Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
A pontatlanságot elviseli, csak a hiba jelentkezik az őrleménynél.
Idézet egy cikkből:
"“A kúpos őrlőknél a tökéletes párhuzamosságot és a tökéletes koncentrikusságot kell elérni, míg a sík tárcsáknál csak a párhuzamosság fontos. Ezért könnyebb a lapos késekkel homogén szemcsét produkálni.”"De ez mind nem érdekel, mert ha finom a kávé otthon, akkor kit érdekel?
Arra szeretnék választ kapni - és nyilván azért itt kérdezem, mert itt már sok Niche felhasználó van - hogy mi volt az az indok, amiért a korábbi őrlőtől megváltak, és erre esett a választás. Ez nyilván mindenkinél más. Mi volt az előző, amiről váltott? Jobb lett? Megérte? vagy annyit nem ért, így utólag tesztelve?Nekem az is jó válasz, hogy megkóstoltam az ezzel készített kávét és finom volt. Vagy hogy a fórumban már volt öt embernek, és ezért én is ki akartam próbálni.
Nekem is van legalább öt fajta órám, mégis nézegetem mi lesz a hatodik.verti1: Hagyjuk a Graef örlőt. vannak itt sokan, akik Mazzert, Mahlköniget adtak el a Niche-ért. Miért? ez érdekel. Jobb? vagy a kávé nem jobb, csak halkabb, szebb, kevesebb a pangó?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest