- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Azért az ilyen önjelölt biokémikus biorezonancia és ufó szakértők szaktudását finoman szólva megkérdőjelezem.
Ők azok,akik általában a gonosz gyógyszeripart , élelmiszeripart stb teszik felelőssé mindenért és a profitéhségükre hivatkoznak, közben milliókat keresnek táltoscseppekkel és angyal könnyekkel.
(amiket a konyhában. csapvízből palackoznak az angyalok áldásával)Antal Vali oldalán az első amibe beleolvastam "Egy kutatókból álló orvoscsoport kiderítette, hogy azok az anyák, akik a magzatuk kihordása alatt rendszeresen fogyasztottak almát, azoknál az újszülött gyermeknél az asztma kialakulásának az esélye jelentősen csökkent."
Na,ennél még az én kutatásom is tényszerűbb volt.
Ez olyan,mint mikor a Blikkben lehozzák,hogy "egy ausztrál kutatócsoport megállapította,hogy a bilin ülni veszélyes 30 éves kor felett"Facebookon minden második műkörmös ismerősöm kineziológus és párkapcsolati coach, kicsit ez is ilyen.
Önjelölt mindenhezértők.
A rádiós interjúban is elhangzik,hogy már a hetvenes években volt egy kutatás...
Hol? Kik végezték? Hol az eredmény?
Ja,eltitkolták gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest