- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Koszi a gyors valaszt!
Igen sejtettem, h az orlo itt is szamit. Ezert is volt szimpi ez a Fellow mert ott van a csomagban minden: merleg, kionto, orlo... de tovabbra sem tudom, h ez mennyire hipszter marka vagy valoban jo es minosegi dolgokat arulnak?
Van esetleg valami kezdo filtereseknek szolo YT csatorna esetleg masik forum ahol van valami kiindulasi pont?
Mar regebb ota terveztem, h belevagok a presszozasba otthon, de ugy voltam vele, h hiaba is tudnam megvenni a gepeket ha nincs meg a tudas…
Igy mar lassan 1 eve tervezem, h elmegyek valami kezdo de jofajta iskolaba ahol 1-2-3 nap alatt megtanulom az alap dolgokat…Ez mind szep es jo, de egy orlo es kavegepnek kell hely boven (ez a kisebbik problema) covidig szinte csak tejes dolgokat ittunk azota viszont csak az elso kave csuszik tejjel a kis felesegemnek ugytunik most volt a palfordulas… es a kovetkezo bokkeno is o volt eddig reven azt nem latom magma elott, h o reggel felkel es nekiall szoszmotolni a dolgokkal ugy ahogy azt en tennem. A filter ilyen szempontbol tan jobban kezelheto.
Jo nyomon jarok az alapokat illetoen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Nők, nőügyek (18+)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest