- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz #12908 üzenetére
Köszönöm ezt a gondolat ébresztőt.. Visszanéztem más kv-kkal való paramétereket (valamire csak jó hogy irogatja az ember ezeket
), és ezt a kávét 7-8 beosztáson őrlöm az IMS22-re. VISZONT, ezt a kávét 8-9 beosztáson őröltem a szingli gyárin.. Másik kávét meg 10-12-n szintén szinglin.. (ebből nincs most hogy az IMS-t ezzel teszteljem) Szóval ez alapból ilyen vagyis kb arra hajaz amit meglehetősen jól megfogalmaztál hogy "hagyományos ipari sötét"
.
Azt hiszem most egy ideig nem rendelek többet a Kapuczinertől, tényleg az van hogy ezek brutál meg vannak pörkölve.. Nem is tudom hogy ha a saját bevallásuk szerint ez közepesen pörkölt akkor mi a sötét??? Lehet nekik közepes de hát az összehasonlító csapolások kiadják hogy brutálisan pórózusak, sok kell belőle hogy megadja az ellenállást.. (azaz jobban meg vannak pörkölve) Van még egy San Salvador amit most bontottam fel, nagyon kíváncsi vagyok hogy ez mit hoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- Spórolós topik
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Parfüm topik
- Haditechnika, harcászat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest