Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Általában kávéval indítom a napot. Eddig egy gagyi kotyogóst használtam. Gondoltam most már továbblépek. Sajnos rendes presszógép nem fér a konyhába, így más megoldás után néztem. Vettem egy Bialetti Brikka kávéfőzőt. Ha már ott voltam, néztem hozzá valami jobb kávét is. Eddig segafredo különféle verzióit ittam, most ilyet vettem: [link]
Sokkal másabb a kávé, mint az eddigiek. Igaz, mennyiségre kevesebbet főz a brikka, de az ízletesebb, aromásabb. Kíváncsi leszek, hogy mit produkál majd a régebben használt kávékkal az új "gép".
Mindent egybevéve tudom ajánlani mindenkinek, aki jobb kávét szeretne, de nincs pénze, helyen egy rendes gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest