- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Hát nem tom. Elképzelhető persze, nem zörög a haraszt... De, én gyak. házi tejen nőttem fel. Amikor sok éve felkerültem városba (ez még a tejautomaták előtt volt), alig ittam "bolti" tejet, mert annyira különbözött az igazitól. Na és akkor kezdett felénk is elterjedni a cserpes tej. Na annak akkor tényleg olyan íze volt, mint otthon a házinak. Azóta is olyat iszunk és lehet, hogy időközben változott, de még mindig sokkal jobb, mint bármelyik esl sztem.
Az igaz, hogy nehezebb szép tejhabot készíteni belőle, de kávés hasonlattal élve én az alig crema, de finom kávét választanám, mint a csupa crema, de rossz ízűt (ugye mindenki számára ismert, amikor ránézésre nem sikerült a kávé, de az íze mégis mennyei, máskor meg pont fordítva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest