Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Egy kicsit az elmúlt pár hozzászóláshoz, illetve egy kellemes nyaralási meglepetés.
Adamsss: szvsz a kissé reklámszagúnak tűnő kezdő hozzászólásod az oka a szkeptikus áradatnak. A Roninéhoz hasonló pizza élményben volt részem, egy monori új pizzázóban. Kicsit túltolták az olasz életérzést szvsz de a kaják finomak, hasonló jó pizza sincs a környéken, allítólag minden nyersanyag Olaszországból jön, stb. A Lamborghini kávét egy Lamborghini darálóval egykáros Lamborghini géppel készítik, a tulaj Lamborghinivel jár, stb. A kávé egyébként a "soha többet" kategória.Lassan megszokott nyaraló helyünkön (Horvát kisváros) nyílt egy olasz kávézó + pasta + pizza stb. Hogy ez mellé miért árulnak Julius Meinl kávét, azt nem tudom, ami meglepett, hogy karba őrlő Fiorenzato daráló volt, a gépet nem ismertem, nem is kérdeztem. A barista lány még a részletekre ügyelve, szépen szintbe hozta a kávét, tampert használt stb, a lefolyás szép egérfarok, megvolt a tugrisminta is. Az eredmény persze bebizonyította hogy szarból nem lehet várat építeni, de iható volt, mikor már untam a Brikkát, vissza is mentem párszor. Reméljük itthon is szaporodnak a minőségi, vagy legalább iható kávét adó nem kifelyezetten kávézó helyek, és az Adamsss által említett is egy ilyen. Az alap olasz kávéhoz viszont nem kell a csilliós géppark.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok