Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
válasz
adpeter
üzenetére
Jelentem megvolt a mai poccolo&dolce próba (2014.12.12 lejáratú ,dobozos szemes) darálón nem is állítottam viszonylag durva örleményből 10 g szimpla szűrő és tökéletes 25 mp lefolyás. Elsőre sikerült. Nagyon különleges ízű nekem tejcsoki és tömény dió ízű lett kapucsínónak. Kicsi diós utóízzel. Sosem ittam még ennyire nem kávéízű kávét
. Kibontva a dobozt szép egyenletes pörkölés egy két olajos babbal. Finom illata volt úgy is ,darálva meg főleg. Tényleg nem daráltam nagyon finomra ,de viszonylag jobban tömörítve szépen krémesen folyt le. Nekem ízlett nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kibontva a dobozt szép egyenletes pörkölés egy két olajos babbal. Finom illata volt úgy is ,darálva meg főleg. Tényleg nem daráltam nagyon finomra ,de viszonylag jobban tömörítve szépen krémesen folyt le. Nekem ízlett nagyon.