Hirdetés
Aktív témák
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #19649 üzenetére
Ez nem semmi.
Múltkor nekem is volt hasonló, de szerencsére csak két defekt egymás után, viszont mindkettő a szelep mellett. ott ér körbe a felniszalag és vszínűleg oda csípődhetett be... de most már folttal megerősítve jól bírja, a balcsit is körbementem veleA remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Meme
aktív tag
felniszalag esetleg?
marhára nem érdekes, ha normális van benne, de az esetek 90% szar minőségű van benne.
és ugyebár, ha pár tized mm hézag van a szalag és a küllőfurat között, akkor kivágja.Szevasztok bogyókák!
-
Xantomas
őstag
Nekem hasonló móka után anno elpattant az agyam. Cseréltem felniszallagot, kilyukadt, cseréltem belsőt, kilyukadt. Cserélem külsőt, kilyukadt. Szétkaptam a kereket, Polír papírral végigfutottam a felni belső részén, újrafűztem, kilyukadt.
Agyat kivettem, felnit 5 kilós kalapáccsal vertem szét a betonon, régi belsőt, külsőt felgyújtottam.Mai napig nem jöttem rá mi volt a baj. Két féle gumileszedőt is használtam, szóval nem az volt a ludas. Azóta soha nem volt ilyen, pedig már építettem jópár kereket.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #20780 üzenetére
Viszont egy sisak talán megmentette volna azt az elütött fickót, a híradóban mondták, h fejsérülésbe halt bele. A szintén nemrég hasonló módon, 90 km/h-val elütött versenyző srác gerinctöréssel túlélte, mert volt rajta sisak, azt írják, teljesen fel fog épülni. De sisak nélkül, hát, szerintem jópár százalékkal csökkenek az ember életesélyei egy ütközésnél...
Persze ettől még nem csökken az autós felelőssége. Csak úgy gondolom, h ennyit mindenki megtehet saját maga és az otthon őt váró családja miatt, a mások hülyesége ellen, h felveszi azt a sisakot. Azzal is meg lehet halni, de legalább nagyobb esély van a túlélésre.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
rii
nagyúr
válasz Thulcandra #20780 üzenetére
én már nappal se merek menni, pont azon emberek miatt, akik szeretnek, és esedezve könyörögnek, hogy ne kerózzak BP-en, meg ne is motorozzak (na ez nincs), hanem ha ki akarok mozdulni hozzájuk 20 km-re, vidérke, kocsit vegyek
mit ne mondjak ... nem'tom említettem-e, hogy a múltkor a saját sávomban meglőzött egy kamion? (utálom ezt a smiley-t, de most muszáj...)
érted ... én és egy kamion egy sávban , ahol van az az egy felvezető sáv, és nincs balról neki semmi, csak a szalagkorlát. tolt ki a jobb oldalról jövő 3 sávos útra, ahol meg jöttek 80-90-el.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #20833 üzenetére
klikk, új erdőtörvény, 92. §. Az erre kijelölt út a kerékpáros jelzés, a normál turistaút nem. Még itt a topikban is volt olyan emlékeim szerint, akit megbüntettek. A DH-sokra különösen utaznak, de sima túrázó ismerőseimet is megbírságolták már, normál turistajelzésen, igaz különösen védett természetvédelmi területen volt az ösvény. És tényleg semmit nem tehetsz ellene, törvényben van, hogy tilos... Jorus feljebb írta, hogy talán most indul valami változás, és újabb utakat jelölnek ki.
mod: Akik bírságolnak, azok egész pontosan nem is erdészek, hanem erdőőrök, nem tudom a pontos elnevezésüket. Mindenesetre hatóság, és helyszíni bírságot szabhat ki, ha nem tudod kidumálni magad.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #20849 üzenetére
A válasz egész pontosan az, hogy ez a kerékpáros jelzés (lehet kék, piros, sárga és zöld), ezen lehet egyedül legálisan menni, sima turistajelzésen nem és jelöletlenen sem. Persze ez a gyakorlatban betarthatatlan, csak jó tudni.
mod: Apropó, egy környékbeli xc-s kolléga blogja (egyik csapattagunk a 24h-n).
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #20856 üzenetére
Ha arrafelé nem szoktak bírságolni, akkor ott mész, ahol kedved tartja. Ezt inkább azért jó tudni, hogy ha véletlenül erdőőrrel, rendőrrel akadnál össze, akkor tudj róla, mi az ábra hivatalosan. Amilyen kevés kerékpáros jelzés van, ténylegesen lehetetlen csak azokon közlekedni...
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #20860 üzenetére
Na pl. egy tipikus eset. És legalább csekket nem kaptak...
-
spartan1
aktív tag
válasz Thulcandra #21057 üzenetére
tetszett az irásod Legyen ez hosszú kapcsolat az új paciddal
meme-szerintem kifejezetten jó ötlet
[ Szerkesztve ]
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
Mawyx
őstag
válasz Thulcandra #21064 üzenetére
Felfelé én se szeretek, de a felvonó 10perc alatt felvisz, fél óránként indul. Gyorsan le kell érni, hogy minél több fordulót lehessen csinálni
Asszem jövőnél korábban nem jutok oda vissza de hamarosan itt a névnapom, azért bepróbálkozok
Nagyon meredekek a lejtők, nem akar kapásból fejre borulni az ember a bicajjal együtt? A bicajok geometriája olyan érdekes, hogy a kormány sokkal magasabban van és hátrafele lejt. Azért hogy ha hegyre lejtőre kerül a bringa, akkor áll vízszintben, mármint egyensúlyban? A normál montimmal lépcsőn se merek lemenni, annyira meredken előre bukik, hogy félek átfordulok a kormányon (volt már ilyen )
Az meg nem lenne nyerő, ha majd 20ezerért kikölcsönznék egy bringát, de nem merneék a nyergébe ülni, csak a büfében símogatnám magam mellett
Csajok is voltak, ők jóval óvatosabban jöttek lefelé.[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
fpeter07
veterán
válasz Thulcandra #21057 üzenetére
De rég láttam már rókát.. meg őzt is Szeressétek meg egymást
#21059: Jó 5let, ha az ára is írva lesz mellette nem lehet rossz
#21062:: így se olyan olcsó, de én is szívesen kipróbálnám[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #21754 üzenetére
Elvileg 4,5 km a kör, mivel sietsz, nem igazán unalmas, nem is volt nehéz. Saját mérés szerint inkább 5 km volt. Inkább a fáradtság, sötétség, por, gyökerek, fekvő rendőrök, fák, további versenyzők (akik leköröznek és akiket lekörözöl) teszik nehézzé.
Szólóban indulhatsz és akkor/annyi időre állsz meg, amikor akarsz. Csak ugye ha már elindultál, akkor jó lenne a legjobbat kihozni magadból, tehát minél többet menni.
aesir: Aha, akkor csak itt okoz ez gondot. Kösz az infót.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Szerintem is inkább 4,7-4,8 körül volt, mert a szuper sigma órám párszor hanyagolta a mérést, és így sem kaptam soha 2 körre 9km nél kevesebbet, szint meg 60-65méter volt benne, én mérésem szerint. Annyi kitétel van csapatban, hogy minden versenyzőnek minimum 2 órát kell pályán lennie, amit nem tudnak ellenőrizni, mivel egy csapatchipvan, amit bokán kell hordani, és azt átadni váltásnál. Ezenkívül mindenki úgy megy-vált-alszik-sörözzik ahogy neki jólesik.
A kör nem unalmas, mert nem a tájat nézed, hajtassz, előznek, előzől, közbe rádsötétedik, van minden
Kezdőként nagyon élveztem a pályát, úgy hogy én magamnak könnyűnek nem mondanám, egy rutinos MTB snek MTB vel tuti könnyű pályának számít.
Szerintem elsőre ne indulj szoloban ha csak nem vagy mazoista. Vagy az lesz belőle, hogy 24 ből pár órát tekersz és elmegy a kedved az egésztől, vagy mazoista vagy és végigküzdöd kevés pihenővel, de akkor megint csak kimaradsz az egész hangulatából, csak tekersz mint 1 droid. Egy jó kis 6 fős társassággal nagyon jó elsőre az egész, legalábbis nekem nagyon bejött. (Bringatolókkal indultam vegyes hobbi kategóriában) -
Dirtyz
őstag
Egy kör óra és GPS szerint is 4500 méter körül volt, a szint pedig 55m. Egy kis számolás után kiderül, hogy a győztes szólós 382km-t tekert, eközben 4675m szintet mászott meg.
A terep nem durva és nem is technikás, 3 hely kivételével végig nagytányéros volt.Ariadne: pedig, vagy 3× össze is néztünk (Fáraó, az nem úgy volt.... ), de nem ugrott be, hogy honnan ismerlek. Talán azért, mert eddig csak utcai ruhában láttalak, bicajosban nem.
venember83: örülök, hogy találkoztunk
Lámpáról: én csak egy lámpát vittem( természetesen HOZÉ-t, áldassék a mester neve), azt is a kormányomon, és bőven elég volt. Éjjel csak fél-egy perccel mentem rosszabb köröket, mint nappal!
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Ariadne
őstag
Ilyen egy kör egész pontosan.
mod: Elsőre meg csak csapatban, nem gondolnád, mennyivel nehezebb, mint amilyennek tűnik. Kivéve ha droid vagy, mint Dirtyz pl.
Dirtyz: Nagytányéros, hmm, már akinek . No majd jövőre kifejezetten megbeszéljük.
mod: venember83: Igen, ez az, kb. mikor volt ez? Mert az egyik megelőzöttet szintén mintha ismerném.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #21796 üzenetére
S legalább nézett olyan jól ki, mint az álomgyári filmek szereplői? Mert ha igen, akkor maradhat bicikliúton.
-
iwu
addikt
válasz Thulcandra #21796 üzenetére
"Nem lennék ilyen vézna pár emberrel tuti leállnék beszélgetni, nem bunkón, értelmesen, csak az a baj lényegtelen én milyen stílussal nyitok, a válasz gondolom sejtetik milyen..."
ma reggel a dunakeszi és káp közti aluljáróban az y-elágazóban jöttem át a zöldemen jobbra kis ívben, a passát szemből balra nagy ívben át a piroson...satuztam, hogy neki ne menjek, majd melléérve kúltúráltan megkérdeztem, hogy ezt hogy gondolta...hááát, eléggé feljebb ált neki...jah, és 170cm 70kg kb...annál nagyobb komplexussal
[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
fpeter07
veterán
válasz Thulcandra #21820 üzenetére
én menni is allig tudok, olyan izomlázam van, lehet nem kellett volna 25km/h menni, de legalább kiadtam a feszültséget
-
Thulcandra
senior tag
válasz Thulcandra #21845 üzenetére
Francba, rossz oszlopot néztem, jó nekem a 2. osztályú kocsi is úgy "csak" 8840 + kerékpárjegy oda - vissza ...
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #21877 üzenetére
1. Ha folyton csikorog, akkor beállítod, hogy ne érje egyfolytában a tárcsát a pofa.
2. Ha csak akkor csikorog, amikor fog és most cseréltél tárcsát, akkor lehet, hogy bekopik.
3. Ha már bekopott és még mindig csikorog, akkor a tárcsa és a pofa nem szereti egymást, valamelyiket cseréled vagy megszokod. -
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #21879 üzenetére
Itt van mindenféle, ami érdekel téged, konkrétan a szakágakat ismertető, és a három részes "milyen kerékpár való nekem", meg a túrázás részeket végigolvasva megkapod a válaszokat szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Thulcandra #21881 üzenetére
én hogyha útközbe látok egy földes utat tuti arra megyek, sokkal jobb mint sima aszfalton, lehet országútissal elaludnék a kormány felett
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #21947 üzenetére
"Na, megyek reggelizem aztán lemosom a cangát és irány tekerni." Ezért a mondatért de utállak Jókis diákévek
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #21964 üzenetére
Ezen de jót nevettem. Őzpöri rulez.
Na meg az Open Season I-II (=Vadászidény, magyarul Nagyon vadon) jutott eszembe, ahol az állatok fellázadnak a vadászok ellen, az egyik főszereplő egy fél agancsú őzfiú, jó kis rajzfilm volt.
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #21972 üzenetére
Nem, tényleg szarvas, igazad van. Beugrott, hogy milyen nagy széles agancsa van (Így egyes számban ), az őzé meg nem ilyen, az kis hegyes. Ja, az abszolút kedvenc akkor is Haver, a tarajos sül (haveeeeer...).
-
Imafett
aktív tag
válasz Thulcandra #22035 üzenetére
igazad van ez a mócccer / mondjuk én nem megyek tóhoz csak spontán tekerek/ de engem is megnyugtat mert nincs senki idegesítő körülötted aki irritál feleslegesen dumál... csak te vagy egyedül meg a szabad tér arra mész amerre akarsz azt csinálsz amit akarsz /telot is ki szoktam kapcsolni / és igy szinte "láthatatlan" vagy
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #22312 üzenetére
Én is pont ezt néztem az időképen, úgyhogy szerintem ma gurulok egy keveset a Scottal.
undefined
-
rétisün
veterán
a tegnapi után én mára nem terveztem komolyabb bringázást, de elnézve az időképet, vagy még megyek ma, vagy ki tudja mikor.....
szóval sztem én is megyek, ha akkorát nem is, mint tegnapwar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
fpeter07
veterán
én is fel akarok egy dombra tekerni, nem voltam még ott, de asszem meg fogok halni, busszal már voltam ott és hát nem olyan lankás de szép a kilátás, be lehet látni az egész várost
szerk: (#22332): az ezelőtti jobban tetszik színre úgy hogy nem jött be[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz Thulcandra #22337 üzenetére
Irigyellek, hogy ilyen környéken laksz...
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #22382 üzenetére
Dettó. A forgalom kötöttség, mások hülyeségéből is baj érhet, akárhogy vigyázok, míg az erdőben egyszerűen szabad az ember, jó a levegő, csicseregnek a madarak... Mmmm, ez az igazi...
-
Xantomas
őstag
válasz Thulcandra #22417 üzenetére
Többet mozogsz, anyagcseréd beindul, vérkeringésed gyorsul, veséd több vért szűr át, izmok több salakot gyártanak.
Teljesen természetes.Utóbbi időben suli mellett komoly fizikai munkát végzek. Egyrészt azért, hogy izmosodjak, és fogyjak, másrészt azért, hogy felejtsek, és a munka felé tereljem a gondolataim.
Hasonlóan azt vettem észre, hogy egyre jobban dolgozik a vesém, izzadok mint a ló, és 1,5cm-rel nagyobb a bicepszem kerülete.Igyál több sört! Többet, és világosabbat fogsz tőle pipilni.
-
Meme
aktív tag
-
Xantomas
őstag
válasz Thulcandra #22426 üzenetére
Hmmm egy kis hideg Kvak jól esne a lombikos-fatartós összeállításból. Asszem a csütörtöki napomat a Snapsz galériában fogom befejezni Van még a hűtőben egy Belle Vue Kriek, és egy Floris Kriek, de még ott is marad.
Szánom bánom, de én tekerés közben néha legurítok egy Radlert. Ennek Simon egyszer már szemtanuja volt. De kifejezetten csakis olyan ami a 2%-os alkohol szintet nem éri el.
Nyáron többször volt, hogy a kulacstartómban nem kulacs, hanem egy doboz Ottakinger radler feszült
(#22427) rétisün Igen olyasmire. Májusban csináltunk egy olyat, mikor a kocsmatérképet csináltuk meg a KIN kupára, de már elfelejtettem mi hogyan volt pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
Noddy
senior tag
válasz Thulcandra #22426 üzenetére
mennyi az a rengeteg víz? Nekem az az előbb említett 1.7 liter is soknak tűnt 67kmre ilyen 24 °C időben.
Ha olyan meleg van hogy csorog a hátamról a víz, a 40km-en ittam meg a másfél litert. Nem tudom, hogy mi lenne ha hosszabb távokat mennék, mert lakott területen kívül nem nagyon lehet utántölteni. Ja és persze én csak 54 kg vagyok, nagyobb szervezet több vizet kíván, gondolom.
Még annyit, ha a teljesítményed rovására nem megy a vízhiány, akkor nincs baj, mert otthon a köv. napon beszeded a szükséges folyadékot és helyre áll a vízháztartás. Csak hosszan tartósan ne dehidratálódj.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #22446 üzenetére
Le kell először tölteni, a weboldalon nincs fent.
Én csak garmin alatt próbáltam.undefined
-
rétisün
veterán
válasz Thulcandra #22489 üzenetére
teljesen én se akarok leállni télen sem (mondjuk amíg bicajjal járok melózni, nem is tudok ) ha csak egy-egy órát legalább hétvégéken, az is valami (nehogy azt higgye szegégy bicaj, hogy teljesen elfelejtettem ) igaz a gyalogos kirándulások meg télen mennek jobban (jut rá idő, mert nem bicajozok folyton )
Taknyoshal: szabin vagyok a héten azért is megyek, mint a mérgezettegér, amíg az időm (és az időjárás) engedi....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Taknyoshal
tag
válasz Thulcandra #22500 üzenetére
Na de hát ez az nem akarok minden francot magammal vinni. 5 váltás ruhát meg ilyenek. Ilyen szempontból nem praktikus a bicó. Am nem lehet kapni valami átlátszó szemüveget?
-
Taknyoshal
tag
válasz Thulcandra #22506 üzenetére
Be kell egyet szereznem, mert ilyenkor már nem a legjobb a napszemüveg.
Hétvégén kiszedtem az első kereket és kiszedtem az avid bb5 fékbetétjeit, hogy megnézzem milyen állapotban vannak. Visszaraktam és azóta tök bénán fog a fék. Mitől?
Pöpec volt pedig. -
rétisün
veterán
válasz Thulcandra #22517 üzenetére
"az én kecskémmel hajtok szinte mindenhol, kavicsos úton, földúton, sárban, fűben, szántásban, ott is ahol nincs is út, amerre lehet menni én megyek..."
erre mondaná ludsimon, hogy nem szépen használod
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Klemens
őstag
A sima MTB-k közül nem igazán volt olyan. Árban is inkább 100K felett vagy 30-40K, de azok nem voltak bejövősek.
Találtam még ezt, de hosszabb távra ez sem megfelelő.
Árban viszont csábítóbb."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Taknyoshal
tag
Mondanál egy olyan cangát, ami nem országúti, de hosszabb távra jó? Tehát a MTB nem jó hosszútávra? Pedig én azzal tolom.
-
KaraDani
addikt
Egy Cross/Treking canga gyönyörűen el tud menni (nem extrém) terepen is. Szóval ezt így cáfolnám, hogy terepen még 5km - re se jó. Maradjunk annyiban, hogy montival jobban tudsz haladni keményebb terepen. Többen csinálátuk végig a 24h ás monti verseny crossal, és a klubból az egyik srác igen jó köridőket ment így is.
És fordítottja is igaz lehet, otthon most nagyjából végig aszfaltos 68km es túrán egy MTB s gyerek előzőtt csak meg minket, pedig mi crossal voltunk öcsémmel (srác nyilván kicsit jobb erőnléttel bírt )Taknyoshal: hosszabb aszfaltra/vegyes nem dúrva terepre praktikusabbak: cyclocross, cross, treking, és a fittnes bicajok is akár. Az igazán túrabicajok, amikkel relatív gyorsan lehet haladni, de elég kényelmes üléspozícióban tekersz hossz távon azok a Cross és Treking bicajok. Persze ha terepen mész hosszútávot akkor az arra megfelelő MTB kategória.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #22526 üzenetére
Manapság már az új trekingek nagyérszén van első teló. De mondjuk az igaz, hogy a sok sallang rajtuk lehet nem bírná a rázkódást annyira frankón , néha elhagysz ezt azt, max könnyeb lesz a bicaj
Klemens: Ne az árát nézd hanem a formáját inkább, meg azért linkeltem ezt, mert szerintem ez tetszeni fog kinézetre is : [link] Ez MTB, és abból az XC kategóia ami a haladósabb.
De ha nagyon komoly terep nem szerepel tervben, csak tényleg normális földesút, túraútvonalak max akkor simán jobb lehet egy Cross kategória, nem MTB ami nagyobb kerékátmérőjű, kicsit vékonyabb gumik, nagyobb tempó, jobb minőségű úton, és kényelmesebb testtartás. Pl.: [link]
Ezek újak tényleg ne az árat nézd, csak a kategóriát lesd meg, aztán használtan találhatsz 60 ért simán tök jó felszereltségű bicajt magadnak.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #22562 üzenetére
Gratula!
Ha én is ilyen helyen laknék akkor én is kipróbáltam volna.
Miért nem bontják le?
Lehet hogy háborúra készülnek?undefined
-
rétisün
veterán
válasz Thulcandra #22562 üzenetére
jó látni, hogy más is kihasználja a jó időt
én csak egy országban tekertem (naná, hogy mentem én is ) 84 km lett. holnap már elég lesz valami kisebb kör is, ha a beigért front engedi.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #22637 üzenetére
Ajánlom, mindenképpen tenyél be magadnak kaját, és jó sok innivalót, mert én 114Km-t, Nagymaros-Budapest 16.kerület 114Km
úgy tekertem le, hogy megebédeltem, és én hülye, nem vittem magammal kaját.Itt írtátok is az előző oldalon, hogy milyen fontos negyed óránként legalább pótolni a vizet, és enni még akkor is ha nem éhes az ember.
Mikor haza értem, felfaltam a hűtőt, majd meg haltam, semmi kaja nem volt bennem hazafelé, és úgy tekertem haza 57Km-t, élő hullaként éreztem a végén magam.
Tiszta hülye voltam.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Tanya-
tag
válasz Thulcandra #22639 üzenetére
Hogy bringára tevős eszköz van-e azt nem tudom, de ha hazaértél tekerésből simán be lehet kattogtatni az útvonalat az oldalon, s csak elmented.
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #22645 üzenetére
Most régi fórumosok, ismerősök ne figyeljenek.
Nem vagyok rá büszke, de én 182cm vagyok, és 66Kg.
Hízni akarok, de valahogy nem megy.
Annyira utálok soványnak lenni.undefined
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest