- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Még egy dolog eszembe jutott! Gondolom szentségtörésnek számít, de az ősök kapta még régebben egyy Nespresso gépet, amikor nagyritkán hazalátogatom akkor szoktam abból is inni. Ezzel kapcsolatban még egy dolog eszembe jutott. Lehet-e olyan üres kapszulát venni ami azért jó minőségű? (Akkor lehetne náluk is frissen őrölt nagyon jó minőségű kávét inni, de itt ahogy régebben olvastam a gyenge keresztmetszet pont ezeknek az üres kapszuláknak a minősége.)
Goppion kávét már kóstoltátok? (Nekem nem rég volt egy élményem a Daminczki cukrászdában az V.i-ik kerületben, egész kellemes volt.)
Mivel már ilyen sokan színt vallottak, engem is a frei kávé (Taj Mahal fekete teás kávé) indított el, hogy próbáljak "normálsabb" minőségű kávékat inni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- HAWKERS Lach napszemüveg, új
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest