- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
jveres
üzenetére
Nehezen nyugszom, mi?

Lehet, hogy be van járatva, mert olyan sokat nem szenvedtem vele. A 71-es késsel sem voltak kezdeti gondjaim, csak max az kell, hogy átvegye a kávé illatát
. A Casmo Worka-val próbálgattam most, és nagyon jókat húztam belőle. Socraitic mintára talán azt lehetne csinálni, hogy egy kávét azonos profilra, azonos készítési időre beállítani mind a két késre és ott szemmegoszlást mérni Kruve-val mindkettőnél. Csak az az aggályom, hogy presszó darálásnál nagyon összeáll az őrlemény a szitában (így is amikor filtert szitálok, akkor egyszer biztos, hogy átkavarom az őrleményt a középső részen, hogy kilazítsam a sarokból) , így nehéz lenne konzekvens eredményt kimérni. Na majd meglátjuk. Párszor megszitáltam kíváncsiságból a 71-es késes presszó őrleményemet egy filteres kávénál, és egy picit érezhetően tisztább ital lett a végeredmény, aminél gyümölcsök jobban domináltak. Már-már EK-hoz hasonlítóan
. Kicsit ez ugrott be a 83-as első kóstolásakor. De még ez korai, lehet, hogy csak a Casmo ennyire jó.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- RAM topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Gaming notebook topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- FC26 Nintendo Switch játék
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A Casmo Worka-val próbálgattam most, és nagyon jókat húztam belőle. Socraitic mintára talán azt lehetne csinálni, hogy egy kávét azonos profilra, azonos készítési időre beállítani mind a két késre és ott szemmegoszlást mérni Kruve-val mindkettőnél. Csak az az aggályom, hogy presszó darálásnál nagyon összeáll az őrlemény a szitában (így is amikor filtert szitálok, akkor egyszer biztos, hogy átkavarom az őrleményt a középső részen, hogy kilazítsam a sarokból) , így nehéz lenne konzekvens eredményt kimérni. Na majd meglátjuk. Párszor megszitáltam kíváncsiságból a 71-es késes presszó őrleményemet egy filteres kávénál, és egy picit érezhetően tisztább ital lett a végeredmény, aminél gyümölcsök jobban domináltak. Már-már EK-hoz hasonlítóan
. Kicsit ez ugrott be a 83-as első kóstolásakor. De még ez korai, lehet, hogy csak a Casmo ennyire jó.