Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
"Mennyi víz (ebben mindig marad kb egy-másfél centi az alján, ami nem jön ki. Ilyen a gép)"
Ez teljesen normális kotyogósnál, ennek így kell működnie. Ha nem marad az alján víz, az azt jelenti hogy elégetted a kávét.
Tipikusan szelep aljáig szokták tölteni egyébként, de ízlés szerint ez lehet kevesebb is (szelepet viszont sose szabad elérnie). Brikka-ban a felső rész egyben használható víz kimérőként (van benne jelölés), ez nem tudom olyan-e."mennyivel őröljem durvábbra, mint a presszót (ha egyáltalán)."
Skerton Pro-nál kb. 4 kattintás az espresso, én 5-re szoktam tolni Brikkában. De tudom a Plus nem kattintós, szóval ezzel nem mész sokra... Sokkal durvábbra nem őrölném, csak épp egy picit.Én Brikkában 15g kávét szoktam tenni 2 személyre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest