Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
Amikor én a GC-mre megvettem az IMS felsőszűrőt (most attól tekintsünk el, hogy ez a legrosszabb felsőszűrő a GC-re ami kapható, ezt akkor még nem tudtuk), akkor a lyuk kúpos volt a szűrőn, ahová a csavar ment bele. Emiatt nem feküdt fel a széle, a szűrőnek a vízterítő peremére, ha meghúztam a csavart, mindig eldeformálódott, és elállt. Ez amiatt volt, hogy a gyári szűrőhöz képest ez a középső kúp (vagy hívhatjuk süllyesztésnek) magasabb volt az IMS szűrőn, mint a gyárin.
Ezt úgy tudtam orvosolni, hogy ne kelljen lereszelni a drága szűrőt, hogy kisüllyesztettem a vízterítőt éppen csak annyira, hogy szépen felfeküdjön a széle is a szűrőnek, és egy pici rugalmas alakváltozással rögzüljön. Ekkor nekem is jó lett a vízterítés, és a furatokon jött a víz.@Tomace91: vedd le légyszi a felsőszűrőt és a vízterítőt, majd rakd össze az asztalon, rendesen csavarral ahogy a gépen is van, és úgy fotózd le, hogy lássuk. Plusz még kellene csak a vízterítőről is egy fotó.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest