- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Toobee
üzenetére
Te most szemelyeskedsz. Én rólad semmit sem írtam. Nekem ezotéria, aminek nincs értelme, és a hiten kívül nem kapok konkrét érveket, magyarázatot. Miért jobb ugyanaz a kávé ugyanabból a szurobol, ha másképp folyik ki? Meggyozheto vagyok bármiről, de az kevés, hogy "én erzem". Legyen magyarázata is, ha létező jelenség.
Engem savazni meg azért övön aluli, mert egyrészt nem adtam rá alapot, másrészt hazigazdakent igazán fel sem vehetem a kesztyűt. Remélem, hogy csak indulatbol irtad, bár az "ilyenkor mindig" nem sok teret hagy a jóindulatú ertelmezesnek

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi haladó szinten
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- sziku69: Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Bundle topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest