- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Nem tudom hogy a szakirodalom szerint mi a 0pont
de én azt az értéket értettem alatta, amikor álló állapotban, kézzel, az állító tárcsa eltekerésével teljesen összezárom a két kést. Tehát amennyire csak tudom óra járásával ellentétesen elforgatom a tárcsát és amikor már nem tudom tovább forgatni, összezárni, na szerintem az a 0pont, amit a képen látható csavar is jelöl, fixál. Ez nálam jelenleg a tárcsa 0,75 állása.
Ha az alsó kést kézzel forgatom és 2,0 állástól elkezdem csökkenteni a távolságot, tehát folyamatosan 'finomabbra veszem az őrleményt' akkor kb 1,3-1,4körül kezdem hallani hogy a kések nagyon finoman összeérnek. Lehet ez az igazi 0pont, nem tudom.
És mivel ezek az értékek kéz a kézben járnak nálam mindkettő elmászott ez biztos.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de én azt az értéket értettem alatta, amikor álló állapotban, kézzel, az állító tárcsa eltekerésével teljesen összezárom a két kést. Tehát amennyire csak tudom óra járásával ellentétesen elforgatom a tárcsát és amikor már nem tudom tovább forgatni, összezárni, na szerintem az a 0pont, amit a képen látható csavar is jelöl, fixál. Ez nálam jelenleg a tárcsa 0,75 állása.