- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Egy kicsit az elmúlt pár hozzászóláshoz, illetve egy kellemes nyaralási meglepetés.
Adamsss: szvsz a kissé reklámszagúnak tűnő kezdő hozzászólásod az oka a szkeptikus áradatnak. A Roninéhoz hasonló pizza élményben volt részem, egy monori új pizzázóban. Kicsit túltolták az olasz életérzést szvsz de a kaják finomak, hasonló jó pizza sincs a környéken, allítólag minden nyersanyag Olaszországból jön, stb. A Lamborghini kávét egy Lamborghini darálóval egykáros Lamborghini géppel készítik, a tulaj Lamborghinivel jár, stb. A kávé egyébként a "soha többet" kategória.Lassan megszokott nyaraló helyünkön (Horvát kisváros) nyílt egy olasz kávézó + pasta + pizza stb. Hogy ez mellé miért árulnak Julius Meinl kávét, azt nem tudom, ami meglepett, hogy karba őrlő Fiorenzato daráló volt, a gépet nem ismertem, nem is kérdeztem. A barista lány még a részletekre ügyelve, szépen szintbe hozta a kávét, tampert használt stb, a lefolyás szép egérfarok, megvolt a tugrisminta is. Az eredmény persze bebizonyította hogy szarból nem lehet várat építeni, de iható volt, mikor már untam a Brikkát, vissza is mentem párszor. Reméljük itthon is szaporodnak a minőségi, vagy legalább iható kávét adó nem kifelyezetten kávézó helyek, és az Adamsss által említett is egy ilyen. Az alap olasz kávéhoz viszont nem kell a csilliós géppark.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest