Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toobee

veterán

Évekkel ezelőtt én sem gondoltam, hogy majd egyszer a "citromos" kávékat fogom preferálni a klasszikus olajos robibombák ellenében. Tök jó, hogy ennyi "újszülött" eszpresszós gyűlt ide össze, de azért csak óvatosan a fikázással. Majd pár év múlva, ha nem felejtem el megkérdezlek benneteket, hogy milyen kávékat kortyolgattok szívesen :) Ameddig nincs a kézben a standard eszpresszó, addig meg tök felesleges is próbálkozni ezekkel -szvsz-, mivel ezek általában nagyon kényes, gyorsan öregedő kávék. Borzasztó nehéz rendesen eltrafálni őket, ha szarul sikerült, akkor meg nyilván csak citromlé van a csészében.

Hajtömeg: tudom ám, hogy a HB Yrgára gondolsz...Annál nem sok finomabb kávét ittam életemben. Hozzá képest az utána kóstolt fémdobozos, frissen nyitott Lucaffé egy lapos, egysíkú reggeli munkagép volt a szememben. Nem piszkálódni akarok, feljebb írtam is, hogy évekkel ezelőtt én is csak ezeket toltam két pofára , kilós cukortartóban a kávés szívlapátom...szóval mindenki változik.

Új hozzászólás Aktív témák