól hazafelé menet, na jó, mondjuk soroksári úton még szép, hogy beér 3 megálló után, mikor kettőnél "elfelejt" megállni. A gázpedált nyomni könnyű.
Időnként egyes barom állatok egyébként ki is szólnak "buzdításul" a mélynyomótól dübörgő autóból, meg mutogatnak... Nagy tudomány kell hozzá.
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #40476 üzenetére
Hát rabolni nem fogok, valahogy teljesíteni kell a bringás vágyaimat.
Igen, munka. Most a Fogarasi útiban, ma is 3 ismerőssel találkoztam.
Komoly.
Meg egy nagyon, nagyon jó fej kasszással voltam, ráadásul új kasszába ültettek egy középkorú férfi mellé.
Megvolt életem legjobb munkanapja, elbeszélgettünk a Linuxról, meg, hogy XP alatt megy a Tesco kasszája 1GHz-es és így is a hülye gép írom be a 10 000 Ft-ot, tudom, ennyit ütöttem be, erre csak 1 000-et írt be, nyomom a nullát.... 100 000 Ft lett belőle.Észrevettem időben. Hülye Windows.
Semmi grafikus felület, dosos ablakok és 1 GHz+XP-n szaggat, fagy.OFF vége pár napig.
(#40477) Dirtyz:
Köszönöm!(#40479) amargo:
Tudom nagyon jól, hogy nem sértésnek szántad.
Egyébként ott éheztem el, szerintem ez így 'normális' bpm volt.Süllyedés mérés mennyibe kerül, vagy ez nem fizetős?
Hogy lehet rá edzeni?(#40480) rétisün:
Wattafukk?A Scottra minek vennék kulacstartót, mikor már rég vettem?
Le vagy maradva.
A Neuzer kapott.
Dirtyz ajánlotta, mondta nekem, hogy neki verseny közben a helyén tartja a kulacsot és merev bringára az ilyen ajánlott.(#40481) Meme:
Pénz (spórolni kell), ruha, bringa hiányában idén biztos kimarad a 24h.(#40485) Ariadne:
Ezen semmi gumit nem látok amit linkeltél.
A Dirtyz félében bízok inkább, lehet elfogult vagyok, de Dirtyz Mester jót ajánlhat. -
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #40456 üzenetére
"hogy hogy bírok menni
monotonon, nem tudom elunni
magamat közbe még sose volt
olyan szerencsére"Én életemben egyetlen egyszer nem untam magam outin, mikor kboy, szikével összefutottam és ilyen 30 feletti sebességgel emelkedőnek, villámlás, eső közepedte, nagyon komoly volt, az volt az első és talán utolsó aszfaltozásom amin rendesen fent volt az adneralinom.
Más:
Tényleg! Felmerült a mostani tekerés közben, hogy lehet hiperaktív vagyok (like as Xantomas), mert mikor megkérdezték rendben vagyok e Dirtyz-ék a tetőn, akkor csak ennyit, "igen jól vagyok, 145 bpm."
Amargo nem bírta magában tartani, kuncogott egy jót rajta, hogy nekem ez a rendben.
Lehet?
Vagy még a fiatalság miatt ez nekem normális?
A meglepő, hogy 180 bpm mellett tök jól bírom huzamosabb ideig (két óra biztos), mikor más meghal.
Lehetséges a hiperaktívság? -
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #40450 üzenetére
"eddig nem a sebességért voltál oda??"
De. A sebességért, de nem az aszfaltozásért, én személy szerint az utolsó pár hónapban már nagyon untam az aszfaltozást, hiába másztam, semmi izgalmas nem volt benne. Volt szép táj, pár emlékezetes pillanatok, de mégse terep.
Terepen annyi emlékezetes pillanat van 50 km felett, hogy garantáltan alig bírsz visszaemlékezni olyan pillanatra ami unalmas lett volna.Ellenben a terepezéssel, tele van izgalommal, meg sebességgel lefelé ha rendesen megeresztem.
Ezt beszéltük, hogy hihetetlen Te, hogy bírod ennyire szellemileg, hogy vagy képes menni, menni, menni, monotonon, egyhangúan. Nem semmi milyen szellemi erőd van Neked legyőzni az unalmat, nem tudom, hogy űzöd el, de elismerésem!
Terepezés az igazi részemről, felfelé-lefelé technikás, lefelé plusz egy kis adrenalin a sebesség miatt, az az igazi.
Ettől függetlenül jó edzésnek az aszfalt. -
ludsimon
veterán
-
Ariadne
őstag
válasz
detroit17 #39553 üzenetére
Gratula, megy ez neked.
Kíváncsi vagyok azért, hogy miben volt furcsa a montizás, miben érezted, hogy könnyebb, mint az outi és miben nehezebb? És mi az, ami miatt neked az outi jobban tetszik?
Csak azért érdekel, mert mivel ez neked most volt új dolog volt, ezért tényleg elfogulatlanul látod, pontosabban outi irányból elfogultan, és ez érdekes.rekid: Jó ötlet, akkor úgy találjuk ki a kört, hogy a mászás része főleg aszfalton legyen, úgy könnyebb, meg legyenek benne szép helyek, mert úgy meg jó.
Vagy egyenesen felfogasozunk a Janihegyre...
De azért az talán mégiscsak durván light lenne ilyenkor.
-
fpeter07
veterán
válasz
detroit17 #39410 üzenetére
Én ebben az évben ~760 km-t mentem, nem kapkodom el.
Voltam a városban egyet cikázni, az eső eleredt, de kibactam vele és mentem tovább, ma nem rontja el a biciklizésem.
Szép látvány ahogy a napsugarak megvilágítják a vizes gumit, miközben felülről nézed, ahogy köpködi előre a gumi a vizet.
-
KaraDani
addikt
válasz
detroit17 #39295 üzenetére
Dehogynem, mért ne lenne értelme, az embernek néha feszegetnie kell a határait, és ez egy teljesítménytúra volt, hol máshol? Velencén kb mindenki többet ment közülünk, mint amit eddig életebén ment egyszerre. ( a hajnalban érkezőkre értendő) Én is mentem összesen 220 km-t aznap, előtte a legtöbb 125 volt. Akik elindulnak egy race across americán, azok se mennek folyamatosan napi 400-500km-t 10 napon keresztül előtte...
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #39295 üzenetére
"szerintem semmi értelme nem volt 256km-t menni "
Erre hadd ne válaszoljak már....
Szerintem ha Te ott lettél volna 10 kör alatt nem állsz meg....
Én is csak a térdem miatt...Az első 100 km-ben teljes nyomatékkal tekertem, teljesen felváltva 52/13, 15 között mentem.
Aztán rájöttem nem lesz ez így jó, vissza is kapcsoltam 3 sebességgel. -
Ariadne
őstag
válasz
detroit17 #39241 üzenetére
Gratula, nagyon ügyes vagy, és sokat dolgoztál érte kitartóan eddig is, csak így tovább!
Még pár év, és azt írod majd ide, hogy nézzük a Eurosporton a Tour de France-ot, és majd integetsz nekünk.
mod: És igen, megerősíthetem, hogy én is örülnék, ha összefuthatnék veled, és még biztos vagyunk páran, szóval szólj, ha erre jársz, elmegyünk szurkolni.
Nem semmi a kitartásod és a türelmed, amivel még egyedül feledzetted magad idáig...
-
dqdb
nagyúr
válasz
detroit17 #39241 üzenetére
Jó olvasni, hogy a lelkesedésed és kitartásod meghozta az eredményét. És csak fidiget tudom ismételni: mindent bele!
Ha legközelebb Budapest vagy Zalaegerszeg közelében van versenyed, akkor szerintem írd be előtte a topikba, mert biztosan van néhány outis és nem outis, aki szívesen találkozna veled.
-
rétisün
veterán
válasz
detroit17 #38866 üzenetére
régóta bicajozok, és két éve, augusztusban raktam össze az első outi kormányos bicajomat, amolyan barkács cyclo-crosst, kiváncsi voltam milyen egy ilyennel menni.
aztán került hozzá normális cyclocross váz, aztán outi villa, aztán a vége az lett, hogy összeraktam ezt a mostani bicajom. (előtte átmeneti jelleggel (ez egy hosszú sztori, asszem írtam róla korábban) volt egy ilyenem is)
ez volt márc. 29-én, azóta outizok (vagy inkább a merida óta), meglehetősen hobbi szinten, ezért mondom, hogy eléggé koca outis vagyok, mind a távokat, mind a sebességet tekintve.venember83: de szépen megmondtad
de én inkább "legkényelmesebbnek" hívom, jobban hangzik
-
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #38856 üzenetére
Nana!
Tiltakozom!Lehet terepezni és outizni is külön-külön!
Én is először azt gondoltam, hogy a kettő lehetetlen, de bizony felvilágosítottak, hogy a nagy terepesek is outiznak télen, szóval lehet művelni a kettőt!
Rekid! Ne hagyd magad becsapni!
Én is belefutottam majdnem ebbe a hibába, csak én a monti felé, de nem szabad ilyenen gondolkodni. Nagyon, de nagyon megbántam volna most, ha eladtam volna.
Kell két, esetleg több bringa. -
rekid
addikt
válasz
detroit17 #38856 üzenetére
Lehet nagyobb oromel taposnam a pedalt ha a kilometerora nem 30-35 öt mutatna hanem 50-55 -öt. De maszni is jo erdoben megjobb gondolom.. Követekzö az lesz hogy kimegyek erdobe es ott meglatom milyen..eddig ugye nem volt alkalmam most meg ugye sok hely eletveszelyes volt
-
amargo
addikt
válasz
detroit17 #38354 üzenetére
Ma én is tekertem egy jót a Velence x10.
Xantomas-al indultunk, de elsőnek a óramutató irányának ellentétes körrel, mert ott kapásból még az elején leküzdi az ember a dombokat. Viszont a másik oldalon olyan szembeszél volt, hogy a következő kört már rendesen kezdtük. Viszonylag hamar beálltunk egy bolyba, ahol akkor még 3 outis volt, meg mi. Mivel látszólag nem voltak dombi ivadékok ezért a dombon már csak 3-an maradtunk, addigra már összebeszéltem a sráccal, hogy a következő körökben is a dombok nagyrészét vezetem majd. Erre sajnos egyiknek a tetején (Sukorónál) egy drága nagymama úgy gondolta, hogy a 10m levő bringások még messze vannak, így kikanyarodott elénk, ami még nem is lett volna gond, de így én a kocsi jobb oldalához kerültem, pechemre egyből állt is félre, mert ott lakott.. engem nem vett észre már csak az outi-s srácot, amint ordibál Vele (szerencsére nem rongyolt át rajtam áldom is érte!). Így részemről lett egy nyeregszakadás, egy nyereg pálca ferdülés és egy hajtókat összegyűrése. Tanulságot is levontam, ha egy bizonytalan autós kanyarodik ki, a jobb oldaláról menekülni kell. Bevallom azon filóztam, hogy a néni most mit is akar? Mert még pont láttam a jobbra indexet, de nem tudtam mire vélni, én 30 feletti sebességgel, Ő 5-el gurul és itt bizony ezek alapján inkább fékeznem kellett volna és elhúzni balra.. bár akkor meg a srác rongyol le, nem tudom majd Xantomas véleményére kíváncsi vagyok, mert Ő látta az eseményt hátulról.Viszont, eddig a pillanatig olyan átlagot mentünk, amit én eddig még soha. átlag pulzus 170
Max pulzus 187
átlag sebesség 30 (a baleset előttig 32-33 volt)
200m szint
56 kmÉs igen a szélárnyék nagyon jó dolog!
Délutánra terveztem egy hegymenetet, de holnapra marad (sajnos a térdem is kapott egy kis ütést és még megfigyelem)ludsimon-nak meg egy iszonyatos nagy piros pont, amikor eljöttem már a 7. körén volt!! Kíváncsi leszek a beszámolójáról.
szerk:
Természetesen a többieknek is! -
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #38127 üzenetére
Ezt most tudnom kéne?
Nem szoktam én ilyeneket számon tartani.Össz km-t se tudom mennyi van a Scottban, csak ha megnézem a térképeket.
A velo 8-at már párszor sikeresen reseteltem.
Meg gagyi, mert nincs autostop funkció, inkább a gps-t nézem.
Egyébként feltöltés után a sports tracker oldalra néha elég cifra adatok jönnek ki, mikor a telefonon még pontos volt. Én ilyenkor törlöm a workoutot és még egyszer feltöltöm.Egyébként tudom mi baja a Sports Tracker-nek!!
Tiltva lett az új 2010-es verzió, a régivel sikerül feltölteni! -
ludsimon
veterán
válasz
detroit17 #38107 üzenetére
Helyesbítenék, elkezdtem a nyári tervezett 'feledzem magam' részt, ez már új fejezet.
Jön a nyár és komolyan gondoltam amit mondtam.
A céljaim, a biciklik és a több mint hobbi összetalálkozott.
A végeredmény a versenyszellem, a sok km, és a brutális szintek teljesítése.DopeBob:
Attól függ.
Ha nagyon száraz, poros az idő akkor elég 50 km is.. Esőről meg nem is beszélve elég 5 km is, hogy kimossa egy megfelelő mennyiségű eső. -
Bikeman
aktív tag
válasz
detroit17 #38065 üzenetére
Pl. ezek:
Ha MTB-s pedállal is akarod esetleg használni,akkor ez tudja.
Nekem ennek a régi verziója van, az R60-as nagyon jó, merev cipő olcsón.
Ha csak SPD-SL-hez ill. LOOK-hoz keresel, akkor ezek:
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ARH7 Rtx 3050TI 4 gb ,garanciális hibátlan laptop
- Xbox Series S 512gb gari&rengeteg gari/ csere le-fel / beszámítás nézz be!!!
- Dell R740: 2x Intel Xeon Gold 6148, (40/80T 3.70GHz), 384GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H740p 8G, ÁFÁs
- Vampyr, Resident Evil 2 díszkulcsok
- Apple MagSafe töltő (1 m) USB-C eredeti
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest