Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hario Skerton Prot én két nap után kivágnám ha presszóra őrölnék vele. Filterre is borzasztóan sok idő és erő volt ledarálni egy adag kávét, egy hónap után eladtam inkább. Főleg úgy nem vennék Hariot, hogy picit többért ott az AVX acélkéses őrlője (szóval még csak kínából se kell rendelni), ami ha csak fele olyan jó, mint amiről koppintották, már akkor is egy álom használni a Hario-khoz képest.
Mondjuk már ez az AVX / Timemore vonal is határeset szerintem presszóra, én Brikkára még el vagyok vele, de presszóra már lehet kevés lenne az állítási lehetőség. De nyilván ezekkel el lehet indulni, mert ha az állítás picit problémásabb is, legalább jó érzés használni (plusz a fejlebb lépés meg kb. kétszer annyiba kerül).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest