- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
-
adp
őstag
válasz
fragola.6035 #48112 üzenetére
Ja igen az,elgepeltem.
Te csinaltal ilyet casmosoknak ugye? -
Sinisi
senior tag
válasz
zolnagy #48054 üzenetére
Víz keménységgel kapcsolatban elméletileg jó tud lenni egy TDS mérő is de lehet konkrét műszert is használni.
Azt nem tudom, hogy a csepegtetős változat vagy a műszeres a pontosabb/jobb.
Eddig csak műszeres változatot próbáltam, és mivel van tds mérőm is ezért össze tudtam vetni a kettőnek az értékét és ezek eléggé egybevágnak! -
zolchee16
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni daráló vásárlása előtt.
Eddig egy automata gépet használtam, ez most bedöglött és nincs időm megjavítani. Így úgy döntöttem váltok és beszerzek egy darálót a tartalék gépem (Saeco Poemia) mellé.
Olvasgattam itt is és máshol is, így a Graef CM 702-es darálót néztem ki, mint elfogadható gép belépő szinten. Ezt 30k körül lehet beszerezni, még talán kicsit olcsóbban is, ha a Németektől rendelem meg.
Ha jól vettem ki a véleményekből, az Iberital Challenge jobb gépnek számít, főleg a fokozatmentes állítás miatt, de ennek az ára majdnem 1,5-szerese a Graef-nek. Így ez most kicsit soknak tűnik és nem vagyok benne biztos, hogy megéri a különbséget. Nektek mi a véleményetek? Esetleg van valami gép a kettő között?A Graef tulajoktól kérdezném, hogy mik a tapasztalatok a pangó őrleménnyel kapcsolatban? Mennyire probléma ez a Graef-nél? Valahol azt olvastam, hogy talán kevesebb benne a pangó őrlemény, mint az Iberitalban.
Javasoltátok itt többen is a használt ipari gépeket, de ezt elvetném, mert nincs időm keresgélni és várni. Ez majd egy következő lépés lehet.
Köszi a segítséget!
Zoli -
zolnagy
őstag
válasz
trouble #48106 üzenetére
Én ma bontottam Paljoc mester Yrga kávéját. 10 napja a fagyasztóban várta a felbontást. Egy dupla ristrettot húztam belőle. A CM-nél 3 fokkal emeltem a hőt, a lefolyás lassan indult meg, kb 40s kivonatolással. Nagyon finom gyümis ízek jöttek a jellegzetes Etióp ízvilággal.
Szerk: ja bocs, most nézem, ez brikkába lenne. Ott nem tudom, ez espresso volt.
De brikkába nekem is inkább a klasszik cuccok jöttek be anno. -
Alvarez81
csendes tag
válasz
Surda- #48103 üzenetére
Lehet venni fehér színű, csodaszivacs /csodaradír/ koszradír, stb néven szivacs szerűséget, ami igazából egy műanyaghab. Kicsit be kell vizezni. Tök jól szedi le a koszt szinte mindenről, és fémet egyáltalán nem karcol, viszont a koszt, és így a puha festékeket is szépen elkezdi leszedni, mattítani. Lidl-ben is szokott lenni, nekem suprawisch Schmutz-radier... nevűm van, és tényleg jó.
-
kozsy18
tag
-
kozsy18
tag
válasz
Surda- #48096 üzenetére
Elmondásból arra számítottam, hogy mindenhova kifolyt a tömci.
Ezt szerintem le tudod szedni acélgyapottal. Festékboltban/barkácsboltban lehet beszerezni, sokkal finomabb szálú, mint a konyhai rettenet.
Gyakorlatilag ráégve nincs, ezek az anyagok 110-140 fokon képlékenyek (amennyiben termoplaszt), degradáció 200 celsius fölött jellemző. A képlékeny állapot elérése és a nagy felületi nyomás miatt csak adhézió van, beletapadt a felületi egyenetlenségekbe. Ezt mechanikai úton tudod a legegyszerűbben eltávolítani.
Oldószerezni meg valószínűleg fölösleges, mert javarészt vegyszerállók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest