- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kro
tag
válasz
Alabástrom #14231 üzenetére
Nah megint jó, hogy kérdeztem vásárlás előtt. Akkor ilyet sem kell venni.
Köszi mindenkinek a gyors infót!
Nekem sem állt össze a fejembe, miért lenne jó így tárolni.
Akkor ti nem is nagyon vesztek kilós kiszerelésű kávékat?Mert abba ha jól számolok majdnem 60 adag kávé van és ahogy fogy egyre rosszabb kanalazni is.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB #14232 üzenetére
de nagyon lassan kanalazva, mert a levegőmozgás is kiviszi belőle.
-
kmarci25
veterán
Nem avx, de ez nem volt rossz. Teljesen klasszik, iható kávé.
https://kaveverzum.hu/Monsoon-blend-szemes-kave-500g -
Kro
tag
válasz
Mr.Csizmás #14223 üzenetére
Nah még jó, hogy rákérdeztem akkor. Köszönöm mindenkinek az infót!
iatti:
Igazából nem is teljesen fontos a 80/20 arány, de valami jó arabica-robusta keveréket keresek kóstolásra. 🙂
Ránézek majd akkor arra. -
Alabástrom
senior tag
-
-
Kro
tag
Mivel amatőr csoport, halkan megkérdeznem. Valaki kóstolta már a Frei dohány kávét otthon elkészítve? Kávézóban nekem nagyon bejött, rápróbálnék itthon is.
Megvan az első kávé is amit tuti nem veszek még egyszer, Illy classico. Nem sikerül jó kávét főzni belőle, fröcsköl minden felé, íze sem jön be.
Őrlő tisztitás ügyben lenne kérdésem. Látom vannak speckó tisztítószerek. Illetve a leírás sima takarítást ír neki. Mikor melyik javallott? Gondolok itt arra esetleg, hogy havi egy szétszedéses takarítás, évente pedig tisztítószerrel is átdolgozni? Vagy mi a menetrendje?
Avx kínálatában keresnék bevált 80/20 arányú arabica/robusta keveréket. Valakinek lenne ajánlása?
Hirtelen ennyi.
-
Ismeri ezt a gyártót valaki?
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #14212 üzenetére
ma reggel elővettem a 20g-os vst-t a 18-as ims helyett. dobtam bele 19g jófajta 60%-as robis olaszt
-
-
krypton
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem IMS 16/18g szűrőkosarat AVX-ről (ahogy javasoltátok), de ezt kicsit soknak pontosabban erősnek érzem, még úgy is hogy ebből két csésze készül (mert ugyebár ez dupla adag ha jól tudom). Érdemes lenne ugyan ebből a 12/14-et megrendelni, vagy szabad ebből szimpla adagosat venni pld ezt? Esetleg kísérletezzek először a gyári kosarakkal amit a Hibrew H10 Plus mellé adtak?
-
Kro
tag
válasz
RetepNyaraB #14202 üzenetére
Hát ezzel nem fogsz megsérteni.
Teljesen elismerem én is az AVX előnyeit.
Csak kicsit kiálltam a dedica mellett, mert annyira nem érzem rossznak. De lévén ez amatőr topik, szerintem van helye a konyhapulton még így is. -
Handball94
senior tag
válasz
RetepNyaraB #14202 üzenetére
Többek között ajánlásásodra ma megjön az EM1 Lux + cg301 - indulhat a kísérletezgetés
-
RetepNyaraB
veterán
Nem akarok sértegetni senkit
Működni fog, nincs ilyen gond. Szép is a dizájnja (és a Hófehérke meg tényleg ronda, bántóan műanyag is. Cserébe többet tud). Csak a felhasználók többsége hamar rájön a korlátaira, elkezd pénzt kiadni rá, amitől rögvest annyiba kerül, mint egy alapból pár tízessel drágább gép, miközben mondjuk PID még mindig nincs benne.
Általános utóirat:
picit sajnálom, hogy avx spammernek vagyok elkönyvelve, miközben csak ötletekkel próbálok segíteni, ki hogy tudná hatékonyabban elverni pénzét az alsó szegmensben. Az említett cég pedig forgalomban és választékban a legnagyobb, magyar háttér (alis rendelés garanciájával ugye mindenki tudja, mit csinálhat a világ túlsó felén). -
Kro
tag
válasz
RetepNyaraB #14199 üzenetére
Jaaj, ne fogalmaz ennyire durván, most vettem egy hónapja se.
Kis ráfordítással (rendes portafilter) használhatónak gondolom ezt a gépet. Teljesen finom kávékat főzök rajta, de nyilván vannak korlátai. Sőt az alap kar is használatba van, mert asszony nem szarakodik örléssel és társai, csak a bolti öröltből főz, a gyári karral. De lehet POD is ki lesz próbálva.
Nekem formailag kimondott tetszik. A hófehérke pl kimondott csúnya szerintem.
Amúgy is azt mondták, a gép az utolsó a fontossági sorban.
De vitatkozni nem szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest