Hirdetés
- arabus: Fasszopó,fidesznyaló geci oldal!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
Nehéz kérdés. Ez egy komoly, szép cucc, és ha pontos a beállítás, a nagy Mazzer kés vélhetően jól muzsikál. (Azért csak vélhetően, mert nem azon a fordulaton működik, ahogy az eredeti nagygépben.) De a konstrukciója szerintem elég problémás. Egyrészt a nagyon külpontos forgó tengely kényes a tűrési hibákra. Tehát a csapágyazás messze van a késtől, az itteni kis hibák felnagyítódnak a késnél. Másrészt minden szerkezeti elem kényszerkapcsolatok (vagyis megvezetések) nélkül csak csavarozva van. Ezért ezek beállítása a sok szabadsági fok miatt nem egyszerű feladat, szerintem csak sablonokkal lenne lehetséges. (És még így se minden, mert van olyan irány, ahol a pontossági hiba csak hézagoló lemezekkel lenne korrigálható.)
Összességében nekem a gép tetszik, de a problémás konstrukció miatt tuti nem ezt venném, ártól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest