Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Hali!
Újra előkerült nálunk az elektromos őrlő téma és szeretnék megint picit belemélyedni, olvasni és szétnézni.
Amit szeretnénk, illetve kb kiindulási alap (eltérő a véleményünk erről itthon szóval inkább mindent felsorolok) :
-ár: 200e alatt
- design
- egyszerű használat
- single dose
- közepes illetve közepes/világos pörkölés
- beépített dc adapterEddig úgy volt, hogy belevágunk az AVX-es SPTK 38 klónba, mert kicsi, slick, menő stb... Aztán megláttam a tégla méretű külső dc adaptert, felnevettem és elengedtem. Ezzel párhuzamosan az összes varia klónt is.
Most ott tartunk, hogy csajomnak a Niche zero/duo tetszik ( a fa lábak, forma stb miatt), meg meglepő módon a mazzer SJ
nekem meg a DF64/83 {ami szerinte egy feketére festett poroltó). Kicsit elveszettnek érzem most magam, mert a NZ tök cuki de mire ideér kb 250e - ha találunk persze. Meg ugye full lutri a gari gondolom.
Kaphatok egy kis tanácsot merre haladjak tovább +
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem meg a DF64/83 {ami szerinte egy feketére festett poroltó).
Mr.Csizmás